The Last Of Us برای PS4 عرضه خواهد شد

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
Sercan Sulun مدیر بازار یابی بخش نرم افزار PlayStation در اروپا و آسیا در برنامه تلوزیون شبکه CNN ترکیه اعلام کرد، بازی The Last Of Us تابستان امسال برای PS4 عرضه خواهد شد.
همچنین او گفت، DLC بازی The Last Of Us به نام Left Behind، همراه بازی اصلی برای کنسول PS4 عرضه خواهد شد. این بازی به صورت دیجیتالی و فیزیکی عرضه خواهد شد و گرافیک بازی هم نسبت به نسخه PS3 افزایش خواهد یافت.

55725728100020440569.jpg

سایت Gametrailers: من امیدوارم معنی این که گفته شده گرافیک بازی افزایش یافته است، این باشد که بازی Naughty Dog به صورت 1080P و 60 فریم بر ثانیه اجرا شود. این بازی بر روی سخت افزار نسل گذشته واقعا عالی اجرا می شد و حالا من نمی تونم صبر کنم و ببینم روی PS4 چگونه اجرا خواهد شد.
منبع

آخرین ویرایش:
تصویر از GameStop آلمان بود :-"
A further element has been added by one of our readers, Twitter user IH8YH, that snapped a picture of GameStop Germany’s internal system at his local store.
Bjz2ylIIYAADuva-670x376.jpg

Interestingly enough we can also see “Tomb Raider Arbeitstitel” (Tomb Raider Working Title) listed for PS4, and we do know that a next gen Tomb Raider sequel is currently in the works.
امیدوار شدم :دی

در اینکه سونی همیشه لیستش قبل e3 لو میره شکی نیست اما دیگه این لیسته هم مسخرس! اگه اینطور باشه 2014 میشه بهترین سال گیمی کل تاریخ:دی
اینطوری باشه من کلا ماه 11 میلادی رو مرخصی میگیرم میشینم خونه:دی
mgs ,mirrors edge 2, evil within , last of us , order , tomb raider همشون تو یه بازه 2-3 ماهه:-o
تازه الان یادم اومد که گفته بودن آنچارتد 4 و بتمن هم 2014 میاد

آخرین ویرایش:
دوستان خرده فروش اسپانیایی XtraLie بازی The Last of Us: Complete Edition رو برای PS4 لیست کرد

The Last of Us Complete Edition for PS4 Appears on Spanish Retailer | DualShockers

این سایت قیمت بازی رو 65 یورو که می شه چیزی دورو بر 90 دلار با این کیف که از سمت چپ بدن آویزون می شه قیمت گذاری کرده و همچنین تاریخ عرضه رو 19 ژوئن زده

Spanish retailer XtraLife is now allowing customers to pre-order a PlayStation 4 version of The Last of UsComplete Edition,” which also comes with its Left Behind DLC and a one-strap backpack.
XtraLife has priced the game at €65, which is almost $90, and listed the release date as June 19.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or