The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
نمردیم فهمیدیم از رو تریلر بازی که هنوز نیومده میشه در مورد همه چیزش نظر داد 8-|
کلا مثل اینکه لقب POTY باید به این بازی داده بشه هنوز نیومده هیترهاش دارن خودکشی میکنن

حالا کاری ندارم این تکنیک اولین بار روی کنسول اجرا میشه یا نه ، ولی خیلی چیزها فدا کرده ! بدجور تو ذوق میزنه ...
نه دیگه در حد تو ذوق زدن اصلا نیست .
تو یکی دو جا کیفیت تکسچر کمتر از بقیه بود فقط تو یکی دو جا . ولی دقیقا U3 هم تو تریلراش همینجوری بود و نسخه نهایی کلا متفاوت بود و رسیدگی به این مسائل چیزیه که در آخرین مرحله بهش رسیدگی میکنن . به احتمال 99 درصد این چند تا مورد هم رفع خواهند شد .

آخرین ویرایش:
الان یه چیزی میگم میگن داره ترول میکنه :دی ولی دقت کردید به این زامبی ها ؟ من انتظار داشتم یکم باهوش تر از این حرفها باشن مثلا تو بعضی از صحنه ها چراغ قوه را میگرفتی طرفشون اینا باید متوجه میشدند که تو پشتشی ولی راحت میتونستی بری از پشت بکشیشون .

تو همین تریلر ؟ :-/ ندیدم :| شکر؟ :|
حتما هر وقت خسته شد یه چای شیرین میزنه روشن شه :|

عزیز من مطئمن باش یک خاصیت شیمیایی داره که اگر با چیز خاصی ترکیب بشه یک سلاح تولید میکنه
این بازی فروشگاه...نداره که junk داشته باشه
پس هر چیزی دلیلی داره

الان یه چیزی میگم میگن داره ترول میکنه :دی ولی دقت کردید به این زامبی ها ؟ من انتظار داشتم یکم باهوش تر از این حرفها باشن مثلا تو بعضی از صحنه ها چراغ قوه را میگرفتی طرفشون اینا باید متوجه میشدند که تو پشتشی ولی راحت میتونستی بری از پشت بکشیشون .

این زامبیهایی که توی این تریلر دیدیم . از نوع زامبیای کور بودن . کلا دو نوع زامبی توی بازی هست ( تا اینجا فعلا همین دو نوع مشخص شده ) . یه نوعش ازین دسته نابینایانن که با صدا ردتو پیدا می کنن . یه نوع دیگه شون هم چش دارن هم گوش هم دماغ و ...:d

Hands-On های بازی رو خوندی ؟ تو همین تاپیک هم اریا گفت; اینا زامبی نیستن, بهشون میگن Clickers, متاسفانه کور هستن و فقط و فقط هم از طریق صدا راهیابی میکنن, برای همین کسی که داره بازی میکنه مدام جاش رو تغییر میده . در ضمن:
I was very impressed with The Last of Us demo.Real sense of tension during the zombie skirmishes.Companion AI still being worked on.
https://twitter.com/geoffkeighley/status/298356666536169472

بیلد این دمو خیلی قدیمی هست حتی قدیمی تر از دمو E3 .

دوست عزیز اگر اخبار رو دنبال کرده باشی میفهمی که اون زامبی ها یا کلیکرها کور هستند و نمیبینند در نتیجه قدرت تشخیص نور چراغ قوه رو ندارند:)

خودشون توضیح دادن این قارچ ها رو کلشون رو پوشونده و هیچی نمی بینن
فقط به صدا حساسن

:)) همینه میگم دو خط در مورد بازی بخون . این کلیکر ها کور هستن و به شدت به صدا حساسن و جایی که صدا میکنی باید فورا اونجا رو ترک کنی :دی

پ.ن : به نظر فقط واسه ایراد پیدا کردن تریلرو دانلود کردی :دی

آخرین ویرایش:
وجالب اينجاست به محض اين كه از سلاح گرم استفاده ميكنه كه صداش بلند اين قارچكي ها از همه طرف حمله ور ميشن واقعا توي اون صحنه ادم ادرنالين خونش اور دز ميكنه.:d

احسان میگه، توی جنگ از شکر برای بند اوردن خون استفاده میکنند! :d :-"
وجالب اينجاست به محض اين كه از سلاح گرم استفاده ميكنه كه صداش بلند اين قارچكي ها از همه طرف حمله ور ميشن واقعا توي اون صحنه ادم ادرنالين خونش اور دز ميكنه.:d
دقیقا برای همین من عمرا جرات نمیکنم در حضور این قارچکی ها از سلاح گرم استفاده کنم! :d

احسان میگه، توی جنگ از شکر برای بند اوردن خون استفاده میکنند! :d :-"

دقیقا برای همین من عمرا جرات نمیکنم در حضور این قارچکی ها از سلاح گرم استفاده کنم! :d

خوب چرا سلاح گرم مگه ندیدی با آجر - میله و... چطوری میکشتشون؟=p~

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or