نمایشگاه/رویداد The Game Awards 2025

از شایعه تا واقعیت، نمایش کدام عناوین شما را هیجان زده می کند (3انتخاب)

• Next Santa Monica Game

• Gears of War E-Day Gameplay Trailer

• Neon Giant's Project Impact (Confirmed)

• Max Payne Remake Cinematic Reveal Trailer

• Exodus (Confirmed)

• Silent Hill Remake

• Persona 4 Revival

• Fumito Ueda's Robot Project GamePlay

• Tomb Raider

• Control: Resonant

• The Duskbloods/Project FMC | Mandatory FROM Appearance

• Assassin's Creed: Black Flag Resynced

• TGA Mysterious Statue Game (مجسمه نمایش داده شده)

• Prince of Persia: The Sands of Time Remake

• Fable

Results are only viewable after voting.

.Amirone

ソニー株式会社
کاربر فعال
2025.jpg
برای اولین‌بار این رویداد همراه با یکی از سرویس‌های بزرگ استریم یعنی Prime Video پخش خواهد شد و مانند گذشته در پلتفرم‌هایی مانند Twitch و YouTube نیز در دسترس خواهد بود
مکان برگزاری مراسم: Peacock Theater، لس آنجلس. زمان: ۱۱ دسامبر ۲۰۲۵
تاریخ اعلام نامزدها: ۱۷ نوامبر ۲۰۲۵، پس از اعلام نامزدها، رای‌ گیری از ۱۷ نوامبر تا ۱۰ دسامبر روی سایت رسمی TGA آغاز خواهد شد (برای رای دادن کلیک کنید)
ویژگی‌های مهم این دوره: پخش با کیفیت 2K در توییچ، جوایز مخصوص برای تماشاگران (Twitch Drops) و همکاری با آمازون جهت تخفیف‌ها/عرضه‌ آیتم های ویژه در خصوص بازی‌های نامزد شده (تبلیغات}
بینندگان Twitch که حداقل ۳۰ دقیقه مراسم را ببینند، یک آیتم درون برنامه ای رایگان (in-game content) + یک نشان ویژه کنار نام در چت (TGA chat badge) دریافت می کنند

آخرین ویرایش:
انصافا همه بازی هایی که معرفی شدن عالی بودن از جمله اونایی که در لیست نظرسنجی هستن
من برای همشون هایپم ، مراسم منو یاد دوران خوب e3 انداخت چه بازی های زیبایی معرفی شدن ، خیلی خوب شد که شرایطی پیش اومده که دایره بازی های انلاین هر روز داره کوچکتر میشه و به بازی های داستانی اهمیت داده میشه
از الان مشخصه موفقیتشون .
امیدوارم تا بازه انتشار این بازی ها اتفاقاتی خوبی داخل.. بیفته و همه بتونن با هر پلتفرمی به راحتی و حال خوب بازیشون کنن .

ای کاش سونی یه درسی از این مراسم و سیاست جدید کپکام بگیره! بجای چسبیدن به IP مزخرف هورایزن، بفهمه کیلو کیلو فرنچایز خاک خورده داره که می‌تونه احیاشون کنه و با سرمایه گذاری درست و دوری از جریانات دری وری، دل مارو عین تماشای نسخه جدید اونیموشا شاد کنه.
حقیقتا این میزان از حماقت غیرقابل قبوله که کپکام کنارشونه و داره IPهاشو زنده می‌کنه و اینا چسبیدن به کوفت و زهرمار از هورایزن و سرمایه گذاری عظیمشون میشه کنکورد!

ووک بودن یه اثر ذاتا به اون کمونیسم فرهنگی برمیگرده. کمونیسم ذاتا الزام به برابری داره. چیزی که اینترتیمنت فعلی تو هر مدیومی می بینیم برابری افراطیه و یه حالت شعاری هم داره. واقعی هم نیست. برای همین کمونیسمه(نه به معنای شورویایی).
یعنی هرچیزی که به برابری مربوط باشه کمونیستیه؟ مثلا جنگ داخلی آمریکا کمونیستی بود؟ بعد اون وقت اصلا کجای این تریلر به برابری ربط داشت؟ چون شخصیت اصلی موهاش رو تراشیده و سکسی نیست، پس برابری، پس کمونیسم؟

یعنی هرچیزی که به برابری مربوط باشه کمونیستیه؟ مثلا جنگ داخلی آمریکا کمونیستی بود؟ بعد اون وقت اصلا کجای این تریلر به برابری ربط داشت؟ چون شخصیت اصلی موهاش رو تراشیده و سکسی نیست، پس برابری، پس کمونیسم؟
مهدی جان این ‌داداشمون‌‌ از سونی و برند PSمتنفره کلا کاری نداره هر چی به این برند مربوط بشه یچی تنگش می زارن میگن که بده

بابا این کلا با سونی مشکل داره. همه هم قبلا باهاش بحث کردن. الانم تاپیکای xb زیاد سر نمیزنه چون اونا هم دارن یکی یکی از انحصار در میان.
یعنی در این حد نفرت داره که اگه مثلا شخصیت اینترگلکتیک یه دختر جذاب با موهای بلوند بود هم میگفت این بازی یه امپریالیسم فرهنگیه و ابتذال از سر و روش می باره :D

.

من تا میام به پست‌ها Reaction بدم، پاک میشن:دی یاواش‌تر قارداش:دی
-----
به بازی‌هایی رای دادم که احتمال بازی کردنشون بیشتره!
Project Robot
Onimusha
Okami 2
فقط امیدوارم توی اونیموشا نرن دنبال کرم ریزی‌های سولزی. بذارن بازی همون جوری که بود، بمونه

چه قدر Turok مظلومه، خودم هم بهش رای ندادم :دی ولی هم ip جذابیه هم saber خیلی استودیوی آندرریتد و خوبیه.
من خیلی باهاش مشکل داشتم اتفاقا :D برای من مثل این بود که بردارن دوم یا وولفنشتاین رو سوم شخص کنن.

=============
دوتا از انتخابای من که قطعا اونیموشا و century ـه. بین ویچر و اینترگلکتیک هم با اینکه یکم دو دل شدم ولی ویچرو انتخاب کردم :D هنوز دلم با تریلر اینتر صاف نشده.

چه قدر Turok مظلومه، خودم هم بهش رای ندادم :دی ولی هم ip جذابیه هم saber خیلی استودیوی آندرریتد و خوبیه.
این Turok با نسخه اصلی خیلی فرق داره.....من وقتی گیم پلیشو دیدم حس کردم دارم هورایزن بازی میکنم با این فرق که به جای روبات دایناسور می کشیم. حال نداد کلا انگار یه چیزیش درس نیس :D

ایول داره نتایج نظرسنجی تاحالا ....فک نمی کردم اونیموشا این همه رای بیاره. امدوارم بازی موفقی بشه و به ادامه شایسته برای خاطراتمون باشه ( خشونتشم زیاد باشه بی زحمت:D)

.

• Like
Reactions: Natural Killer

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or