به شدت با دنباله دار کردن این بازی مخالفم ... واقعا خراب میشه ... حداقل اگه میخوان براش نسخه های دیگه هم بسازن ...بدون الی و جوئل ... باید باشه
بچه ها مثل اینکه یادتون رفته داستان بازی بعد از 20 سال از مرگ سارا دختر جوئل میگذره و ما نمیدونیم که جوئل توی اون 20 سال چیکارایی که نکرده، یعنی چطوری زندگیش رو گذرونده و ...
به نظر من میتونن داستان بازی رو باز تر کنن و به اتفاقات قبل از ارتباط با الی بپردازن ، یعنی مثلا رابطه تس و جوئل و اینکه واسه Survive چیکار میکردن؟:d
به نظر من اینجوری خیلی خوب میشه اگه اینکارو بکنن حالا نمیدونم شماها دیگه نظرتون چیه؟؟؟
این 20 سال که میگید برای یک دی ال سی پر محتوا خیلی ارزشمنده ولی فک نکنم کشش داشته باشه که که به عنوان the last of us 2 عرضه بشه!!بچه ها مثل اینکه یادتون رفته داستان بازی بعد از 20 سال از مرگ سارا دختر جوئل میگذره و ما نمیدونیم که جوئل توی اون 20 سال چیکارایی که نکرده، یعنی چطوری زندگیش رو گذرونده و ...
به نظر من میتونن داستان بازی رو باز تر کنن و به اتفاقات قبل از ارتباط با الی بپردازن ، یعنی مثلا رابطه تس و جوئل و اینکه واسه Survive چیکار میکردن؟:d
به نظر من اینجوری خیلی خوب میشه اگه اینکارو بکنن حالا نمیدونم شماها دیگه نظرتون چیه؟؟؟
دقیقا منم دلم میخواست در مورد این 20 سال باشه تا چطوری اینفکتد شدن الی!بچه ها مثل اینکه یادتون رفته داستان بازی بعد از 20 سال از مرگ سارا دختر جوئل میگذره و ما نمیدونیم که جوئل توی اون 20 سال چیکارایی که نکرده، یعنی چطوری زندگیش رو گذرونده و ...
اصلا دلیلی وجود نداره که اخرین ما ادامه نداشته باشه!!سوابق Naughty Dog و تجربیات گذشتگان احتمال ساخت شماره های بعدی برای این بازی را به بالای 75% میرسونه
هیچ منبعی ذکر نشده و حدسیات شخصبه
اما اگه یه دو دو تا چهار تا بکنیم و بقیه IP های ND را بررسی کنیم به حرف من پی خواهید برد
شاید اسم سه گانه گذاشتن روی ادامه این بازی کاملا درست نباشهاصلا دلیلی وجود نداره که اخرین ما ادامه نداشته باشه!!
حداقل به عنوان یک سه گانه خواهد بود!
از تعاریف بازی که بگذریم و کلا معلومه بعد از 3 بار بازی کردن به یه نتیجه رسیدم که تو بازی یه چیزی زیادی جاش خالی هست و مطمئنا اگه میبود بازی بدجور منفجره میشد و مطمئنم بهترین گزینه و اپشن میتونه برای نسخه بعد باشه :d
هر قدم بازی که میرفتم جای خالی یه سگ رو احساس میکردم :d لامصب خیلی خیلی جای این موجود خالیه و باید حتما میبود :d خیلی هم کمک میتونست بکنه :d
اگه نسخه بعدی وجود داشته میتونه این ایده که یکنفر باشیم ( حالا جوئل یا کاراکتر جدید ) بهمراه یک سگ با هوش مصنوعی کلفتی که فقط از دست ناتی گاد بر میاد رو شاهد باشیم :d یعنی خیلی چیز خوفی میشه o:-):d اخر بازی یا اواسط بازی هم یه اتفاق دراماتیک برای سک بیوفته دیگه نورعلی نور :bighug:
اونوقت سگ چجوری میخواست کاور بگیره ؟؟:d
فرضا سگ رو هم اضافه کردن. یکی از بهترین لحظات TLOU اون موقع هایی بود که جول و الی در حین راه رفتن باهم حرف میزدن.تو نسخه جدید چطور میشه که کاراکتر اصلی با سگش با هم حرف بزنن.
یه راه داره.اونم اینکه سگ طبق الفبای مورس واق واق کنه بعد زیر صفحه زیرنویس بزنن
احتمالاً این چندوقته زیادی CoD:G بازی کردیهر قدم بازی که میرفتم جای خالی یه سگ رو احساس میکردم :d
یه چی هست در مورد این کاورگیری TloU هی میخوام بگم ولی نمیشه دارم خفه میشم :silenced:اونوقت سگ چجوری میخواست کاور بگیره ؟؟:d
احتمالاً این چندوقته زیادی CoD:G بازی کردی :biggrin1:
ورودت رو به جمع CoD فن ها تبریک میگم :bighug::biggrin1:
یه چی هست در مورد این کاورگیری TloU هی میخوام بگم ولی نمیشه دارم خفه میشم