نه دیگه در حد تو ذوق زدن اصلا نیست .حالا کاری ندارم این تکنیک اولین بار روی کنسول اجرا میشه یا نه ، ولی خیلی چیزها فدا کرده ! بدجور تو ذوق میزنه ...
به نظرتون sugar برا چیه که تو وسایل جول جاش هست
به نظرتون sugar برا چیه که تو وسایل جول جاش هست
تو همین تریلر ؟ ندیدم شکر؟
حتما هر وقت خسته شد یه چای شیرین میزنه روشن شه
الان یه چیزی میگم میگن داره ترول میکنه ولی دقت کردید به این زامبی ها ؟ من انتظار داشتم یکم باهوش تر از این حرفها باشن مثلا تو بعضی از صحنه ها چراغ قوه را میگرفتی طرفشون اینا باید متوجه میشدند که تو پشتشی ولی راحت میتونستی بری از پشت بکشیشون .
Hands-On های بازی رو خوندی ؟ تو همین تاپیک هم اریا گفت; اینا زامبی نیستن, بهشون میگن Clickers, متاسفانه کور هستن و فقط و فقط هم از طریق صدا راهیابی میکنن, برای همین کسی که داره بازی میکنه مدام جاش رو تغییر میده . در ضمن:الان یه چیزی میگم میگن داره ترول میکنه ولی دقت کردید به این زامبی ها ؟ من انتظار داشتم یکم باهوش تر از این حرفها باشن مثلا تو بعضی از صحنه ها چراغ قوه را میگرفتی طرفشون اینا باید متوجه میشدند که تو پشتشی ولی راحت میتونستی بری از پشت بکشیشون .
https://twitter.com/geoffkeighley/status/298356666536169472I was very impressed with The Last of Us demo.Real sense of tension during the zombie skirmishes.Companion AI still being worked on.
دوست عزیز اگر اخبار رو دنبال کرده باشی میفهمی که اون زامبی ها یا کلیکرها کور هستند و نمیبینند در نتیجه قدرت تشخیص نور چراغ قوه رو ندارندالان یه چیزی میگم میگن داره ترول میکنه ولی دقت کردید به این زامبی ها ؟ من انتظار داشتم یکم باهوش تر از این حرفها باشن مثلا تو بعضی از صحنه ها چراغ قوه را میگرفتی طرفشون اینا باید متوجه میشدند که تو پشتشی ولی راحت میتونستی بری از پشت بکشیشون .
الان یه چیزی میگم میگن داره ترول میکنه ولی دقت کردید به این زامبی ها ؟ من انتظار داشتم یکم باهوش تر از این حرفها باشن مثلا تو بعضی از صحنه ها چراغ قوه را میگرفتی طرفشون اینا باید متوجه میشدند که تو پشتشی ولی راحت میتونستی بری از پشت بکشیشون .
دقیقا برای همین من عمرا جرات نمیکنم در حضور این قارچکی ها از سلاح گرم استفاده کنم! :dوجالب اينجاست به محض اين كه از سلاح گرم استفاده ميكنه كه صداش بلند اين قارچكي ها از همه طرف حمله ور ميشن واقعا توي اون صحنه ادم ادرنالين خونش اور دز ميكنه.:d
احسان میگه، توی جنگ از شکر برای بند اوردن خون استفاده میکنند! :d
دقیقا برای همین من عمرا جرات نمیکنم در حضور این قارچکی ها از سلاح گرم استفاده کنم! :d