The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
احسان میگه، توی جنگ از شکر برای بند اوردن خون استفاده میکنند! :d :-"

دقیقا برای همین من عمرا جرات نمیکنم در حضور این قارچکی ها از سلاح گرم استفاده کنم! :d
باو قارچکی ها توی دمو کشک بودن واقعا دموی e3 استرسش از این بیشتر بود همینطوری می با تیر می زدنشون خیلی ولو هستن کورشون انشالله بازی نهایی بهتر بشه :d

خب به این نتیجه رسیدم بازی پتانسیل داشتن یه سری تروفی سخت رو داره :d البته NG تروفی سخت نمیزاره , اما این یکی با توجه به +18 بودنش , احتمالاً یجور دیگه به پذیرایی گیمرا بیان :d
دوست ندارم بخاطر چارتا تروفی با این دیوونه های آدم خوار درگیر بشم , یا دورـشون بزنم ! :d:-s

خوب چرا سلاح گرم مگه ندیدی با آجر - میله و... چطوری میکشتشون؟=p~
خوب مگه من غیر از این گفتم؟ :d بحث سلاح گرم بود،گفتم جرات نمیکنم استفاده کنم! :d یکهویی از همه طرف حمله ور میشن! :d

بیلد این دمو خیلی قدیمی هست حتی قدیمی تر از دمو E3 .
[2] :d
اگر بيلدشون قديمي تر پس اون خط سلامتي ومنوي اسلحه ي نهايي اوني بود كه تو E3 و pax prime ديديم؟

می دونم اما واقعا کشکی بود

اقا خداييش هيجان اين با اين صدا گزاري خفن وجو سنگين و اين مدل زامبيه كور كه مثل خفاش عمل ميكنن خيلي عالي بود و اكثردوستان از اين تريلر جديد ترسيدن تا E3
البته اينا سليقه اي هستن نظر همه دوستان محترمه.

اگر بيلدشون قديمي تر پس اون خط سلامتي ومنوي اسلحه ي نهايي اوني بود كه تو E3 و pax prime ديديم؟
توی مصاحبه IGN با کارگردان بازی میگه که هنوز طرح نهایی برای Hud در نظر نگرفتن . هیچ کدوم از این دوتا نخواهد بود در نهایت البته به هود دمو E3 نزدیک تر باید باشه احتمالاً چون بازخورد نسبت به اون مثبت تر بود تا این .

به نام خدا
اصلا آدم به عقلش وقتی رجوع می کنه مگه میشه این دمو از E3 بیلدش زودتر باشه؟؟؟
ینی بازی با اون گرافیک به این تبدیل میشه ؟؟؟

نگران تکسچرها نباشید ، U3 هم تا قبل از آخرین تریلر ( لانچ تریلر ) تکسچرها خوب نبودند و حتی از U2 هم ضعیف تر بنظر میرسید ( الان دقیقا اون صحنه هواپیما یادمه که تکسچرها کلی تغییر کرد ) .

این تریلر که با چراغ قوه میرن آدم کشی کلا سیستمش با اون تریلر e3 فرق میکنه از سینمایی بودن دراومده.گرافیکشم نمیدونم فکر میکنم پایین اومده
در کل خدا کنه بازیرو خراب نکنن
صدای دختره هم فرق میکرد

آخرین ویرایش:
این تریلر که با چراغ قوه میرن آدم کشی کلا سیستمش با اون تریلر e3 فرق میکنه از سینمایی بودن دراومده.گرافیکشم نمیدونم فکر میکنم پایین اومده
خوب بایدم سیستمش فرق کنه تریلر e3 تو روز بود و دشمنا آدم بودن ولی اینجا تاریکه و دشمنا آدم نیستن و باید با یه سیستم دیگه ای جلو بری . گرافیکش هم توصیه میکنم از بابت گرافیک نگران نباش دقیقا U3 هم همین شرایط رو داشت و به نظر بیلد این تریلر خیلی قدیمی هم هست .

خوب بایدم سیستمش فرق کنه تریلر e3 تو روز بود و دشمنا آدم بودن ولی اینجا تاریکه و دشمنا آدم نیستن و باید با یه سیستم دیگه ای جلو بری . گرافیکش هم توصیه میکنم از بابت گرافیک نگران نباش دقیقا U3 هم همین شرایط رو داشت و به نظر بیلد این تریلر خیلی قدیمی هم هست .
به احتمال خیلی زیاد قدیمی تره.چون تو تریلر e3 حرکتا خیلی نرمو کلا مثل یه فیلم بود ولی این شبیه بازی بود:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or