وقتی Kaminoke رو به صورت سایه وار دیدم :
بعد که فهمیدم آلوده شده :
---
این مانگا از نظر مانگایی واقعا عالی بود! :d
مخصوصا جیسون! عالی بود این بشر!
عاشقشم! :d مخصوصا حالات چهرش و اخلاق و رفتارش
عکس مربوط به چپتر بعد هم بسیار جذابه! این جوئل و الی بسی درگیری دارن! :d عالیه! :d
----
در مورد Easter Egg ها :
صفحه ی 2 : L1 از MGS4 توی CS ها وقتی L1 رو میزدیم میرفت دید اول شخص!
صفحه ی 4 : خیالت راحت! ما کارمون رو بلدیم . توی این مدت از کله گنده های نظامی بگیر تا جوونکی که خودش رو از خاندان دریک میدونست رو ساپورت کردیم!
صفحه ی 5 : امضای ND پای برگه و دسته ی PS3 رو قبلا گفته بودم! ولی به نظرم تابلوی خطر هم نشونه ای از Kratos بود! همون خالکوبی معروف کریتوس میباشد!
(باید از خود احسان بپرسم که این چیزیه که من دوست دارم حس کنم یا واقعا همینه ! :d ولی هیچکی دیگه نمیتونه خطر بیافرینه!
صفحه ی 6 : روی دیوار یک چیزایی نوشته! یک عکسی هم سمت چپ پشت سر جیسون هست! ولی نمیدونم چی بیدن! :d RE بید آیا ؟ (یارو شبیه نمسیس میباشد فکر کنم :d )
صفحه ی 7 : Sack Boy
صفحه ی 9 : علامت تعجب بالای سر جوئل! مربوط به MGSـه همینطور که میدونید :d+ Shinto in red world (این رو نمیدونم چیه! )
صفحه ی 11 : CTR Save me
صفحه ی 15 : the dream of dreamer ... این خیلی آشناست! کجا شنیدم یا خوندم این رو ؟ :d احسان جوابگو باش! :d
صفحه ی 16 هم rise نوشته شده + اون نوشته ی ژاپنی و ساعت ، ولی نمیدونم چی میباشند! :d
صفحه ی 17 : علامت هلگاست ها روی تفنگ
صفحه ی 20 : Sly Bar
شاید بعضی از نوشته های روی دیوار به چیزی اشاره نداشته باشه و فقط نوشته باشه! شایدم چیزایی که من فکر کردم چیزی نیستن مثل ( no hope ) به چیزی اشاره داشته باشن :d