The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
دوستان من اون قضیه لو رفتن آخر بازی از کامنت داخل GT رو از Patrick ORourke منتقد Canada tech تو توئتیر پرسیدم و واسش توضیح دادم اونم تو Direct Message بهم گفت نه اصلا چنین چیزی نیست و نگران نباش و ... این حرفا کلاً معلوم شد طرف یه چیزی پرونده و منم خدا رو شکر خیالم راحت شد :d ولی به عنوان کسی که تا مرز اسپویل شدن داستان یکی از بازیهایی که یک ساله منتظرش بوده رفته ، به همه توصیه میکنم از اونجایی که نسخه کپی الان موجوده نه فقط یوتیوب و گیم تریلرز و امثالهم حتی همینجا هم امنیتی دیگه نداره ممکنه حتی یه نفر خارج از بچه های خودمون بخواد اذیتتون کنه و تو چند تا کلمه ساده لو بده چیزی رو ، مواظب باشید در کل و کسایی که تموم کردن جان مادرشون مراعات کنن و شرایط این بازی و اهمیت ـش واسه بقیه رو درک کنن ، منم که کلاً دیگه جرأت حضور تو هیچ تاپیک مرتبط با بازی رو ندارم تا روز موعد ! همین خوش باشید ! :d

ویرایش : عجب چیز خفنیه ! Regular vs Post Pandemic !

آخرین ویرایش:
دوستان من اون قضیه لو رفتن آخر بازی از کامنت داخل GT رو از Patrick ORourke منتقد Canada tech تو توئتیر پرسیدم و واسش توضیح دادم اونم تو Direct Message بهم گفت نه اصلا چنین چیزی نیست و نگران نباش و ... این حرفا کلاً معلوم شد طرف یه چیزی پرونده و منم خدا رو شکر خیالم راحت شد :d ولی به عنوان کسی که تا مرز اسپویل شدن داستان یکی از بازیهایی که یک ساله منتظرش بوده رفته ، به همه توصیه میکنم از اونجایی که نسخه کپی الان موجوده نه فقط یوتیوب و گیم تریلرز و امثالهم حتی همینجا هم امنیتی دیگه نداره ممکنه حتی یه نفر خارج از بچه های خودمون بخواد اذیتتون کنه و تو چند تا کلمه ساده لو بده چیزی رو ، مواظب باشید در کل و کسایی که تموم کردن جان مادرشون مراعات کنن و شرایط این بازی و اهمیت ـش واسه بقیه رو درک کنن ، منم که کلاً دیگه جرأت حضور تو هیچ تاپیک مرتبط با بازی رو ندارم تا روز موعد ! همین خوش باشید ! :d
دیدی گفتم. آخه هنوز از کاربرا کسی بازی نکرده بود که بخواد آخر بازی رو بدونه و بیاد اسپویل کنه!

منتقد های IGN یک ویدئو 20 دقیقه ای تهیه کردن و توضیح میدن که چرا The Last of Us چیزی مثل معجره ست ! یعنی اگر لیست برترین بازی های نسل یا 10 سال اخیر رو بزنن شک ندارم رتبه اول رو میدن بهش با این تفاسر .

The Last of Us: Why It's a Marvel

ویدیو رو شیر کن بیاد.............

منتقد های IGN یک ویدئو 20 دقیقه ای تهیه کردن و توضیح میدن که چرا The Last of Us چیزی مثل معجره ست ! یعنی اگر لیست برترین بازی های نسل یا 10 سال اخیر رو بزنن شک ندارم رتبه اول رو میدن بهش با این تفاسر .

رضا خودت دیدی ؟ اسپویلی نداره ؟ ببینیم نبینیم ؟ :دی

لینک دانلود یا Y...Tube بدین ممنون میشیم

تكبير :d

اقا نيما فقط يه حكم تير هم براي كسايي كه اسپويل مي كنن بدي كار حله :|:d
خصوصا" براي همين دوستان كپي باز چون هم زودتر از ما ميتونن بگيرن هم چون مولتي ندارن راحت سينگل رو تموم مي كنن اول كار
مولتی دارن عزیز من کی می گه مولتی ندارن؟!

دوستان نکنید این کارها رو! با دیدن این ویدئوها، تازگی صحنه ها، وقتی برای اولین بار قراره توی بازی باهاش روبرو بشید رو از بین نبرید! :d

الان یکی میومد اینارو بین بچه های تاپیک پخش میکرد :d بنظر میاد ریجن 1 باشه لامصب :d

81270095773884636994.jpg

دوستان نکنید این کارها رو! با دیدن این ویدئوها، تازگی صحنه ها، وقتی برای اولین بار قراره توی بازی باهاش روبرو بشید رو از بین نبرید! :d
توی این ویدیو چیز خاصی نشون نمیده فقط نشستن دور میز با هم در مورد بازی حرف میزنن :gathering::d

81270095773884636994.jpg
بیگیر منووووو :((

میمردن اون عکس Online Pass رو نمیزدن جلوی کاور ؟ زشت شده آخه . امیدوارم ریجن 2 نداشته باشه :|

جدا کپی کردن ـه این بازی حرام باید باشه :دی

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or