7 می 2013 که میشه 17 اردیبهشت اگه اشتباه نکنم!این جیگر طلا کی میاد؟؟
7 می 2013 که میشه 17 اردیبهشت اگه اشتباه نکنم!
ماکان مطمئنی خودشه ؟! رفته CD Project ؟! پارسال توی بلاگش بزرگترین و بهترین اتفاق زندگی کاریش رو کار کردن در ناتی داگ کنار Bruce Straley و بچه ها خونده بود که !
بهترین مدل که هیچ بهترین همه چیز میشه این بازی برای نسل 7 ! عکس هایی هم که Gamersyde میزاره فاجعه هست کیفیتشون مخصوصاً اونایی که خودش کپچر میکنه از روی تریلر ها و اینا هم چنگی به دل نمیزنن! چندتا عکس از مدلسازی بازی داخل گیم پلی از همین آخرین تریلر گرفتم که میبینی جزئیات و پلیگان هاشون حتی ازین عکس ها هم بهتره :نمی دونم بهترین گرافیک 2013 چه بازی میشه ولی به احتمالاً 99% بهترین مدل سازی این نسل رو تو این بازی خواهیم دید :d
حالا تو باقی موارد نمی دونم یعنی بنظرم واسه قضاوت زوده ولی از اولین عکس هایی که از بازی منتشر شد تا به الان 2مورد بشدت منو تحت تاثیر قرار داده یکی سایه زنی وحشتناکش، یکی مدل سازی و بنظرم تا آخر این نسل هم تو این 2مورد بهترین میمونه. :d یه نکته جالب دیگه که تو بازی های این نسل کمتر به چشم میاد (البته دوستان 100 بار گفتن با این حال منم تکرار میکنم) مدل سازی کارکتر های جانبی بازی هست که اگه از جوئل بهتر نباشن بدتر هم نیستن. داشتم تریلر e3 میدیدم رسماً هنگ کردم البته این تریلری که من رو سیستم دارم کیفیتش فوق العاده پایین ـه ولی تو همین هم مدل سازی وحشتناک بازی + سایه زنی بی نظیرش (رسماً تا به الان نمونش رو ندیدم فقط به سایه های رو گردن کارکتر دقت کنید! ) مشخصه !بهترین مدل که هیچ بهترین همه چیز میشه این بازی برای نسل 7 ! عکس هایی هم که Gamersyde میزاره فاجعه هست کیفیتشون مخصوصاً اونایی که خودش کپچر میکنه از روی تریلر ها و اینا هم چنگی به دل نمیزنن! چندتا عکس از مدلسازی بازی داخل گیم پلی از همین آخرین تریلر گرفتم که میبینی جزئیات و پلیگان هاشون حتی ازین عکس ها هم بهتره :
Post Pandemic حدود 1000 تومن و Survivor هم 650 تومن.
زیجن 2 ها هم به درد نمی خورن.
فقط اینجا کمپانی یه نامردی کرده که من اسمشو میزارم کلاه برداری اونم اینه که ورداشته آرت بوک رو گزاسته تو survivor و عملا اینجوری خریدار رو مجبور میکنه که جفتشو بخره.