The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
نقش الی رو باید بدن به Chloe Grace Moretz خیلی هم بهش میاد:x

e594ef5c3143.jpg

دقیقا ! برا نقش الی فقط Ellen Page ! :x
برا جوئل هم ویگو مورتنسن حرف نداره ! :d البته دی لوئیس هم که اُستادی واسه خودش ! :)
برا نقش تس هم سندرا بولاک حرف نداره ! :love:جولیا رابرتز هم خوبه ! :x good choice !
برا نقش تامی یه کارکتری که از لحاظ ظاهری مثل برد پیت باشه ، انتخاب خوبیه ! چون شخصیت تامی موهای بلندی داره و بازیگرهایی شبیه بردپیت خیلی شبیه اون هستند.(نه اینکه منظورم برد پیت باشه کلی گفتم!)
برا مارلین هم اون دختره توی فیلم Avatar انتخاب خوبی هست فکر کنم ! :-?
برا نقش دیوید (!) هم Tim Roth حرف نداره ! رفتار و حالت بازیش خیلی خونسرد و شبیه به شخصیت دیود هستش ! :d
514e023694ef7.jpg
برای بیل هم یه بازیگر چاقالو انتخاب کنن..:|:d

آخرین ویرایش:
دقیقا ! برا نقش الی فقط Ellen Page ! :x
برا جوئل هم ویگو مورتنسن حرف نداره ! :d البته دی لوئیس هم که اُستادی واسه خودش ! :)
برا نقش تس هم سندرا بولاک حرف نداره ! :love:جولیا رابرتز هم خوبه ! :x good choice !
برا نقش تامی یه کارکتری که از لحاظ ظاهری مثل برد پیت باشه ، انتخاب خوبیه ! چون شخصیت تامی موهای بلندی داره و بازیگرهایی شبیه بردپیت خیلی شبیه اون هستند.(نه اینکه منظورم برد پیت باشه کلی گفتم!)
برا مارلین هم اون دختره توی فیلم Avatar انتخاب خوبی هست فکر کنم ! :-?
برا نقش دیوید (!) هم Tim Roth حرف نداره ! رفتار و حالت بازیش خیلی خونسرد و شبیه به شخصیت دیود هستش ! :d
514e023694ef7.jpg
برای بیل هم یه بازیگر چاقالو انتخاب کنن..:|:d
فرمایش دیگه ای نیست:p
:d

فرمایش دیگه ای نیست:p
:d
بلی هست ! :">:p
--اونم اینکه:
از همه مهم تر آهنگساز فیلم هم دوباره همون اُستاد گوستاوو سانتولالا رو انتخاب بنمایند ! :-" کار ایشان حرف نداره ! :x
فقط فکر کنم با این Casting خوب، کَمر تهیه کننده در جا بشکنه ! ;;):d

آخرین ویرایش:
انتظاران خودتونو بالا نبرید تا در صورت تحقق نیافتن ذره ای از این ها تو ذوق تون نخوره :دی
@Chloe Grace Moretz ازین چیپ تر و ضایع تر نبود؟
@Ellen Page سر قضیه ی اخیرش خوشم نمیاد ازش! گرچه قبلش هم خوشم نمیومد!
یه بازیگر جدید بیارن خیلی بهتر میشه باش کنار اومد...

انتظاران خودتونو بالا نبرید تا در صورت تحقق نیافتن ذره ای از این ها تو ذوق تون نخوره :دی
@Chloe Grace Moretz ازین چیپ تر و ضایع تر نبود؟
@Ellen Page سر قضیه ی اخیرش خوشم نمیاد ازش! گرچه قبلش هم خوشم نمیومد!
یه بازیگر جدید بیارن خیلی بهتر میشه باش کنار اومد...
چی همین که گفته من هم جنس بازم؟ :d

به نظرم ellen page واسه نقش الی خوبه!هم قیافش نسبت به سنش بچه گونه ست هم ریزه میزست!:d
نمیتونن که برن مثلا واسه یه دختر 14 ساله یکیُ بیارن قدش 170 تا 180 باشه!:d
برا نقش جول هم viggo mortensen بدک نیست فیلم the road رو من ندیدم ولی تو the lord of the rings که خیلی خوب بازی میکرد!
فیسش هم خیلی به جول میاد!دیگه چراش هم معلومه دیگه قشنگ اگه تو فیلم رُد یکم ریشاش کمتر بود میشد خوده جول!!!البته andrew lincoln و mark wahlberg به نظرم انتخاب های خوبی میانl-)
بقیه رو هم نظری ندارم نقششون رو کی بازی کنه چون کسی تو ذهنم نیست ولی تس رو به نظرم amy adams یا paula patton بازی کنن بهشون میاد.چقدرم این 2تایی که گفتم بهم میان!! :|
البته شاید.به نظرم یکیُ باید بیارن که قیافش خسته باشه:d
نقشه تامی رو هم بدن به michael fassbender بدک نمیشه/:)

توی این پروژه های معروف معمولا بازیگرای اسکاری و یا خیلی معروف رو انتخاب نمیکنن و بیشتر دنبال مواردی هستند که با استعداد باشن ، امتحان خودشون رو پس داده باشن اما کمتر دیده شده باشن ، خرج های جانبی رو هم درنظر بگیریم تهیه کننده نمیاد ریسک کنه یه اعتبار هنگفتی رو واسه یه کاری که موفقیتش خیلی قابل پیش بینی نیست بزاره وسط...
به نظرم احتمال حضور یه بازیگر معروف حداکثر واسه یه کاراکتر اتفاق می افته...

توی این پروژه های معروف معمولا بازیگرای اسکاری و یا خیلی معروف رو انتخاب نمیکنن و بیشتر دنبال مواردی هستند که با استعداد باشن ، امتحان خودشون رو پس داده باشن اما کمتر دیده شده باشن ، خرج های جانبی رو هم درنظر بگیریم تهیه کننده نمیاد ریسک کنه یه اعتبار هنگفتی رو واسه یه کاری که موفقیتش خیلی قابل پیش بینی نیست بزاره وسط...
به نظرم احتمال حضور یه بازیگر معروف حداکثر واسه یه کاراکتر اتفاق می افته...
دقیقاً همین اتفاقها میفته , ولی امیدوارم بیشتر از یکی دوتا بازیگر از بین بازیگرهای خیلی خوب انتخاب کنن که این عالی میشه چه واسه ی اینکه می تونن نقش رو بهتر بازی کنن چه واسه تبلیغات ! :d مثلاً واسه Prince Of Persia از Jake Gyllenhaal و Ben Kingsley استفاده کردن که کمکشون کرد واقعاً که فیلم فقط یه بول شِت نباشه ! امیدوارم سونی حداقل واسه این فیلم بازیگر های خفن و کارگردانی عالی بیاره تا بشه امیدوار بود به فیلم ! البته احتمالاً همچین اتفاقی نمیفته :d

اتفاقا من هم نظره شماها رو دارم ولی خب در حد نظریه بد نیست که آدم بهش فک کنه که اگه فُلانی بیاد تو فیلم خیلی خوب میشه!:d
بازیگر های خوب و با استعداد هم خیلی هستن که زیاد معروف نیستن یا مثلا چند تا فیلم بیشتر نداشته باشن ولی تو همون چند تا فیلم هم واقعا خوب بازی کردن
ولی امیدوارم اگه فیلم ساخته شد هم فروش بالایی داشته باشه هم مثل بازی بتونه جایزه هم بگیره! (گلدن گلوب , اسکار!)

بلی هست ! :">:p
--اونم اینکه:
از همه مهم تر آهنگساز فیلم هم دوباره همون اُستاد گوستاوو سانتولالا رو انتخاب بنمایند ! :-" کار ایشان حرف نداره ! :x
فقط فکر کنم با این Casting خوب، کَمر تهیه کننده در جا بشکنه ! ;;):d

اُستاد گوستاوو سانتولالا رو خوب اومدی خدایش .شده کلاه قرمزی رو بزارن تو فیلم که هزینه ی کمی داشته باشه ولی این استاد باید اهنگ فیلم رو بنوازه:x
I agree with you :d

- - -ویرایش - - -

اتفاقا من هم نظره شماها رو دارم ولی خب در حد نظریه بد نیست که آدم بهش فک کنه که اگه فُلانی بیاد تو فیلم خیلی خوب میشه!:d
بازیگر های خوب و با استعداد هم خیلی هستن که زیاد معروف نیستن یا مثلا چند تا فیلم بیشتر نداشته باشن ولی تو همون چند تا فیلم هم واقعا خوب بازی کردن
ولی امیدوارم اگه فیلم ساخته شد هم فروش بالایی داشته باشه هم مثل بازی بتونه جایزه هم بگیره! (گلدن گلوب , اسکار!)

سیمرغ بلورین رو جا انداختی:d:p

این بازی طولانیه؟ترسناکه.دارم پلی 3 میگیرم ب عشق این.دوست ندارم بمیرم و این شاهکارو بازی نکنم

بسته به درجه سختی و میزان گردش در محیط ها واسه آیتم ها و ... بین 14 تا 18 ساعت (به همراه کات سین ها)...
البته اگه به چی بگی ترسناک ولی آره ویژگی هایی از ژانر Horror هم داره...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or