MNoire
کاربر سایت
خدا رو شكر d يه گزينه كمتر :dهیچکدوم دسته ندارن اون برچسب دسته هست!
خدا رو شكر d يه گزينه كمتر :dهیچکدوم دسته ندارن اون برچسب دسته هست!
The Last of Us directors talk pressure of creating a new Naughty Dog success • News • PlayStation 3 • Eurogamer.net"It took us roughly three and a half years to make The Last of Us, and during that time we got to work with some of the most talented artists in entertainment."
گفته بعد از اینکه بهش گفتن یه بازی بسازین تا به اندازه ی آنچارتد و کرش و جک معروف باشه neil druckmann اولین چیزی که گفته : Um ... What ?! بعدم از سونی پرسیدن که آیا اجبار و فشاری هست یا نه سونی هم گفته نه و بعد تازه به این فکر افتادن که از کجا شروع کنیم و کلا چی باشه بازی ؟؟ ببین بدون پیش زمینه ذهنی و ... چه چیزی به وجود آوردن که حتی بیشتر از قبلیا معروف شده بدون اینکه حتی ریلیز بشه .The Last of Us directors talk pressure of creating a new Naughty Dog success • News • PlayStation 3 • Eurogamer.net
یکسری از آرت های اولیه بازی که البته در ارت بوک نسخه نهایی در دسترس خواهند بود:
اسمشون Cordyceps هستش ماكان. آناليز كاملي از اين نوع قارچ تو مستند BBC Planet Earth وجود داره كه ميتوني بخشي از اون رو از طريق لينك پايين ببيني.بچه ها ان قارچی که آریا یبار گفت واقعا وجود داره و مورچه ها میخورن زامبی میشن اسمش چیه؟ کسی لینک ویدئو داره ازش؟
درسته !اسمشون Cordyceps هستش ماكان. آناليز كاملي از اين نوع قارچ تو مستند BBC Planet Earth وجود داره كه ميتوني بخشي از اون رو از طريق لينك پايين ببيني.
مستند مورچه زامبی شده!
دوستان به یه نکته توجه کردید که توی باکس ارت بازی علامت 3D نزده؟؟یعنی بازی 3D نیست؟؟:-o
چرا برادر؟؟خوشبختانه سر عقل اومدن و این یکی 3D نداره :d
17 اردیبهشتاقا این فیلم مورچه چی بود پدرم دراومد ! یه لحظه گفتم نکنه از تو گوشی(هدفونم)اینا در بیان
راستی شاید پرسیده باشید ولی بازی دقیقا کی میاد به تاریخ شمسی?
Sent from my ST18i using Tapatalk 2
همون پولی که گذاشتین کنار رو خرج خود بازی کنین مثلاً یدونه از اون پک های شاخ رو بگیر ! :d U3 و KZ3 این قابلیت رو داشتن اما TLOU نداره ! همین نداشتن 3D منو خیلی امیدوار کرده :dچرا برادر؟؟
من TV 3D ندارم ولی KILLZONE 3 & UNCHARTED 3 رو روی 3D پسر عمم بازی کردم خیلی توپه..من پول گذاشتم کنار یه TV 3D کوچیک موچیک بخرم برای این بازی
فکرشو میکنم میبینم راست میگی..اگر 3D نداشته باشه میشه روی یه LED 40 اینچ از اخرین کیفیتش لذت برد و احتیاج به این هزینه هم نیستهمون پولی که گذاشتین کنار رو خرج خود بازی کنین مثلاً یدونه از اون پک های شاخ رو بگیر ! :d U3 و KZ3 این قابلیت رو داشتن اما TLOU نداره ! همین نداشتن 3D منو خیلی امیدوار کرده :d