The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
کارگردان بازی ( Neil Druckmann ) توی توییترش گفته ملت یه سوالایی از من میپرسن که من نمیتونم جواب بدم و قول داده بزودی اطلاعات بیشتری از بازی میاد ! >:d<

احتمال زیاد این اطلاعات از بخش مولتی بازی باشه ( نظر خودم :d ) ! , , , چون واقعاً نمیخوام بیشتر از این از بخش داستانی ببینم و بشنوم :|

210388jsrwi2t33vujsk.jpg

خدا میدونه منظورش از Coming Soon تا کی هستش :d:|

احمد تو چرا چسبیدی از یخه یارو :d

ي چيز مسخره!:d
رو كالكتور هاي امريكا درجه M نخورده و RP خورده!
ولي رو پك هاي اروپا +18 خورده!
يعني ESRB نميدونه درجه بازي M هست!؟:d :))
بحث دونستن یا ندونستن نیستش. هنوز تایید نشده و به خاطر همین هستش اما خوب بدون شک همه میدونیم M میگیره:دی

ي چيز مسخره!:d
رو كالكتور هاي امريكا درجه M نخورده و RP خورده!
ولي رو پك هاي اروپا +18 خورده!
يعني ESRB نميدونه درجه بازي M هست!؟:d :))

دلیلش اینه که ESRB در کنار M حزئیاتش هم مینویسه مثل Blood and Gore - Strong Language و ... ، اونا زمانی مشخص میشه که ساخت بازی به پایان برسه و برای Rating به ESRB فرستاده بشه .

دوستان ان Env Concept Artist که بعضی از کانسپت های محیطی TLoU رو زده بود و من چند نمونه از کارای دیگش رو هم همینجا گذاشتم گویا به تیم CD Project پیوسته و کلا این چیزایی که تو این تریلر CG بازی دیدیم شاهکار ایشون هست.

534_max.jpg

دوستان ان Env Concept Artist که بعضی از کانسپت های محیطی TLoU رو زده بود و من چند نمونه از کارای دیگش رو هم همینجا گذاشتم گویا به تیم CD Project پیوسته و کلا این چیزایی که تو این تریلر CG بازی دیدیم شاهکار ایشون هست.

534_max.jpg
ماکان مطمئنی خودشه ؟! رفته CD Project ؟! پارسال توی بلاگش بزرگترین و بهترین اتفاق زندگی کاریش رو کار کردن در ناتی داگ کنار Bruce Straley و بچه ها خونده بود که !

ماکان مطمئنی خودشه ؟! رفته CD Project ؟! پارسال توی بلاگش بزرگترین و بهترین اتفاق زندگی کاریش رو کار کردن در ناتی داگ کنار Bruce Straley و بچه ها خونده بود که !

Maciej Kuciara منحصراً برای یک استودیو یا شرکت کار نمیکنه، تو وب سایت خودش هم برید می‌بینید که با چندین شرکت قرار داد داره:

y3449_Untitled.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or