100 درصد مطمئن باش ریجن 2 هست :dالان یکی میومد اینارو بین بچه های تاپیک پخش میکرد :d بنظر میاد ریجن 1 باشه لامصب :d
![]()
اتفاقا" بنده كامل ميدونم چي ميگم ! دارم ميگم شما كافيه اين كارو بكني تا يه سري ديگه هم شروع كنن !
اخه اصلا" اين كار شما لزومي داره ؟!
الان یکی میومد اینارو بین بچه های تاپیک پخش میکرد :d بنظر میاد ریجن 1 باشه لامصب :d
![]()
مگه بازی دسته عربها رسیده؟پریشب که داشتم بتل3 مولتی میزدم،یکی از PLAYER های KSA (عربستان صعودی) آخر بازی رو در متن یک نامه برام اسپویل کرد!
بعد از بازی های L.A.NOIRE ، RDR و MW3 ، این تلخ ترین اسپویل پایان یک بازی در عمر گیمریم هست!
اکانتم رو واگذار کردم به یکی از دوستام؛احتمالاً کنسولم رو کپی خور می کنم..
نمی دونم ولی اسپویلش کاملاً درست بود.چون خودم تحقیق کردم روش!مگه بازی دسته عربها رسیده؟
منتقد های IGN یک ویدئو 20 دقیقه ای تهیه کردن و توضیح میدن که چرا The Last of Us چیزی مثل معجره ست ! یعنی اگر لیست برترین بازی های نسل یا 10 سال اخیر رو بزنن شک ندارم رتبه اول رو میدن بهش با این تفاسر .
The Last of Us: Why It's a Marvel
اخه چرا این ksa هارو ادد میکنی؟ اینا کلا مغز ندارن.نمی دونم ولی اسپویلش کاملاً درست بود.چون خودم تحقیق کردم روش!
از PSN و KSA جماعت تا اطلاع ثانوی دوری کنید! حتی نمایش خودکار پیام خصوصی بر روی صفحه رو در PSN خاموش کنید و هیچ پیامی رو از غریبه و خصوصاً KSA اصلاً باز نکنید!![]()
اشتبا کردی عزیز! یعنی از امروز تا وقتی بازی رو تمام میکنی باید از هرچیزی در مورد این بازی دوری کردنمی دونم ولی اسپویلش کاملاً درست بود.چون خودم تحقیق کردم روش!
از PSN و KSA جماعت تا اطلاع ثانوی دوری کنید! حتی نمایش خودکار پیام خصوصی بر روی صفحه رو در PSN خاموش کنید و هیچ پیامی رو از غریبه و خصوصاً KSA اصلاً باز نکنید!![]()
اخه چرا این ksa هارو ادد میکنی؟ اینا کلا مغز ندارن.