The Last Of Us برای PS4 عرضه خواهد شد

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
Sercan Sulun مدیر بازار یابی بخش نرم افزار PlayStation در اروپا و آسیا در برنامه تلوزیون شبکه CNN ترکیه اعلام کرد، بازی The Last Of Us تابستان امسال برای PS4 عرضه خواهد شد.
همچنین او گفت، DLC بازی The Last Of Us به نام Left Behind، همراه بازی اصلی برای کنسول PS4 عرضه خواهد شد. این بازی به صورت دیجیتالی و فیزیکی عرضه خواهد شد و گرافیک بازی هم نسبت به نسخه PS3 افزایش خواهد یافت.

55725728100020440569.jpg

سایت Gametrailers: من امیدوارم معنی این که گفته شده گرافیک بازی افزایش یافته است، این باشد که بازی Naughty Dog به صورت 1080P و 60 فریم بر ثانیه اجرا شود. این بازی بر روی سخت افزار نسل گذشته واقعا عالی اجرا می شد و حالا من نمی تونم صبر کنم و ببینم روی PS4 چگونه اجرا خواهد شد.
منبع

آخرین ویرایش:
دوستان یه لحظه دعوا نکنید ،هنوز قطعی نشده :دی .سونی به Eurogamer گفته که ما نگفتیم TLoU روی PS4 میاد !! یعنی انکار کرده خبر رو ،شاید میشه گفت انکار کرده ، نه تکذیب .ولی خُب تایید هم نکرده .

The Last of Us headed to PS4 this summer, Sony employee says • News • PlayStation 4 • Eurogamer.net

کاملا مشخصه میخواستن تو E3 معرفی کنن که سورپرایز شن ملت:دی

Confirmation,Please :bighug:
همونطور که آقا مهدی هم گفت سونی گفته که هیچ وقت نگفتیم که TLOU برای PS4 منتشر می شه :|
“At no time have we announced that The Last of Us is coming to PS4 and therefore, have nothing to say on the subject,”

آخرین ویرایش:
خوب دیگه یه چیزی یاد گرفتن بازی های نسل قبلو پورت میکنن واسه این نسل...اگه قرار به همون بازیای سابق بود دیوونگی محض بود خرید کنسولای نسل هشتم.البته خودمم این دیوونگیو کردم:d:d

شاید این که گفته بودن Uncharted کیفیتی مثل Cut-Scene های TLOU داره و همه خورد تو ذوقمون که TO1886 همین الان گرافیک بالاتری از اون کات سین ها داره؛ منظورشون TLOU PS4 بوده :دی

Gaming's Citizen Kane Moment - A Masterpiece

یعنی همچین شعاری فقط برازنده این بازی هست

با این اوصاف دیگه خرید PS4 شد مهمترین هدف آینده من

احسنت بر تو دوست عزیز من مثل شما:x

- - -ویرایش - - -

به به :bighug:
اگر مثل اون تریلر E3 باشه و تیر های اسلحه رو دونه دونه خالی کنه تو دستش و تک تک بذاره تو اسلحه که دیگه واویلا :love: :دی
نسل قبل فقط یک بار سینگل رو تموم کردم و دیگه نتونستم بازی کنم به دلایلی بعد هم که کنسول رو فروختم؛ رو PS4 جبران می‌کنم :دی

شما هم مثل من ناراحت شدین درسته؟؟؟
واقعا خیلی دلم خواست بازی اصلی مثال E3 اینطوری باشه یعنی تک تک فشنگ رو رو دستش خالی کنه.............. چرا برای بازی اصلی اینکارو نکردن؟؟؟؟
یعنی میشه برای ps4 اینطور بشه:x

Star Wars 1313 چی میگه اون وسط ؟! :دی
اگه اشتباه نکنم یک بار شایعه کمرنگ شد که 1313 رو سونی خریده یا میخواد بخره! بعد اون شایعه و رفتن تو کما همیشه یه حسی بهم میگه این بازی الان داره توسط یکی از فیرست پارتی ها ( بعیدم نیست توسط تردپارتی!) انحصاری برا پلی 4 ساخته میشه! مخصوصا اینکه خود سری جنگ ستارگان همیشه محبوب آمریکایی ها بوده و فروشش تقریبا تضمین شدس!
البته اگه هم چینی چیزی امکان داشته باشه چون مخفی هست نباید اصلا تو این لیست می بود! با این حال هر چیزی امکان داره!

این Release Date هاش یه جوری نیستن :-? درسته برا آلمانن ولی یکم نامشکوک میزنن :دی
چرا نصف بازی ها دارن 16 نوامبر 2014 میان !؟ :دی
چرا ویچری که خودشون گفتن فبریه میاد برا می میاد !؟:دی

اینسایدر گرامی ترولمون نموده !؟ :دی

گرافیک بازی همی الانش هم شاهکاره به نظر من اگه واسه PS4 بیاد یه دستی به AA بازی میزنند و فرم رو 60 قفل میکنند و رو رزولویشن رو هم 1080 میکنند . گرافیک هنری رو که دیگه دستش نمیزارن :|

پ.ن : منم دیگه نیاز نیست PS3 بخرم تا این بازی رو تجربه کنم راحت رو همون PS4 بازیش میکنم :دی

من که دیر یا زود این بازی رو انجام میدم..چه امسال چه چندسال دیگه..!چه رو Ps3چه رو Ps4! یکی از واجباته که باید قبل از مرگ انجام بشه...!!:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or