The Last Of Us برای PS4 عرضه خواهد شد

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
Sercan Sulun مدیر بازار یابی بخش نرم افزار PlayStation در اروپا و آسیا در برنامه تلوزیون شبکه CNN ترکیه اعلام کرد، بازی The Last Of Us تابستان امسال برای PS4 عرضه خواهد شد.
همچنین او گفت، DLC بازی The Last Of Us به نام Left Behind، همراه بازی اصلی برای کنسول PS4 عرضه خواهد شد. این بازی به صورت دیجیتالی و فیزیکی عرضه خواهد شد و گرافیک بازی هم نسبت به نسخه PS3 افزایش خواهد یافت.

55725728100020440569.jpg

سایت Gametrailers: من امیدوارم معنی این که گفته شده گرافیک بازی افزایش یافته است، این باشد که بازی Naughty Dog به صورت 1080P و 60 فریم بر ثانیه اجرا شود. این بازی بر روی سخت افزار نسل گذشته واقعا عالی اجرا می شد و حالا من نمی تونم صبر کنم و ببینم روی PS4 چگونه اجرا خواهد شد.
منبع

آخرین ویرایش:
اینم مثل Tomb Raider من 3 بار تموم کردم ولی اگر بیاد نسخه PS4 میخرمش! نمی دونم چرا ولی میخوام بخرمش....
فقط پایان این بازی به تمام این فیلم ها و بازیهای سیاه و سفیدی که ساخته شده می ارزه!

خدا کنه اول تابستون بیاد!
من میخواستم killzone و infamous رو بخرم حالا شدtlou و infamous !
چه نسل هشتی شروع کنم من:>
یه ویتا هم شاید به خاطر ریموت پلی گرفتم!(اگه با morpheus هماهنگ باشه که چه بهتر!)

امیدوارم اگه هم واقعی هست حداقل امسال نیاد . چون نیازی نیست .

=====
پ.ن : ما اگه بخایم پستای این تروا رو نبینیم چیکار باید بکنیم ؟! آقا نقل قول نکنن دیگه عزیز من . اگه میخاین تو این سایت درست حسابی فعالیت کنین و سرگرم بشین یه تعداد افراد هستن اونا رو بزارین تو لیست سیاه بعد شروع به فعالیت تو این سایت کنین .

پ.ن : البته یه تعدادی با دیدن پستای اینجور افراد و خندیدن سرگرم میشن که خوب به اونام چیزی نمیشه گفت :دی

بعد از 4 بار تموم کردن TLoU , با دیدن این خبر و فهمیدن اینکه دوباره میتونم تجربش کنم , بازم کلی هیجان دارم .

راجب ارتقاء گرافیک هم ; فکر نکنم همچین چیزی نیاز به ارتقاء زیاد داشته باشه ، فقط 1080p بشه و به قول رضا AA ـه خوب هم بهش اضافه بشه ، کافیه :دی .

بعد این وسط مثلا یه بازی هست که MMO هست(مولتی پلیر! ) هم کلا حساب نیست!
بازی درست درمونی هم اصلا و ابدا به هیچ وجه حساب نمیشه!
آها یه سر به نمایش معرفی DriveClub هم بزن! :|

اون دفعه هم توضیح دادم،به خاطر پایان خفن PS3 میباشد،که فعلا اوضاع PS4 اینه که اینم به موقعش درست میشه! شما نگران نباش!

در مورد اون کالکشن هایی که گفتی مثل نسل قبل برای جبران و ... باشه!
من یادمه سال 2009 قبل از تایید GOW C ، توی فروم بازی که بودم،خیلی ها این درخواست رو میدادن که GOW I & II و حتی GOW CoO برای PS3 ، حداقل به عنوان بخشی از CE بازی بیان!
اصلا درخواست برای HD شدن و اینا هم نبود! فقط روی PS3 میخواستن دوباره تجربه کنند و یا اونایی که بازی نکرده بودن،آماده کنند خودشون رو برای GOW III !
و این بود که سونی این کالکشن رو عرضه کرد!

ولی کلا جوری نشد که نسل قبل بگیم بازی انحصاری های سونی فقط به کالکشن ها خلاصه شدن! :|
پس خلاصه بی خیال چپه جلوه دادن اوضاع بشید! :|

---
اون دوستی هم که به KZ و R ، چنین صفتی رو داده بود مطمئنا بازی نکرده! :|
نمیگم شاهکار بودن( KZ2 بود! :| ) اما جزو بازی های خوب دسته بندی میشن! :|

60fps و 1080p باشه , مولتی هم داشته باشه با Left Behind :d همینا برای من کافیه تا دوباره 6 بار تمومش کنم و احساس کنم هنوز چیزهای زیادی توی بازی هست که تجربه نکردم

من با اون PS Now کار دارم
:-"
طبق شایعات آنچارتد کالکشن هم در راه هست!
:d
واقعا این سیستم چیز بیخودی میشه

خوب اینطور که تو میگی نیست. چون کارکردها کاملا متفاوت هستن.

عرضه بازی های موفق PS3 برای PS4 نمیتونه آسیبی به این سرویس بزنه. از نظر مارکتینگ موفقیت PS4 و مقبولیت عامش سونی رو توی یه شرایط خاص میزاره. و ان هم طیف جدیدی هستن که دارن به سمت PS4‌ میان، یعنی کسایی که نسل پیش 360 داشتن اما این نسل تصمیم گرفتن PS4 بخرن. در نتیجه این اشخاص که PS4 دارن اما به دلیل نداشتن PS3 نتونستن عنوان های موفقش عین UC یا همین TLoU رو بازی کنن براشون جالب میشه که بتونن اینارو هم روی PS4 بازی کنن و مثلا برای اینکه نهایت لذت رو از UC4 ببرن مجبور نشن برن PS3 بگیرن و سه گانه قبلی رو بازی کنن!

حالا شاید بگی خوب وقتی Play Now هست دیگه چه نیازی به این ورژن های ریریلیس هست؟ خوب همه برن با این سرویس هرچی دوست دارن رو بازی کنن و با این منطق ناخودآگاه عرضه این مجدد این بازی ها بی دلیل و مسخره به نظر میرسه اما به دو دلیل این اتفاق نمیفته.

اول اینکه ورژن های جدید، مثلا نسخه PS4‌همین TLoU، ویژگی خواهند داشت که Play Now نمیتونه داشته باشه. ان هم ارتقا گرافیکی و اضافه شدن موارد جانبی عین DLC ها هست. این فیچرها ارزش بازی رو حتی برای ماها هم بالا میبره و احتمالا خود تو هم اگه بتونی میری نسخه PS4 رو میخری که دوباره بازی مورد علاقت رو با گرافیک بهتر و اضافات بیشتر بازی کنی. در صورتی که Play Now همون بازی رو ارایه میده که روی PS3 بود.

دوم اینکه هنوز تو همه کشورها زیر ساخت اینترنت به قدری قوی نیست که همه بتونن به راحتی بازی رو استریم کنن. حالا ما هیچی اما یه بابایی که میخواد تو بلوک شرق اروپا TLoU بازی کنه و فقط PS4 داره عملا Play Now براش بیفایده هست.

در نتیجه عرضه مجدد بازی های موفق PS3 با گرافیک بهتر و فیچرهای جدید برای PS4 به لحاظ مارکتینگ ایده خیلی خوبی هست. خصوصا برای کسایی که از Xbox به PS4‌ کوچ کردن.

به نظر من عرضه مجدد نسخه کامل این بازی ها با گرافیک بهتر برای PS4 ایده خیلی خوبی هست: UC، LBP، KZ و GoW.

@ماکان

کاملا با این چیزایی که میگی من موافقم،ولی خو قضیه اینه که اصلا PS Now رو بزارن کنار دیگه! :-" به همون دلایلی که گفتی،مرحمت بفرمایند همون فیزیکی و دیجیتالی بزارن برای فروش! :d به جای کار کردن روی چنین سرویسی،به چیزای دیگه برسن بسیار هم بهتر میباشد! :d
البته برای ویتا و بقیه ی دستگاه ها چیز خوبیه! :d

@ماکان

کاملا با این چیزایی که میگی من موافقم،ولی خو قضیه اینه که اصلا PS Now رو بزارن کنار دیگه! :-" به همون دلایلی که گفتی،مرحمت بفرمایند همون فیزیکی و دیجیتالی بزارن برای فروش! :d به جای کار کردن روی چنین سرویسی،به چیزای دیگه برسن بسیار هم بهتر میباشد! :d
البته برای ویتا و بقیه ی دستگاه ها چیز خوبیه!

البته ببخشید من وسط بحث بزرگان میپرم:d

یه نکته رو اضافه کنم اینکه PSNow قرار نیست فقط به PS4 سرویس بده قراره خدماتش رو برای ویتا اسمارت فون ها و ...... هم ارائه کنه کلا من فکر میکنم قصد سونی اینه که یواش یواش بتونه تو بازار اندروید و اسمارت فون هم وارد بشه و اونجا هم درآمد زایی کنه. مسلما امکان پورت TloU و امثالهم روی اسمارت فونها نیست بهمین خاطر PSNow اینجا بکار میاد

نکته بعدی هم اینه که خیلیا بازی رو روی PS3 خریدن و دوباره نمیخوان رو PS4 هم بخرنش اونا هم میتونن از PSNow استفاده کنن.
اما درکل باید منتظر بود و دید درنهایت سونی دقیقا برنامش برای PSNow چیه

MOTHER OF GOD
بعد خوندن این خبر 5 دقیقه این شکلی بودم :|
بعد کم کم اینجوری شدم ... : =((
:دی ! یعنی یکی از بهترین اخبار این مدت میتونست باشه چون حتی اگه هیچ دستکاری هم تو گرافیکش نکنن بازم ارزش داره رو 4 انجامش بدی !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or