The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
فكر نميكنم هيچ استديويي ، هيچ استديويي توانايي ساخت همچين انيميشن هايي با همچين جزيياتي رو ( تو حلقم همشون !! ) داشته باشه !!

جيگر NG برم كه يه تنه هميشه سوني رو يه سر و گردن بالاتر نشون ميده >:d

واقعا این ng کولاک میکنه نمیدونم چه چیزی دارند اختراع نسل های اینده دستشونه !!!؟؟؟؟؟؟؟؟من که نگران نیستم چون ps3 هم دارم ..بدبخت اونهایی که الکب فن 360 شدند من هم زمان جاهلیت اسمم رو چی گزاشتم مایه برو ریزی هست

جدایِ انیمیشن و نورپردازی بی نظیر بازی یه موردی که خیلی جلب توجه میکنه افکت motion blur و DOF هست که فوق العاده نرم و حرفه بکار گرفته شده و به هرچه واقعی تر شدن بازی ، مخصوصاً مواقعی که در گیری شکل میگیره کمک شایانی کرده .
البته تریلری که من دانلود کردم کیفیتش خیلی پایین بود ولی واقعاً حیفم اومد عکس نذارم :d
این motion blur :
این OMB :اینم تر کیبی از OMB و DOF که به شکل خیلی زیبایی بکار گرفته شده :

برادر OMB چیه؟:x

بازی فوق العاده طبیعی بود ... وقتی تفنگ رو به دشمن نشانه میرفت فورا میرفتن پشت سنگر ... یا وقتی فشنگ هاش تموم شد دشمن مقابلش میگه i know that sound بعد میاد جلو که گیرت بندازه بعد دختره آجر پرت میکنه ... تاثیر بر محیط هم فوق العاده جالبه ... درگیری ها هم که متنوع ان ... تا بازی نکنم نمیتونم عظمت بازی رو درک کنم :دی اَبَر بازی به این میگن :دی

بچه ها راستی دقت کردید بعد نشان دادن گیم پلی آمار نظرسنجی چقدر فرق کرده :d

و این است قدرت ND ..... کم تر کسی فکر می کرد این بازی بیشتر از uncharted به دل آدم بیشینه و جذابتر بشه

این پستی بود که من وقتی بازی رونمائی شد دادم:
ND تو اکثر موارد بهترین بودن خودش رو براحتی ثابت کرده، بهترین افکت خون رو طالبیم :دی !
الآن واقعاً نمیدونم در مورد افکت خون و Real-Time بودنش چی بگم، خون توی بازی فوق العاده فوق العاده طبیعی کار شده طوری که انگار واقعاً پلاسما داره !
برای مثال:
میکوبه توی سر طرف خیلی طبیعی خون میپاشه:
82805471502417609801.jpg
بعدش هم خیلی طبیعی میریزه روی زمین و پخش میشه:
81467084643640223903.jpg
توی عکس زیاد مشخص نیست توی ویدئو کاملاً نشون میده چقدر رئال کار کردن . یا اونجاوئی که خون از دماغ جوئل سرازیر میشه ...

پ.ن: یک چیز دیگه; انیمیشن های مردن دشمنها هم بصورت کاملاً رئل تایم طراحی شده . اونجایی که جوئل طرف رو با دو تا تیر میکشه ببینید اول تیر میزنه تو دستش بعد هم توی سینش، همونجاهایی که تیر میخوره دقیقاً واکنش نشون میده !
ibzwQrx8Rj3q4A.gif

پ.ن2: یک چیز دیگه :دی جوئل وقتی هفت تیرش رو میزاره پشت شلوارش نصف پیرهنش میره تو که این برای من خیلی جالب بود :دی

پ.ن3: تائید شد که بازی امسال عرضه نخواهد شد.
“We are not ready to talk about 2013. But some of the games we showed like God of War and The Last of Us are not coming out this year,” he said in an E3 interview due to go live shortly.
No 2012 launch for The Last of Us, confirms Yoshida | VG247

آخرین ویرایش:
بهترین گرافیک امسال مال PS3 نیست پس؟ داشت رکورد میزد! :d سال دیگه GOTY شدنش هم سخت تره :d
خوب اگر رفت 2013 ما تو جبهه ی رقیب میباشیم :d ( GOW A )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or