arsenalmom
کاربر سایت
فرمایش دیگه ای نیستدقیقا ! برا نقش الی فقط Ellen Page !
برا جوئل هم ویگو مورتنسن حرف نداره ! :d البته دی لوئیس هم که اُستادی واسه خودش !
برا نقش تس هم سندرا بولاک حرف نداره ! جولیا رابرتز هم خوبه ! good choice !
برا نقش تامی یه کارکتری که از لحاظ ظاهری مثل برد پیت باشه ، انتخاب خوبیه ! چون شخصیت تامی موهای بلندی داره و بازیگرهایی شبیه بردپیت خیلی شبیه اون هستند.(نه اینکه منظورم برد پیت باشه کلی گفتم!)
برا مارلین هم اون دختره توی فیلم Avatar انتخاب خوبی هست فکر کنم !
برا نقش دیوید (!) هم Tim Roth حرف نداره ! رفتار و حالت بازیش خیلی خونسرد و شبیه به شخصیت دیود هستش ! :d
برای بیل هم یه بازیگر چاقالو انتخاب کنن..:d
بلی هست !فرمایش دیگه ای نیست
:d
چی همین که گفته من هم جنس بازم؟ :dانتظاران خودتونو بالا نبرید تا در صورت تحقق نیافتن ذره ای از این ها تو ذوق تون نخوره
@Chloe Grace Moretz ازین چیپ تر و ضایع تر نبود؟
@Ellen Page سر قضیه ی اخیرش خوشم نمیاد ازش! گرچه قبلش هم خوشم نمیومد!
یه بازیگر جدید بیارن خیلی بهتر میشه باش کنار اومد...
دقیقاً همین اتفاقها میفته , ولی امیدوارم بیشتر از یکی دوتا بازیگر از بین بازیگرهای خیلی خوب انتخاب کنن که این عالی میشه چه واسه ی اینکه می تونن نقش رو بهتر بازی کنن چه واسه تبلیغات ! :d مثلاً واسه Prince Of Persia از Jake Gyllenhaal و Ben Kingsley استفاده کردن که کمکشون کرد واقعاً که فیلم فقط یه بول شِت نباشه ! امیدوارم سونی حداقل واسه این فیلم بازیگر های خفن و کارگردانی عالی بیاره تا بشه امیدوار بود به فیلم ! البته احتمالاً همچین اتفاقی نمیفته :dتوی این پروژه های معروف معمولا بازیگرای اسکاری و یا خیلی معروف رو انتخاب نمیکنن و بیشتر دنبال مواردی هستند که با استعداد باشن ، امتحان خودشون رو پس داده باشن اما کمتر دیده شده باشن ، خرج های جانبی رو هم درنظر بگیریم تهیه کننده نمیاد ریسک کنه یه اعتبار هنگفتی رو واسه یه کاری که موفقیتش خیلی قابل پیش بینی نیست بزاره وسط...
به نظرم احتمال حضور یه بازیگر معروف حداکثر واسه یه کاراکتر اتفاق می افته...
بلی هست !
--اونم اینکه:
از همه مهم تر آهنگساز فیلم هم دوباره همون اُستاد گوستاوو سانتولالا رو انتخاب بنمایند ! کار ایشان حرف نداره !
فقط فکر کنم با این Casting خوب، کَمر تهیه کننده در جا بشکنه ! :d
اتفاقا من هم نظره شماها رو دارم ولی خب در حد نظریه بد نیست که آدم بهش فک کنه که اگه فُلانی بیاد تو فیلم خیلی خوب میشه!:d
بازیگر های خوب و با استعداد هم خیلی هستن که زیاد معروف نیستن یا مثلا چند تا فیلم بیشتر نداشته باشن ولی تو همون چند تا فیلم هم واقعا خوب بازی کردن
ولی امیدوارم اگه فیلم ساخته شد هم فروش بالایی داشته باشه هم مثل بازی بتونه جایزه هم بگیره! (گلدن گلوب , اسکار!)
نه با اون زیاد حال نمیکنم!!!:d
سیمرغ بلورین رو جا انداختی:d
این بازی طولانیه؟ترسناکه.دارم پلی 3 میگیرم ب عشق این.دوست ندارم بمیرم و این شاهکارو بازی نکنم