( Layken )
عضو تحریریه
دیدی گفتم. آخه هنوز از کاربرا کسی بازی نکرده بود که بخواد آخر بازی رو بدونه و بیاد اسپویل کنه!دوستان من اون قضیه لو رفتن آخر بازی از کامنت داخل GT رو از Patrick ORourke منتقد Canada tech تو توئتیر پرسیدم و واسش توضیح دادم اونم تو Direct Message بهم گفت نه اصلا چنین چیزی نیست و نگران نباش و ... این حرفا کلاً معلوم شد طرف یه چیزی پرونده و منم خدا رو شکر خیالم راحت شد :d ولی به عنوان کسی که تا مرز اسپویل شدن داستان یکی از بازیهایی که یک ساله منتظرش بوده رفته ، به همه توصیه میکنم از اونجایی که نسخه کپی الان موجوده نه فقط یوتیوب و گیم تریلرز و امثالهم حتی همینجا هم امنیتی دیگه نداره ممکنه حتی یه نفر خارج از بچه های خودمون بخواد اذیتتون کنه و تو چند تا کلمه ساده لو بده چیزی رو ، مواظب باشید در کل و کسایی که تموم کردن جان مادرشون مراعات کنن و شرایط این بازی و اهمیت ـش واسه بقیه رو درک کنن ، منم که کلاً دیگه جرأت حضور تو هیچ تاپیک مرتبط با بازی رو ندارم تا روز موعد ! همین خوش باشید ! :d
منتقد های IGN یک ویدئو 20 دقیقه ای تهیه کردن و توضیح میدن که چرا The Last of Us چیزی مثل معجره ست ! یعنی اگر لیست برترین بازی های نسل یا 10 سال اخیر رو بزنن شک ندارم رتبه اول رو میدن بهش با این تفاسر .
The Last of Us: Why It's a Marvel
منتقد های IGN یک ویدئو 20 دقیقه ای تهیه کردن و توضیح میدن که چرا The Last of Us چیزی مثل معجره ست ! یعنی اگر لیست برترین بازی های نسل یا 10 سال اخیر رو بزنن شک ندارم رتبه اول رو میدن بهش با این تفاسر .
مولتی دارن عزیز من کی می گه مولتی ندارن؟!تكبير :d
اقا نيما فقط يه حكم تير هم براي كسايي كه اسپويل مي كنن بدي كار حله:d
خصوصا" براي همين دوستان كپي باز چون هم زودتر از ما ميتونن بگيرن هم چون مولتي ندارن راحت سينگل رو تموم مي كنن اول كار
لينك مستقيم..................برای دسترسی به این لینک و دانلود باید user/pass بزنیم که!
توی این ویدیو چیز خاصی نشون نمیده فقط نشستن دور میز با هم در مورد بازی حرف میزنن :gathering::dدوستان نکنید این کارها رو! با دیدن این ویدئوها، تازگی صحنه ها، وقتی برای اولین بار قراره توی بازی باهاش روبرو بشید رو از بین نبرید! :d