مگه Naughty Dog دو روز پیش نگفته بود که قراره فردا یه خبر بزرگ درباره Tlou منتشر کنن؟؟ معلوم نشد خبر چی بود ؟؟![]()
برامنم الان اسپويل شد با تشكرخیلی شیک نوشت :
من که رسما با تاپیک خداحافظی میکنم تا وقتی بازیو تموم نکردم نمیام ... بای بایorigami killer = scott shelby![]()
حجت الاسلام والمسلمین نیما :
کپی بازی کردن مکروه میباشد و بهتر است از آن دوری کنید ، اما در مورد TLOU عملی حرام و قبیحانه است .
کپی بازی کردن مکروه میباشد و بهتر است از آن دوری کنید ، اما در مورد TLOU عملی حرام و قبیحانه است .
تكبير :d
اقا نيما فقط يه حكم تير هم براي كسايي كه اسپويل مي كنن بدي كار حله:d
خصوصا" براي همين دوستان كپي باز چون هم زودتر از ما ميتونن بگيرن هم چون مولتي ندارن راحت سينگل رو تموم مي كنن اول كار
متخلفین از فتوای داده شده ، خصوصا آن دسته از کافرینی که حتی درباره برگ درختی در بازی چیزی بگویند، ولو داخل Spoiler ، مرتد بوده و به ولله قسم شخصا سر از تنشان جدا میکنم ...
این حکم تا 2 روز پس از انتشار رسمی بازی اعتبار دارد و پس از آن صحبت در مورد بازی با هشدار قبلی و داخل Spoiler آزاد میشود .
انشالله سه شنبه مياددمت گرم داداش ماشکی همه تاپیکا مدیرایی مثل شما داشتن
------------
آقا جواب منو کسی نداد ممکنه بازی برای ارجینال باز ها زود بیاد ؟؟
ایت الله عظما ایکس به زدحجت الاسلام والمسلمین نیما :