نمایشگاه/رویداد The Game Awards 2025

از شایعه تا واقعیت، نمایش کدام عناوین شما را هیجان زده می کند (3انتخاب)

• Next Santa Monica Game

• Gears of War E-Day Gameplay Trailer

• Neon Giant's Project Impact (Confirmed)

• Max Payne Remake Cinematic Reveal Trailer

• Exodus (Confirmed)

• Silent Hill Remake

• Persona 4 Revival

• Fumito Ueda's Robot Project GamePlay

• Tomb Raider

• Control: Resonant

• The Duskbloods/Project FMC | Mandatory FROM Appearance

• Assassin's Creed: Black Flag Resynced

• TGA Mysterious Statue Game (مجسمه نمایش داده شده)

• Prince of Persia: The Sands of Time Remake

• Fable

Results are only viewable after voting.

.Amirone

ソニー株式会社
کاربر فعال
2025.jpg
برای اولین‌بار این رویداد همراه با یکی از سرویس‌های بزرگ استریم یعنی Prime Video پخش خواهد شد و مانند گذشته در پلتفرم‌هایی مانند Twitch و YouTube نیز در دسترس خواهد بود
مکان برگزاری مراسم: Peacock Theater، لس آنجلس. زمان: ۱۱ دسامبر ۲۰۲۵
تاریخ اعلام نامزدها: ۱۷ نوامبر ۲۰۲۵، پس از اعلام نامزدها، رای‌ گیری از ۱۷ نوامبر تا ۱۰ دسامبر روی سایت رسمی TGA آغاز خواهد شد (برای رای دادن کلیک کنید)
ویژگی‌های مهم این دوره: پخش با کیفیت 2K در توییچ، جوایز مخصوص برای تماشاگران (Twitch Drops) و همکاری با آمازون جهت تخفیف‌ها/عرضه‌ آیتم های ویژه در خصوص بازی‌های نامزد شده (تبلیغات}
بینندگان Twitch که حداقل ۳۰ دقیقه مراسم را ببینند، یک آیتم درون برنامه ای رایگان (in-game content) + یک نشان ویژه کنار نام در چت (TGA chat badge) دریافت می کنند

آخرین ویرایش:
انقدر همه گزینه های نظرسنجی نمایش های خوبی داشتن که آدم سر در گم میشه به کدوم رای بده ! :D
ولی خب از اونجایی که عناوین مینیمالیستی باب سلیقمه و ارادت خاصی به کارهای معلف دوست داشتنیم Ueda-san دارم اولین انتخابم عنوان آینده جن دیزاینه و بعدم نمایش نسخه دوم یکی از هنری ترین عناوین تاریخ ینی Okamiـه . وای که چقدر شیفته ی این تابلوی نقاشیه اینتراکتیوم !!
و در نهایت Onimusha Sequel ؛ سالها بعد از تجربه عالی ای که با Onimusha 3 داشتم اونم با این تریلر فوق خفن:x

چند صفحه پیش در مورد این بحث شد که چرا Players' Voice این شکلیه!

الان از روزی که برنده اعلام شده یه سره از این ویدیو ها میاد برام که استریمره ری اکت میده به TGA بعد شروع میکنه حرف زدن در مورد اینکه حق Wukong خورده شده و فلان بعد تازه میره سرچ میکنه ببینه Astrobot چی هست :| بعدم میرفتن تریلرشو میدیدن با یک ری اکشنی که مثلا این بازی بچگونه جلو ووکانگ؟؟؟ یکیشون که کلا فک میکرد همون دمو PS5 هست :D
بدتر از همه کامنتا رو هم باز میکردی سطح دانش ملت در حد همونا :دی فک کن استریمر گیم باشی و بازیا مهم سالو بازی نکردی که هیچ کلا نشناسیشون فقط چون یک تریبون با مخاطبای 16-17 ساله داری شروع کنی سخنرانی :دی

یک سریشونم که رفتن Baldur's gate 3 رو ریویو بامب کردن چون کارگردان BG3 جایزه رو داده بهشون:
1734468635045.png
(اون تیکه قرمز روز مراسمه :)))

خلاصه واسه همینه که نظرسنجی عمومی در حد همین فروم و اینا خوبه نه چیزی که بشه بهش استناد کرد.

آخرین ویرایش:
The Witcher 4 میدونستیم در حال ساخته و شخصا اگه هیچی ازش نمیدیدم تا لحظه انتشار و بازی کردنم، مشکلی نداشتم واقعا، مخصوصا که نگرانی های فنی با بهبود های سایبر تا حد زیادی رفع شده، با این حال معرفیش عالی بود و برای همین انتخابش کردم، فعلا هم درگیر پلی ترو هشتم ویچر 3 هستم :D هر هشت تا دف مارچ، ویچر 4 به نظرم فقط باید گیم پلی رو بهبود بده و از اون حالت ارکید الکی شلوغ و راحت و ابکی ویچر 3 خارجش کنه، ویچر 3 برای 2015 کمی گیم پلیش فان و خوبه ولی حتی همون 2015 هم به نظرم گیم پلیش استاندارد نبود و نقطه ضعف بازی بود، با این حال من در مجموع عاشق بازی هستم و به زودی 1000 ساعته اش میکنم...

بازی جدید اودا و پروجکت روبوت هم قطعا جز بازی های مورد علاقه ام بود؛ د لست گاردین یکی از بهترین تجربه های زندگیم بود بدون اغراق؛ هیچ وقت یادم نمیره بازی به حدی بهم چسبیده بود که تو حدود 2 هفته پلتش کردم (کار راحتی نبود هم اسپید رانش هم یک تروفی کالکتیبل به شدددددت سخت داره) اونم منی که بازی هارو کم کم پلت میکنم و توش نمیکنم معمولا که کارم زود تموم نشه، دلست گاردین هم البته بعد پلت شدن، 2 پلی ترو دیگه با فاصله 1 سال و نیم، رفتم... در مجموع فکر کنم 5 یا 6 پلی ترو رفتم...

باند و ارتباط عاطفی که با تریکو تو دلست گاردین تجربه کردم، کمتر از ان سال باند و ارتباطم با سگ و گربه های خونگی نبود..... این ارتباط هرگز نمیتونست تو یک انیمیشن یا فیلم یا سریال شکل بگیره به دلیل عدم وجود اینترکشن گیم پلی مانند، اما تو دلست گاردین شکل گرفت، هرکی ایشون رو بازی نکرده، یکی از شاخص ترین ویدئوگیم های تاریخ رو بازی نکرده.

**تو دلست کاردین هم روبوت های سنگی با تکنولوجی های باستانی داشتیم....

و البته سلطان همه ی نمایش ها بازی جدید ناتی داگ بود، اینترگلکتیک، دیگه به اندازه کافی ازش تو تاپیکش گفتم، خوشبختانه این تاپیک هم توسط مدیران پاکسازی شد و اون بوی تعفنی که اول معرفی اینترگلکتیک از ذهن یک سری نابغه بیرون زد و اینجا پیچید، دیگه استشمام نمیشه، یعنی یک سری از نازل و فاضلاب ترین پست ها و نظرات تاریخ بازیسنتر رو دیدیم، که خب امیدواریم از این به بعد کمتر شاهد همچین الودگی ها و شرمساری هایی باشیم...

ان عدد بازی بوده که اولش هزار تا بامبول داشتیم اخرش همه کشته مرده شدن :D ایشون هم میره کنار اونا :D

*کپ کام هم به نظرم باید یک جایزه بگیره، فارغ از انیموشا و عالی بودنش، اینا سال هاست به شدت دارن خوب کار میکنن و باید الگو باشند، همچنین سونی، سبد افتخارات سونی میره که روز به روز نسل به نسل دست نیافتنی تر بشه...

من بیچاره که کاری با Wukong نداشتم! :-" اون F2Pها رو می‌گم که البته به قول نریمان کیفیت بالایی دارن، ولی به نظرم می‌شه یه جور دیگه بهشون جایزه داد. مثلاً Genshin Impact سال ۲۰۲۲ جایزه این بخش رو گرفت (در برابر بازی‌هایی مثل Elden Ring و GoW Ragnarok) و ۲۰۲۳ هم نامزد شد و امسال هم برای سومین بار نامزد شده و سال بعد برای چهارمین بار و...! :دی
ZZZ و Wuthering Waves امسال اومدن و اولین بار هست که نامزد می‌شن، ولی بعید نیست که اون‌ها هم سال‌های بعد دوباره نامزد بشن و کلاً این‌طوری که داریم جلو می‌ریم، کم‌کم کل اون بخش تبدیل می‌شه به لیستی از F2Pها که شاید نصف‌شون هم برای سال‌های قبل باشن (می‌دونم که این بازی‌ها هر روز در حال آپدیت شدن هستن و چیزهای جدید بهشون اضافه می‌شه، ولی به هر حال تاریخ عرضه‌شون برای یه سال مشخص هست دیگه).
در مورد Wukong هم ۹۹٪ حدس می‌زنم خیلی خوشم بیاد و سبک بازی کاملاً با سلیقه من جور هست. فقط منتظرم از نظر فنی وضعیتش بهتر بشه که فعلاً این انتظار به جایی نرسیده. :دی دیگه می‌ذارم این TGA برگزار بشه و اگه زمان عرضه بازی برای اکس باکس مشخص شد، تا اون موقع صبر کنم و شاید هم‌زمان با اون نسخه یه آپدیتی هم برای PS5 بیاد. اگه توی TGA خبری نشد هم دیگه بی‌خیال آپدیت می‌شم و می‌رم سراغش. :دی
اینو الان دیدم ولی نتونستم مقاومت کنم که در موردش یه توضیحی ندم ... چون دیدم اصرار داشتی که این بازی مال چند سال قبل هستن و یه جورایی معنی ندارد هر سال بیارنشون! باید بگم این f2p ها از اون f2p ها نیستن ... حتی مثل سایر gaasها هم نیستن ... مثلا گنشین اگه ۲۰۲۰ به عنوان بازی فول پرایس عرضه میشد متونست تمام اپدیت های سالیانه رو به عنوان نسخه جدا بفروشه ... ما اینجا یه پچ ۴۲ روزه داریم که کارکتر ها و ایونت های جدید عرضه می‌کنه که بعضی از این اونت ها خودشون بیشتر از خیلی بازی ها ارزش دارن ...
یه آپدیت سالیانه داریم که .... نه فقط مپ و ریجن جدید اضافه میشه که کلا ۱۵ـ۲۰ ساعت داستان اصلی کامل داستان، های فرعی، موسیقی متن کاملا جدید بر اساس فرهنگ و ساز های همون منطقه، مکانیک ها و پازل ها و کوئست های مختص خودش رو دارم کلا گیم پلی هم زیر و رو میشه با مکانیزم های جدید....
به عبارتی می‌تونستن هر آپدیت سالیانه رو به عنوان یه بازی جدا و نسخه جدید بفروشند ...

اینا رو نمیشه با سایر بازی هایی f2p و گس مثل فورتنایت ، اورواچ ، رینبو و و و که روز اول یه بازی با هسته اصلی دادن و صرفا یک سری کارکتر، اسکین و اموت جدید عرضه میکنن ... نمیشه مقایسه کرد....

مپ گنشین همین الانش چند برابر بزرگتر از و چند لایه تر از ویچر ۳ هست و اگه بخواین از نظر محتوا در نظر بگیریم چند برابر غنی تر هست.. چه از نظر تعدادانمی و npc ساید کوئست ها ، صندوق چه ها و جوایز ، پازل ها و آیتم های که برای ساخت وسایل یا آپگرید کارکتر استفاده میشه و سایر موارد مصرفی

https://mapgenie.io/genshin-impact/maps/teyvat

اونم در این لول تنوع و زیبایی و خلاقیت

View attachment 1000013540.mp4

View attachment 1000013539.mp4

حتی تو بازی های aaa اسم و رسم دار بیلد ختم میشه به یه شمشیر، زره و ته تهش دست و دلبازی کرده باشن یه اکسسوری میندازه ، هر کدوم عدد بالا تری داشت میری میجنگی ....
تو گنشین ... برای تغییرات بیلد کارکتر و مشخص کردن میزان قدرت و دمیجش ... باید چند از این فرمول ها رو بلد باشی

1000013541.png
1000013542.png

1000013543.png

ساخت پارتی که یه مقوله دیگه ایه در کنار همه اینا و مهارت و تجربه ای که گیم پلی نیاز داره خصوصا تو تیم های چرخشی ...
.....

اینو که میبینی خلاصه lore کل بازی نیست ... خلاصه داستان چند تا آثار باستانی مخروبه یه گوشه از بازیه ... که تو ماسه های کویر دفن شدن ...فقط برای همین بخش هم بری تو بیجش چند تا پارت دیگه داره ... تایوت ۶الی ۸ هزار سال تاریخ داره که تو چند دوره تاریخی تمدن های انسانی شکل گرفت که یا توسط جنگ بین خودشون ، یا جنگ بین خدایان ، یا شورش انسان ها علیه خدایان از بین رفتن ... و بازی داستان این تمدن ها و این دوره ها رو با جزئیات زیاد و پشم ریزونی تعریف می‌کنه ... که باعث میشه گنشین یکی از بهترین world's history و mythology ها رو تو این صنعت داشته باشه

در نتیجه همه اینها کاملا متواضعانه و فروتنانه میگم گنشین همین الآنشم جز ۵۰ تا بازی برتر تاریخه
.......

خلاصه بحث اینه که جوایزی مثل گیم اواردز نمیدونن باید چطور با این بازی ها برخورد کنند ... از طرفی نیوردنشون تو مراسم چون صرفا فلان سال عرضه شدن ، واقعا انصاف نیست و از طرفی ساز و کار درستی ندارن که اعتبار مناسبی به این بازی ها بده و باعث نشه که فن های سایر بازی ها شاکی شن ....اینکه ملت میرن رای میدن اکثریتشون به خاطر خود بازیه و ارزشی که براشون داره ، اما در مورد جایزه و رشوه ای که میگید ... آنقدر کمه که نمیشه ازش هویچ هم در آورد (مثلا برای گرفتن یه کارکتر باید تقریبا ۱۰۰ دلار خرج کنیم ، جوایزی که میده ۲ دلار هم نمیشه) ... خیلی وقت ها هم اصلا چیزی نمی‌دن .... منتها تلاشی که ما و سایر فن ها میکنیم اینه که کمک کنیم بازی بیشتر شناخته بشه و مخاطب بیشتری جذب کنه ... تا هر چه بیشتر سازنده روی این بازی مایه بزاره تا چند پارت پایانی واقعا به یاد موندنی بشه ...

آخرین ویرایش:
View attachment 400521

دوشنبه، ۱۷ نوامبر ساعت ۲۰:۳۰ به وقت تهران

بی زحمت پست اول بروز بشه
استارترو منشن می کردی خب! کار گرافیکیشو انجام بدم بروز می کنم

پ ن: گوتی امسال روشنه به Clair Obscur می رسه ولی چیزی که امسال منتظرشیم و توقع آنچنانی هم نداریم تریلر گیم پلی از عناوین تاپ AAAه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or