The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
این بازی طولانیه؟ترسناکه.دارم پلی 3 میگیرم ب عشق این.دوست ندارم بمیرم و این شاهکارو بازی نکنم

طولانی که چه عرض کنم. برای بار اول روی نرمال 21 ساعت کشید برای من..دیگه چی میخوای؟;;) المان هایی از ترس هم توی بازی هست مخصوصا توی DLC LEFT BEHIND . :x

طولانی که چه عرض کنم. برای بار اول روی نرمال 21 ساعت کشید برای من..دیگه چی میخوای؟;;) المان هایی از ترس هم توی بازی هست مخصوصا توی DLC LEFT BEHIND . :x
21 ساعت :-o محسن جون بیخیال #:-s
فکر کنم تمام بازی رو قدم زدی:d
خوده منم از راه رفتن تویه بازی لذت میبردم ولی نه همه شو/:)

من رو هارد 17 ساعت و خورده ای طول کشید، خیلی عجیبه که برای شما روی نرمال 21 ساعت طول کشیده:-o

21 ساعت :-o محسن جون بیخیال #:-s
فکر کنم تمام بازی رو قدم زدی:d
خوده منم از راه رفتن تویه بازی لذت میبردم ولی نه همه شو/:)

به جون خودم دقیقا 21 ساعت و 2 3 ثانیه شد.تازه قدم هم نمیزدم انصافا. :) احسان راستی اینترنتم چند وقته به فنا رفته نمیتونم بیام مولتی.خیلی دوست دارم بیام دوباره مولتی بزنیم. :( آخه نمیدونم میدونی یا نه ولی مبین نت چند وقته داستان درآورده. ولی سعی میکنم اگه بشه ردیف کنم یه خورده تو تعطیلات بزنیم با هم. ;)

- - -ویرایش - - -

من رو هارد 17 ساعت و خورده ای طول کشید، خیلی عجیبه که برای شما روی نرمال 21 ساعت طول کشیده:-o

دیگه لذت نبردم از بازی،زندگی کردم باهاش. حالا میخوام یه وقت پیدا کنم رو Survival برم فکر کنم بشه 48 ساعت. :d
Left Behind رو یه تیکه با Survival شروع کردم 4.5 ساعت طول کشید. :)

دقیقا چهل و دودقیقس شروع کردمش.تا اینجا شاهکاره

اینجا رو می‌گی شاهکاره، 2 ساعت آخر بازی رو می‌خوای چی بگی؟:دی
مخصوصاً از اواخر فصل پاییز!:دی

اگه به روش "بکش و برو جلو" بازی کنید، 10 ساعت هم می‌شه تموم کرد ولی اگه بخواین همه رو بگیردین، تقریباً 17 ساعت می‌شه:دی

واقعا هم همینطوریه من 70% رسیدم تازه شده 18 ساعت آدم حال میکنه خدایش tluou بازی کنه .....................
البته من دارم قدم به قدمش میگردم چیزی جا نندازم:d

به نظرم که فیک باشه ! :d چون در چند سال اخیر که GOTY Edition های بازی های ND , باکس شاتشون فرق داشته با Box Shot نسخه ی اصلی ! :d اون کوله ی یه بندی هم هیچ معنی خاصی نمی تونه داشته باشه :| اصلاً ربطی به TLOU نداره آخه ! :|:d
در هر صورت دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره :d

به نظرم که فیک باشه ! :d چون در چند سال اخیر که GOTY Edition های بازی های ND , باکس شاتشون فرق داشته با Box Shot نسخه ی اصلی ! :d اون کوله ی یه بندی هم هیچ معنی خاصی نمی تونه داشته باشه :| اصلاً ربطی به TLOU نداره آخه ! :|:d

ربط داره :| كيف اليه :d

کیف الی کجای اینجوری بود آخه؟ :|
در همین راستا :
55748200447570118024.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or