The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
اتفاقا برنامه بدیه ! :d

نمیدونم تو شبکه های ماهواره ای ایرانی و حالا هم تی وی خودمون ، کسی که میارن درباره دنیای گیم حرف بزنه ، کوچکترین سواد گیمری نداره ! :d

تا حالا 10 بار تو من و تو - بی بی سی و .... کنسولهای نسل بعد معرفی رسمی شدن ! :d ( خوبه حالا برا فروش نزاشتن ! :d)

خوبشون اون یارو هست ، تو مثلا لایو شو گیم داره ( ایمان ! Iran tv یا نمیدونم چی ! ) - بازی رو اجرا میکنه اول بازی ، تا آرم SCE بیاد و بره ، میگه دیگه این کنسولها ضعیف شدن و توان ندارن لود کنن ! باید نسل جدید بیاد !:d =))

یه مزخرفاتی میبافن به هم خنده دار !:d

نسبت کیفیت آب در دنیای واقعی در برابر آب در آنچارتد ، قارچ خور نیست ! اینی که دیدی احتمالا آبش مال یه دنیای دیگه بوده :d
شاید اینجارو توی خواب دیده بنده خدا:دی!
lghq28lv4h2wicz2mlv.gif
بارتاب نور چراغ قوه و محیط روی آب، موج های حجم دار پیاپی و قطرات آبی که پشت سر جوئل پخش میشه حرفی برای گفتن باقی نمیزاره لعنتی.

پ.ن: در مورد سوالات و مصاحبه بنده پیگیر هستم دوستان، کمی کمتر PM بزنید:دی! آخرین چیزی که گفتن:
cqb9om2yn960zjvrtp0p.png

آخرین ویرایش:
خب با تشکر از دوستان که تریلر خواب ما رو هم بررسی و تحلیل کردن:d
امشب میخوابیم ایشالا یه ویدیو جدید میذارم براتون:d

=))
دستت درد نکنه. یه باره ببین می تونی یه نسخه گیر بیاری، همین الان بشینیم بازی کنیم؟

منم دیشب خواب دیدم رفتم آمریکا، اونجا پیتر جکسون رو دیدم، بهش گفتم من خیلی ارباب حلقه ها رو دوست داشتم و نسخه اورجینال فیلمشو خریدم. اما نسخه Extended Editionـش رو دیگه دانلود کردم، تو راضی باش! :d

شاید اینجارو توی خواب دیده بنده خدا:دی!
lghq28lv4h2wicz2mlv.gif
بارتاب نور چراغ قوه و محیط روی آب، موج های حجم دار پیاپی و قطرات آبی که پشت سر جوئل پخش میشه حرفی برای گفتن باقی نمیزاره لعنتی.

پ.ن: در مورد سوالات و مصاحبه بنده پیگیر هستم دوستان، کمی کمتر PM بزنید:دی! آخرین چیزی که گفتن:
cqb9om2yn960zjvrtp0p.png

عکسات هیلتره ! یه جای بهتر آپ کن :d

عکسات هیلتره ! یه جای بهتر آپ کن :d
منم نتونستم عکسو ببینم :biggrin1:
ما هم نتونستيم عكس هارو ببينيم چون اصلا عكسي در كار نبود يه Gif بود كه اونم توصيه نميشه چون ببينيد كار دست خودتون ميديد:d مُري كه به خاطرش شيزوفرني زد:d
آخرین چیزی که گفتن:
خدايي قسمت اول پيامشون رو Bold كن بزار تو امضات رضا:d

اقا یه برنامه دقیق میشه از عرضه مانگا بگید مثلا من هر هفته بنج شنبه ها ناروتو دانلود میکنم
مث که این خیلی باهاله اینم یه برنامه بزاریم براش
توی تابیک اول یه جدول بسازین همه قسمت ها رو توش بزاریم و بزنید قسمت بعد فلان روز
اقا 1 قسمت اومده دیگه یا نه قسمت 2 اومده من قافلم

---------- نوشته در 08:06 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:59 PM ارسال شده بود ----------

نطرسنجی بزارید ببینیم کیا اوریج میخرن کیا کپی میزنن...
سجع دار شد:d
ببین شده برم سر خیابون گدایی کنم فقط اورج میخرم اونم یه جا بیدا کردم بیش خرید
بچه های مولتی زن هم ادد کنن بی اس ان

اقا یه برنامه دقیق میشه از عرضه مانگا بگید مثلا من هر هفته بنج شنبه ها ناروتو دانلود میکنم
مث که این خیلی باهاله اینم یه برنامه بزاریم براش
توی تابیک اول یه جدول بسازین همه قسمت ها رو توش بزاریم و بزنید قسمت بعد فلان روز
اقا 1 قسمت اومده دیگه یا نه قسمت 2 اومده من قافلم

---------- نوشته در 08:06 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:59 PM ارسال شده بود ----------

ببین شده برم سر خیابون گدایی کنم فقط اورج میخرم اونم یه جا بیدا کردم بیش خرید
بچه های مولتی زن هم ادد کنن بی اس ان

مانگا ماهانه میاد قسمت بعد هم یه ماه بعد میاد
این داستان پیش خرید که گفتی چیه؟ کجا؟

درود

این پست نقل قول از احسان(Chuji) هست که توضیحاتی در مورد مانگا و نظرات دوستان دادند:

درود خدمت همه ی دوستان عزیز

بعضی دوستان یه سری پیشنهاد و انتقادات داشتن که تا جاییش رو که در حیطه ی خودم هست بهش جواب میدم , اول در مورد طراحی کامینوکه :biggrin1: مانگای ما نه کاملاً یه مانگای سینن ـه نه کاملاً یه مانگای شونن! چون به خاطر اطلاعات کم از داستان و برای وفادار بودن به بازی اصلی اونقدر دستمون باز نیست که یه چیز صد در صد سینن یا مخصوص مخاطب بزرگسال و خیلی پیچیده درست کنیم از طرفی مانگا 100% شونن و عام پسند هم نیست . سعی ما بر این بوده که این دو تا رو در کنار هم داشته باشیم (امیر میدونه مثل مانگاهای آشیروگی موتو :biggrin1:) یعنی هم می خواهیم یه داستان درگیر کننده ارائه بدیم هم در این بین با اضافه کردن کمی المان و طراحی شونن توی کار یه تلنگری به مخاطب بزنیم و لحظه ای جو رو از حالت جدی و یکنواخت به شاد و مفرح تبدیل کنیم البته نه به صورت افراطی ! قطعاً طراحی کامینوکه هم به همین دلیل هست که کار ، جو مانگا گونه ی خودش رو داشته باشه و به سمت کمیک کشیده نشه ولی در عین حال جو جدی خودش رو هم داشته باشه یعنی در عین حال که کامینوکه طراحی تقریباً شونن ـی داره ولی به هیچ وجه لودگی نمیکنه یا مسخره بازی در نمیاره !
نکته ی بعد هم در مورد تاریک تر شدن تم کار هست که این یکی رو هم به شخصه قول میدم توی شماره ی بعد بیشتر روش کار کنم البته بیشتر هم خواهد بود چون جول و جیسون رو از منطقه ی قرنطینه کشیدیم بیرون و انداختیمشون توی یه محیط وحشی که توی قسمت اول فقط گوشه ای از اون رو شاهد بودید قطعاً این محیط بی در و پیکر و کاملاً وحشی و صد البته بدون برق کشی (که توی شب می تونه لوکیشن های مناسبی رو رقم بزنه) خواستگاه مناسبی میشه برای تاریک تر کردن تم محیط در خارج مناطق قرنطینه ولی توی خود مناطق قرنطینه امکان خیلی تاریک کردن و گذاشتن جو خسته برای محیط نیست چون بارقه هایی از حیات و تمدن هنوز توشون هست :biggrin1: بویژه اینکه معمولاً خود طراحی های ناتی داگ هم معمولاً محیط های پویا و سرزنده ای هست و حتی همین TLOU هم مثل RE یا DS محیط های خارجی تاریک و مرده نداره و همچین محیط‌هایی با توجه به چیزهایی که دیدیم به دخمه‌ها و زیر زمین و این جور مناطق خلاصه میشه و باقی محیط کاملاً سر سبز و روشن ـه :biggrin1: ولی باز هم برای هر چه تاریکتر شدن محیط نهایت تلاشم رو می‌کنم :biggrin1:
ممنون از توجه همه ی عزیزانی که با نظرات خوبشون ما رو در بهتر شدن کار همراهی کردن مطمئن باشید که نظرات خونده میشن و پیشنهادها و انتقادات مفیدشون در قسمت‌های بعدی مورد استفاده قرار می‌گیره.
موفق و پیروز باشید.
-----------------------------------

بنده هم تشکر می‌کنم از دوستان خوبم که با نظراتشون به هر چه بهتر شدن کار کمک می‌کنند.

Re: The Last of Us

لعنتی :دی احسان عین این افراد مهم شده که تو جامعه ظاهر نمیشه:دی
این گرافیکی که من دیدم نابودمون میکنه:دی کسی موشن کپچر tess و جو رو دیده?:دی
یعنی tess هنرپیشه ش کاملا با احساس بازی میکنه:دی
Tess میگه
This is our chance
بعد جو میگه
It is over tess
اصلا آب میشم اینا انقدر خوف بازی میکنن

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟