The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
این فیلم I Am Legend رو من ندیده بودم ! امشب دیدم ! سوای اینکه فوق العاده بود شباهت خیلی زیادی به این بازی داره ! درسته خوده سازنده ها قبلا این رو اعلام کرده بودن ولی چند تا سکانس بود که با آرت های بازی مو نمی زنه ! الان نت درست حسابی ندارم ! پس فردا این سکانس هایی رو که می گم رو آپلود می کنم :دی
سه شنبه خدایی آدم خوابش نمی بره تا وقتی نبینه ND تو E3 چه می کنه :d

The Last of Us E3 2012 Gameplay - YouTube

55002641501812416856.jpg

13876015660653258461.jpg

49690033270336467336.jpg

36083043203959073040.jpg

18282055032925488158.jpg

98142771440550751305.jpg

28105431888243632988.jpg

23137605728316436310.jpg

آخرین ویرایش:
«The Last of Us البته كه شگفت انگيز بود، تو اين مدت اولين بازي‌ايه كه دلم خواست بازيش كنم»
«به عنوان يه بازيساز، دموي The Last of Us باعث شد حسادتمو كنار بذارم و از بازي لذت ببرم. اين دمو منو ترغيب كرد كه بخوام دوباره بازي بسازم. ازتون ممنونم»

- توييتهاي Hideo Kojima بعد از كنفرانس سوني

متن اصلي:
"'The Last of Us' was, of course, amazing. The first time I've wanted to play a game in a while"
"As a creator, The Last of Us demo crossed beyond envy and brought me delight. It brought out the desire to create again. Thank you"

این تیکه رو توی ویدیو ببینید ، وقتی میخوره به کمد حرکت لباسها و ... ND روانیه تو توجه به جزییات :d

Attachments

• 1.jpg
    1.jpg
    151.2 KB · مشاهده: 81
Wow ببین توی مصاحبه با G4TV جناب Neil در مورد گیم پلی چی میگه:
There's a lot of player choice, even within this demo. You could've skipped this whole setup. Stealth through it and you don't have to fight any of these guys.

یعنی دقیقاً همون چیزی که انتظارشو دارم .
چیزی که بیشتر از همه وحشتناک خود نمائی میکرد AI فوق العاده بازی بود، حرکات دشمنها و الی به دور از باوره ! براحتی بهترین هوش مصنوعی بود که تا حالا دیدم .
---

مبارزات/ ضربات و تعاملات Joel با دشمنها (مثلاً اونجایی که طرف رو گروگان میگیره ببینید) خیلی سنگین و رئال ِ، قشنگ مشت که میزنه توی سرو صورت یارو واقعاً احساسش میکنی :دی
این بخش ساخت کوکتل مولتوف هم آخرش بود:
15866514507234016662.gif
اینطور که مشخصه سلاح های ترکیبی جالبی میشه ساخت .

پ.ن: حرکت انگشت های جوئل دهن منو باز گذاشته بود, نمیدونم دقت کردن یا نه :دی

آخرین ویرایش:
این بخش ساخت کوکتل مولتوف هم آخرش بود:

Agree + یک نکته ای که توجه من رو جلب کرد این بود که وقتی کوکتل رو در میاره الکل توش تکون می خوره ! راه که می ره الکل تیو شیشه هم تکون می خوره ! یعنی تا این حد رئال ؟!
تا حالا تو هیچ بازی ای همچین نکته ای ندیده بودم !!!!

راستی من امسال رو سال تیرکمون اعلام میکنم! :d
TR - Farcry 3 - Crysis 3 - TLOU
:d
همینجا که کوکتل مولتوف ساخ سمت چپ آخرین گزینه تیر تیرکمون بود!:d
شدیدترین چیزی هم که من را تحت تاثیر قرار داد دیشب تو TLOU به نظرم همین ساخت سلاح با توجه به آیتم ها و اینا بودش! :d کف کردم یعنی ....! :d

به نظر من چیزی که تو یک بازی می تونه بیشترین تاثیر رو تو ترسیدن داشته باشه ، حتی بیشتر از موسیقی و طراحی محیط و دشمن ها و اتمسفر ، هوش مصنوعی دشمن هاست ! همه ی اون موارد به شرطی ترسناک هستن که بدونی اگر با دشمنی روبرو شدی ، دهنت رو سرویس میکنه تا بمیره ! نه اینکه مثل یک زامبی ابله صاف صاف بیاد جلو و مغزشو بریزی رو زمین ! وقتی بدونی که دشمنت باهوشه ! لحظه لحظه ی راه رفتن هات تو محیط و جست و جوی محیط با ترس همراهه !

راستی من امسال رو سال تیرکمون اعلام میکنم! :d
TR - Farcry 3 - Crysis 3 - TLOU
من به تیرکمون توی این دقت نکرده بودم ! :دی
یکی دیگه هم بهشون اضافه کن : Assassins Creed III !
5 تا تیرکمون توی یه روز نمایش داده شد ! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or