The Last Of Us برای PS4 عرضه خواهد شد

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
Sercan Sulun مدیر بازار یابی بخش نرم افزار PlayStation در اروپا و آسیا در برنامه تلوزیون شبکه CNN ترکیه اعلام کرد، بازی The Last Of Us تابستان امسال برای PS4 عرضه خواهد شد.
همچنین او گفت، DLC بازی The Last Of Us به نام Left Behind، همراه بازی اصلی برای کنسول PS4 عرضه خواهد شد. این بازی به صورت دیجیتالی و فیزیکی عرضه خواهد شد و گرافیک بازی هم نسبت به نسخه PS3 افزایش خواهد یافت.

55725728100020440569.jpg

سایت Gametrailers: من امیدوارم معنی این که گفته شده گرافیک بازی افزایش یافته است، این باشد که بازی Naughty Dog به صورت 1080P و 60 فریم بر ثانیه اجرا شود. این بازی بر روی سخت افزار نسل گذشته واقعا عالی اجرا می شد و حالا من نمی تونم صبر کنم و ببینم روی PS4 چگونه اجرا خواهد شد.
منبع

آخرین ویرایش:
فقط امیدوارم اگه ND نمیسازه اون اتمسفر فوق العاده رو خراب نکنن .

موتور گرافیکی مال ND ه و فقط غولهای سازندش میتونن پورت کنن غیر اون کی میتونه بسازتش !! .

آدم میاد تو این تاپیک تعجب میکنه. انگار نه انگار اینا همونایی هستن که سر TR: DE هی میگفتن ارزش نداره و ...8-|

من جواب او دوستانو میدم : بازی خیلی خوب همه جوره ارزش داره و همه جوره هم استقبال میشه .

آدم میاد تو این تاپیک تعجب میکنه. انگار نه انگار اینا همونایی هستن که سر TR: DE هی میگفتن ارزش نداره و ...8-|

دوست عزیز کسی شما رو مجبور نکرده در مورد بازی که بازیش نکردی نظر بدی . The Last of Us از هر لحاظ یک نسل از Tomb Raider جلوتره و ارزش FULL HD شدن رو داره

فقط بخش طراحی هنری The Last of Us راحت TR رو قورت میده :) حالا بقیه موارد رو نمیگم که مثل اون رفیقت بگی: احساس نمی کنید مسخره اش رو درآوردید !!!

آخرین ویرایش:
دوستان یه لحظه دعوا نکنید ،هنوز قطعی نشده :دی .سونی به Eurogamer گفته که ما نگفتیم TLoU روی PS4 میاد !! یعنی انکار کرده خبر رو ،شاید میشه گفت انکار کرده ، نه تکذیب .ولی خُب تایید هم نکرده .

"At no time have we announced that The Last of Us is coming to PS4 and therefore, have nothing to say on the subject," a Sony Computer Entertainment Europe spokesperson told Eurogamer
The Last of Us headed to PS4 this summer, Sony employee says • News • PlayStation 4 • Eurogamer.net

دوستان یه لحظه دعوا نکنید ،هنوز قطعی نشده :دی .سونی به Eurogamer گفته که ما نگفتیم TLoU روی PS4 میاد !! یعنی انکار کرده خبر رو ،شاید میشه گفت انکار کرده ، نه تکذیب .ولی خُب تایید هم نکرده .

The Last of Us headed to PS4 this summer, Sony employee says • News • PlayStation 4 • Eurogamer.net

معمولا موقعی که کمپانی ها اینجوری جواب میدن، این به معنای تایید 100 درصدیه! :d

TR جلوی TLOU پشمک هم حساب نمی‌شه. :bighug:

:| TOmb Rider واسه خودش عظمتی داشته و داره :| ترول میکنید سابقه ی گیمریِ خودتونو زیر سوال نبرید...

TLOu جای خود داره , خیلی ام دوسش دارم ولی با فرنچایز با سابقه و قدیمی و خوبی مثه Tomb Rider توهین نکنید دیگه -_-

:| TOmb Rider واسه خودش عظمتی داشته و داره :| ترول میکنید سابقه ی گیمریِ خودتونو زیر سوال نبرید...

TLOu جای خود داره , خیلی ام دوسش دارم ولی با فرنچایز با سابقه و قدیمی و خوبی مثه Tomb Rider توهین نکنید دیگه -_-
شما ببین فقط عامل و مسبب این بحث ها چه کسی بود!!

سابقه گیمری که به TR: DE بند باشه مال شما، من نمی‌خوامش.
کسی هم در مورد فرانچایز TR حرف نزد!
بحث سر TR: DE هست و من هم شروعش نکردم.

سابقه گیمری که به TR: DE بند باشه مال شما، من نمی‌خوامش.
کسی هم در مورد فرانچایز TR حرف نزد!
بحث سر TR: DE هست و من هم شروعش نکردم.

شما ببین فقط عامل و مسبب این بحث ها چه کسی بود!!

به TR:DE بند نیست :دی آی اَشور یو :دی
بله بله , من عذر میخوام , فکر کردم بجث راجع به کل فرنچایزِ...

ولی خیلی متعصبانس میگید پشمم حساب نمیشه بازی در بدترین طرزِ نگاه خوب حساب میشد , حالا درسته نسبت به قبلیاش ضعیف بود ولی بد نبود ...

اونایی ام که میگن ارزش نداره آخرین ما پورت بشه , یه نگاه به تعداد جوایزی که گرفته بکنید اقلا بعد تز بدین بی زحمت :دی

از شاهکار نسل قبل یعنی TLoUبروی PS4 استقبال میشه خیلی زیاد :bighug:
به امید پورت بازی GTAV برای نسل فعلی ، اونوقته که ببینیم باز هم با TR:DE مقایسه میشه!!

نمیشه چون GTAV مولتی هست:d

به نظر من که ارزش انتظار نداره تا تابستون و کنسول خاک میخوره ، بیایید هم اکنون مثل من یک دستگاه ps3 تهیه کنید و بازی زیر و رو کنید ، بخاطر افکت های گرافیکی مثل tomb rider ادم منتظر بمونه ... کلا با پورت شدن مخالفم خوب بجای این کار برن Tlou 2 بسازن و استارتش بزنن.

اصلا هم شک نکنید ! اگر میخواید از من بشنوید شک نکنید ! :d
برا مثال همین هدست های واقعیت مجازی Sony مثلا ! :d انقدر خبر و شایعه از این تکنولوژی اومده بود که حد نداشت ! بعد وقتی Edge از سران شرکت Sony پرسیدن که آیا چنین چیزی رو در همایش GDC امسال پرده برداری میکنید یا خیر، اونها در جواب گفتند:
"ما اصلا در مورد این شایعات و حرف ها نظری نداریم (!)"
بعدشم مگه میشه یک Masterpiece که این همه Award بُرده (فکر کنم رکورد زد درسته؟:-/:d) برای نسل بعد Port نشه ! اصلا نمیشه چنین چیزی....
این بازی باید برای PS4 عرضه بشه، فکر کنم گرافیک بازی تغییر زیادی بکنه، مثلا بشه شبیه کات سین های نسخه PS3 ! اینجوری حرف نداره.
خلاصه اینکه دور از انتظار نبود ! :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or