نمایشگاه/رویداد The Game Awards 2025

از شایعه تا واقعیت، نمایش کدام عناوین شما را هیجان زده می کند (3انتخاب)

• مجموع رای دهنده‌ها
    178
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

.Amirone

ソニー株式会社
کاربر فعال
2025.jpg

بهترین بازی سال​

• Clair Obscur: Expedition 33 (Sandfall Interactive/Kepler Interactive) (برنده)
  • Death Stranding 2: On The Beach (Kojima Productions/Sony Interactive Entertainment)
  • Donkey Kong Bananza (Nintendo EPD/Nintendo)
  • Hades II (Supergiant Games)
  • Hollow Knight: Silksong (Team Cherry)
  • Kingdom Come: Deliverance II (Warhorse Studios/Deep Silver)

بهترین کارگردانی بازی​

• Clair Obscur: Expedition 33 (برنده)
  • Death Stranding 2: On The Beach
  • Ghost of Yōtei
  • Hades II
  • Split Fiction

بهترین روایت​

• Ghost of Yōtei
  • Kingdom Come: Deliverance II
  • Silent Hill f

بهترین کارگردانی هنری​

• Ghost of Yōtei
  • Hades II
  • Hollow Knight: Silksong

بهترین موسیقی و آهنگسازی​

• Lorien Testard, Clair Obscur: Expedition 33 (برنده)
  • Christopher Larkin, Hollow Knight: Silksong
  • Darren Korb, Hades II
  • Toma Otowa, Ghost of Yōtei
  • Woodkid و Ludvig Forssell, Death Stranding 2: On The Beach

بهترین طراحی صدا​

• Battlefield 6 (برنده)
  • Clair Obscur: Expedition 33
  • Death Stranding 2: On the Beach
  • Ghost of Yōtei
  • Silent Hill f

بهترین اجرا​

• Jennifer English, Clair Obscur: Expedition 33 (برنده)
  • Ben Starr, Clair Obscur: Expedition 33
  • Charlie Cox, Clair Obscur: Expedition 33
  • Erika Ishii, Ghost of Yōtei
  • Konatsu Kato, Silent Hill f
  • Troy Baker, Indiana Jones and the Great Circle

نوآوری در دسترس‌پذیری​

• Doom: The Dark Ages (برنده)
  • Assassin’s Creed Shadows
  • Atomfall
  • EA Sports FC 26
  • South of Midnight

بازی‌های تاثیرگذار​

• South of Midnight (برنده)
  • Consume Me
  • Despelote
  • Lost Records: Bloom & Rage
  • Wanderstop

بهترین بازی آنلاین ادامه‌دار​

• No Man’s Sky (برنده)
  • Final Fantasy XIV
  • Fortnite
  • Helldivers 2
  • Marvel Rivals

بهترین جامعه طرفداری​

• Baldur’s Gate 3 (برنده)
  • Final Fantasy XIV
  • Fortnite
  • Helldivers 2
  • No Man’s Sky

بهترین بازی مستقل​

• Absolum
  • Ball x Pit
  • Blue Prince
  • Hades II
  • Hollow Knight: Silksong

بهترین بازی مستقل (اولین بازی سازنده)​

• Blue Prince
  • Despelote
  • Dispatch
  • Megabonk

بهترین بازی موبایل​

• Umamusume: Pretty Derby (برنده)
  • Destiny: Rising
  • Persona 5: The Phantom X
  • Sonic Rumble
  • Wuthering Waves

بهترین بازی واقعیت مجازی/افزوده​

• The Midnight Walk (برنده)
  • Alien: Rogue Incursion
  • Arken Age
  • Ghost Town
  • Marvel’s Deadpool VR

بهترین بازی اکشن​

• Hades II (برنده)
  • Battlefield 6
  • Doom: The Dark Ages
  • Ninja Gaiden 4
  • Shinobi: Art of Vengeance

بهترین بازی اکشن/ماجراجویی​

• Hollow Knight: Silksong (برنده)
  • Death Stranding 2: On the Beach
  • Ghost of Yōtei
  • Indiana Jones and the Great Circle
  • Split Fiction

بهترین بازی نقش‌آفرینی​

• Avowed
  • Kingdom Come: Deliverance II
  • The Outer Worlds 2
  • Monster Hunter Wilds

بهترین بازی مبارزه‌ای​

• Fatal Fury: City of the Wolves (برنده)
  • 2XKO
  • Capcom Fighting Collection 2
  • Mortal Kombat: Legacy Kollection
  • Virtua Fighter 5 R.E.V.O. World Stage

بهترین بازی خانوادگی​

• Donkey Kong Bananza (برنده)
  • LEGO Party!
  • LEGO Voyagers
  • Mario Kart World
  • Sonic Racing: CrossWorlds
  • Split Fiction

بهترین بازی شبیه‌سازی/استراتژی​

• Final Fantasy Tactics – The Ivalice Chronicles (برنده)
  • The Alters
  • Jurassic World Evolution 3
  • Sid Meier’s Civilization VII
  • Tempest Rising
  • Two Point Museum

بهترین بازی ورزشی/مسابقه‌ای​

• Mario Kart World (برنده)
  • EA Sports FC 26
  • F1 25
  • Rematch
  • Sonic Racing: CrossWorlds

بهترین بازی چندنفره​

• Arc Raiders (برنده)
  • Battlefield 6
  • Elden Ring Nightreign
  • Peak
  • Split Fiction

بهترین اقتباس​

• The Last of Us: Season 2 (برنده)
  • A Minecraft Movie
  • Devil May Cry
  • Splinter Cell: Deathwatch
  • Until Dawn

مورد انتظارترین بازی​

• Grand Theft Auto VI (برنده)
  • 007 First Light
  • Marvel’s Wolverine
  • Resident Evil Requiem
  • The Witcher IV

بهترین خالق محتوا​

• MoistCr1TiKaL (برنده)
  • Caedrel
  • Kai Cenat
  • Sakura Miko
  • The Burnt Peanut

بهترین بازی ورزش‌های الکترونیک​

• Counter-Strike 2 (برنده)
  • DOTA 2
  • League of Legends
  • Mobile Legends: Bang Bang
  • Valorant

بهترین ورزشکار ورزش‌های الکترونیک​

• Chovy – Jeong Ji-hoon (League of Legends) (برنده)
  • brawk – Brock Somerhalder (Valorant)
  • f0rsakeN – Jason Susanto (Valorant)
  • Kakeru – Kakeru Watanabe (Street Fighter)
  • MenaRD – Saul Leonardo (Street Fighter)
  • Zyw0o – Mathieu Herbaut (Counter-Strike 2)

بهترین تیم ورزش‌های الکترونیک​

• Team Vitality – Counter-Strike 2 (برنده)
  • Gen.G – League of Legends
  • NRG – Valorant
  • Team Falcons – DOTA 2
  • Team Liquid PH – Mobile Legends: Bang Bang
  • Team Vitality – Counter-Strike 2

آخرین ویرایش:
@m.d.makan
چرا نوتیف نخورده؟
-ببینید، این بحث دارد بیش از حد فرسایشی می‌شود. من اصلا درباره‌ی کسانی که بازی را تجربه نکرده‌اند صحبتی ندارم، حرفم مشخص است کسانی که به بازی انتقاد دارند لزوما هیتر نیستند شاید فقط به اندازه شما از بازی لذت نبرده اند.
-ضمن اینکه حرف‌هایی که می‌زنم الزاما خطاب به شخص خاصی نیست. اما چون شما نقل‌قول کرده‌اید، ناچارم پاسخ را در قالب گفت‌وگو با شما بدهم. اختلاف نظر به‌معنای دشمنی نیست تجربه‌ی متفاوت، الزاما ناآگاهی یا بدفهمی هم نیست.

واقعاً جالبه برام سر بازیی که مولتی پلتفرمه هم باز جنگ و دعوا شد :| :| :|

با حداقل انحصاری میبود باز دردش خوردن داشت :))

بابا بازی میکنید لذت میبرید، یا نمیبرید. چرا میخوایید نظراتتون رو به هم تحمیل کنید؟

میدونم اسمش بیاد یه عده کهیر میزنن ولی محض اطلاع هیتراش، فروش E33 به ۶ میلیون نسخه رسیده! خلاصه که بیشتر حرص بخورین :D
برادر شما چرا انقدر خود درگیری داری؟
اول که این بازی مولتی پلتفرم هست و بحث کنسول وار هم نیست. دوما تو انجمن هرکسی یه نظری داره. یکی دوس داره بگه این بازی حقش بوده goty بشه و یکی هم دوس داره بگه این بازی حقش نبوده goty بشه و اصلا دلش میخواد بگه از این بازی خوشم نمیاد. هرکسی نظری داره. مگه همه اینجا باید یک نظر یکسان داشته باشن؟ من پستهای شما رو خیلی بررسی کردم دائما در حال پرخاش به این و اون هستید و با لحن تحقیرآمیز همه را خطاب میکنید.
واقعا کالم داون این فقط یک بازیه. کمی بزرگ شو

@m.d.makan
چرا نوتیف نخورده؟
-ببینید، این بحث دارد بیش از حد فرسایشی می‌شود. من اصلا درباره‌ی کسانی که بازی را تجربه نکرده‌اند صحبتی ندارم، حرفم مشخص است کسانی که به بازی انتقاد دارند لزوما هیتر نیستند شاید فقط به اندازه شما از بازی لذت نبرده اند.
-ضمن اینکه حرف‌هایی که می‌زنم الزاما خطاب به شخص خاصی نیست. اما چون شما نقل‌قول کرده‌اید، ناچارم پاسخ را در قالب گفت‌وگو با شما بدهم. اختلاف نظر به‌معنای دشمنی نیست تجربه‌ی متفاوت، الزاما ناآگاهی یا بدفهمی هم نیست.
خب منم هیچوقت کسی رو که به بازی نقد داشته خطاب نکردم و بهش نگفتم هیتر.
چون شما من رو نقل قول کردی و خواستی بگی هر کسی که نقدی به بازی داره هیتر نیست.
خب منم توضیح دادم که اصلا نقدی نمیبینم ، کجاست؟

خطابم دوستانی بودن که نه E33 و نه KCD رو بازی کردن ولی مثل فراستی یه چیز کلی در مورد بازی رو تکرار میکنن که حقش نبود.
کل انجمن هم شناخته شده هستن در بحثهای مرغ یه پا داره و کینه شتری و...

اصلا من خودم هم به بازی نقد دارم ، نمرم بهش 10 نیست.
ولی یاد گرفتم که اگه بخوام در مورد چیزی اظهار نظر کنم حتما به نوعی تجربش کرده باشم.
حداقل 4تا ویدئو ببینم که روی هوا حرف نزده باشم.

تاپیک اونقدری کش اومده که داریم در مورد بدیهیجات صحبت میکنیم.

من خودم با اینکه زیاد حوصله پست دادن ندارم اینجا از اکسپدیشن دفاع کردم و تمام جوایزی که آورده رو حقش میدونم ولی واقعا متوجه نمیشم چرا باید به یه بازی یا بازی‌های دیگه از ژانر JRPG توهین کنیم.
همین متافوری که دارین ترول میکنین متای 94، یوزر اسکور 8.5 و با وجود اون پورت داغون توی استیم Very Positive شده و جایزه بهترین نقش آفرینی سال خودش رو گرفته پس حتی اگه بازی کردین و خوشتون نیومده کمی با احترام نظر بدین مگرنه این مسخره کردن ها فرقی با کاری که هیترهای اکسپدیشن میکنن نداره و واقعا لازم نیست واسه مخالفت با یه نظر مسخره و بچگانه خودمون رو تا همون حد پایین بیاریم.

من الان دارم متافورو میرم حتی پشم پرسونا ۵ هم نیست چه برسه به اکسپدیشن :D
البته آخرای متافور واقعا پشم ریزون هست.
منم هنوز پرسونا ۵ رو بیشتر دوست دارم واقعا از ۵ تا بازی های برتر عمرم هست، اما متافور برعکس ریمیک ۳ واقعا بازی خفنی بود.
امیدوارم Persona 6 واقعا بترکونند.

رفتم یه نگاه به صفحه استیم expedition 33 انداختم پلیر های استیم یه بازی رو الکی بالا نمیکشن حتما شاهکار بود که تونسته 98 در امتیاز مثبت رو کسب کنه چقدر هم محبوب بوده تو استیم فکر کنم نزدیک 4 میلیون نسخه فروخته ، واسه یه بازی با این سبک تو استیم و پلتفرم pc این درجه از موفقیت خودش شاهکار به حساب میاد از اون طرف بازی های دیگه تو این سبک مثل پرسونا ، متافور و ...... هم موفق بودن.
.
کاش منم از این سبک خوشم میومد

• Like
Reactions: Dante _Sparda
خب منم هیچوقت کسی رو که به بازی نقد داشته خطاب نکردم و بهش نگفتم هیتر.
چون شما من رو نقل قول کردی و خواستی بگی هر کسی که نقدی به بازی داره هیتر نیست.
خب منم توضیح دادم که اصلا نقدی نمیبینم ، کجاست؟

خطابم دوستانی بودن که نه E33 و نه KCD رو بازی کردن ولی مثل فراستی یه چیز کلی در مورد بازی رو تکرار میکنن که حقش نبود.
کل انجمن هم شناخته شده هستن در بحثهای مرغ یه پا داره و کینه شتری و...

اصلا من خودم هم به بازی نقد دارم ، نمرم بهش 10 نیست.
ولی یاد گرفتم که اگه بخوام در مورد چیزی اظهار نظر کنم حتما به نوعی تجربش کرده باشم.
حداقل 4تا ویدئو ببینم که روی هوا حرف نزده باشم.

تاپیک اونقدری کش اومده که داریم در مورد بدیهیجات صحبت میکنیم.
دارم یک نکته‌ی کلی را مطرح می‌کنم. بیاییم نگاه صفر و صدی را کنار بگذاریم و حتی بحث درست و غلط بودن نقد را هم موقتا کنار بگذاریم تا خود نقد امکان شکل‌گیری پیدا کند. بخش زیادی از هیتر‌بازی‌ها بیشتر از سر لجبازی شکل می‌گیرند.
در چنین فضایی، هر وقت یک بازی خیلی خوب باشد. یک گارد عظیمی پشتش شکل می گیرد و هرکس نقدی منفی مطرح کند، فورا مورد حمله قرار می‌گیرد. این فضا سمی است و به گفت‌وگو آسیب می‌زند.
منظورم لزوما این تاپیک یا این‌جا نیست، صحبت من درباره‌ی فضای کلی فروم است.

پ.ن: مردم بیشتر از آن‌که بازی کنند درگیر حواشی بازی‌ها هستند و در چنین شرایطی، تر و خشک با هم خواهند سوخت.
پایان

• Like
Reactions: MrElectricWizard
- حجم مسموم سازی فضا توسط طرفین این بحث واقعا بالاست، البته من جانماز اب نمیکشم و میدونم خودمم سابقه این رویکرد رو دارم سفت و سخت و سنگینشم دارم اما خوشبختانه حداقل استاندارد دوگانه ندارم که بدی خودم یادم بره و فقط بیام برای بقیه متر اخلاقی تعیین کنم و ژست بافرهنگ بگیرم از برخورد زشت دیگران بگم فقط و برخورد سوپر زشت و کریه خودم یادم بره (مشخصا تو سال های اخیر در مورد بتزدا تو تاپیک امتیازات استارفیلد وقتی ملت اکثرا بازی نکرده (فکت) و صرفا از رو هیت و نفرت و کنسول وارز و شبهه نقد های یوتیوبی و استاندارد های کنسولوارزی ترول میکردن منم با مسموم سازی سهمگین پاسخ دادم، یا بعد ها در مورد اینترگلکتیک و برخورد زشت و غیر منطقی و اقیانوس ریج بیت ملت در مورد چهره کرکتر و مستقیم و غیر مستقیم مسخره کردن ما و سلیقه و شعور ما طرفداران بازی (خودشون رو مسخره میکردن تکنیکلی) باز منم با مسموم سازی پاسخ دادم و تاکید میکنم اصولا هم محکم برخورد میکنم یعنی سمپاشی منم به شدت سهمگین هست و خودم این رو میدونم، طرف یکی بزنه من چند تا پاسخ میدم)

اما الان که سوم شخص میبینم، واقعا به زشت و به شدت اشتباه و کریه بودن این رویکرد عمیقا پی میبرم، قبلا میدونستم ولی اینطوری عیان تر هست، خیلی جالبه که ادم زشتی هارو در دیگران بیشتر میفهمه تا در خودش، برای همین باید از برخورد دیگران اول خودمون یاد بگیریم، همون داستان سوزن و جوالدوز، این تاپیک و یاداوری عملکرد قبلی خودم برام درس بزرگی هست، قطعا از این به بعد سعی میکنم حتی در برابر کسی که بازی نکرده و صرفا از رو نفرت شخصی و کودکانه (فکت) میاد چیزی رو ترول میکنه، هم خودم رو نگه دارم و با منطق و ارامش برخورد کنم، چه برسه به کسی که بازی کرده و واقعا خوشش نیومده و سلیقه اش نیست و محترمانه و با شخصیت انتقاد میکنه...

- به طور کلی به امید روزی که ملت بر اساس تجربه خودشون، درک خودشون، فهم خودشون، پردازش خودشون، در مورد بازی نظر بدن نه بازی نکرده و بر اساس قضاوت های انتزاعی به شدت فرد محور که مطلقا عمومیت ندارند حاصل تجربه دقیق و مستقیم هم نیستند، حتی یوتیوب به نظرم هیچ وقت جای تجربه خود ادم رو نمیگیره، واضحه، نقد های یوتیوب محتوای "پخته شده پردازش شده" به ادم میده، نقد یوتیوب خودش بخش مهمی از "فکر" رو به جای ادم انجام میده، در حالی که وقتی خودت بازی میکنی حداقل اول از همه، این خودت هستی که دریافت کردی پردازش کردی فهمیدی و استدلال کردی، این تجربه مال خودت هست، این تجربه با ارزش هست حتی وقتی به شدت مخالف جریان اصلی باشی،

- در طرف مقابل، به امید روزی که همه فرهنگ این رو پیدا کنیم که نمیشه همه سلیقه ها یکسان باشه، نمیشه همه رویکرد های حتی کریتیکال و منتقدانه یکسان باشه، من گیم اف ترونز رو بعد 2 فصل رها کردم، دیگه برام جذابیت نداشت به همین سادگی، اما سال ها میدیدم ساااال ها که ملت شیفته وار از گات میگند، اما خوشبختانه هیچ وقت خوشی ملت رو مخم نرفت، هیچ وقت هر روز مهمونی بودن تو مملکت فروم یا هرجایی اذیتم نکرد (!) و نیاز پیدا نکردم بیام در راه ارشاد ملت جهاد کنم و مدام بهشون یاداوری کنم "گات به درد نمیخوره نبینید گات اله بله جیمبله الکی هایپ نکنید الکی تعریف نکیند الکی فولان الکی بهمان" چون 1-اصن برای من موضوعیت نداره که ملت از چی خوشش میاد نمیاد چی ترند هست نیست چی سیاهه چی سفید از نظر ملت و 2-میفهمم ممکنه همون چیزی که کلید من در قفلش نمیره و من خوشم نمیاد، برای دیگری کلیدش کاملا سازگار با قفل باشه و لذت دنیا رو ببره، خب خوشبختانه علاقه به امر به معروف و نهی از منکر ملت و ارشاد سر فیلم و سریال و بازی و محصولات فرهنگی ندارم و برای همین نه تنها به کسی گیر ندادم چرا گات میبینید؟ بلکه فهمیدم ممکنه اون چیزی که برای من بورینگ بوده برای دیگری سوپرشاهکار باشه به دلیل تفاوت زمین تا اسمونی ذهن ما ادم ها و شناخت و جهانبینیامون تجربیاتمون.... خیلی ساده ان سال ملت از گات سوپرتعریف کردن و من انگار نه انگار؛ این رو خطاب به دوستانی میگم که به هر دلیلی از ای 33 خوششون نیومده، ولی مدام در حال جهاد در راه ارشاد ملت هستند تا همه رو به کیش خود باورمند سازند هرکی هم باور نمیکنه بهش میگن کافر....

*قبلا هم گفتم، به نظر من ای 33 بازی واقعا شایسته ای هست البته هنوز بازی نکردم ولی شایستگیش رو حس میکنم، تو کفشم و به زودی میرم سراغش برای بکلاگ سهمگینم هنوز نخریدمش که تلنبار نشه رو باقی، حتی من مطلقا ناراحت نشدم که کینگدام کام 2 جایزه نبرد (عاشقشم بازی هم میکنم نسخه اول هم پاره کرده بودم) چون اولا کینگدام کام بزرگ هست و نیاز به تایید نهادی یا جشنواره ای نداره و دوما ای 33 چنان بازی شایسته ای هست که به نظرم حجم جوایزی که کسب کرده باید باعث خوشحالی بشه، نه ناراحتی، برای کینگدام کام و سازندگانش هم در اینده وقت هست که جایزه ببره، نبره هم، ارزشش و ابرشاهکاری اش برای گیمر ها مطمئنم محفوظ خواهد موند...

یکی از مشکلات اصلی به نظرم عادت به "قانع" کردن هست، کافیه بیخیال قانع کردن باشیم، گرچه گاهی بحث ها ماهیت توهین دارنند و برای همین ادم ادامه میده که صرفا اون توهین رو خنثی کنه،

*از دوستان عزیزم خواهشمندم این پست رو ریپلای نکنید که حاشیه بیشتر کش پیدا نکنه. نیمخوام بگومگو پیش بیاد که هی ناچارا بگومگو کنیم. شما بگید دوباره من بگم دوباره شما بگید و و و...

• Like
Reactions: NoTing
آقا انقدر دنبال تحمیل عقاید نباشید یا هی برچسب هیتر بودن به کسی بزنید . منم نظرم اینه ex33 فقط و فقط داستان و موزیک شاهکار در حد goty داشت و مخصوصاً تو زمینه design و گیم پلی افتضاح بود . فقط یه قسمت کمبتش بخاطر ریتمی بودن جذاب بود . Exploration و rewarding بودن هم فاجعه بودن ولی دلیل نمیشه هی بیام اینجا تکرار کنم و گیر بدم به این اون . وا بدید دیگه هرکی خوشش اومده خوش بحالش هرکی هم خوشش نیومده بیشتر خوش بحالش 😂 .

آقا انقدر دنبال تحمیل عقاید نباشید یا هی برچسب هیتر بودن به کسی بزنید . منم نظرم اینه ex33 فقط و فقط داستان و موزیک شاهکار در حد goty داشت و مخصوصاً تو زمینه design و گیم پلی افتضاح بود . فقط یه قسمت کمبتش بخاطر ریتمی بودن جذاب بود . Exploration و rewarding بودن هم فاجعه بودن ولی دلیل نمیشه هی بیام اینجا تکرار کنم و گیر بدم به این اون . وا بدید دیگه هرکی خوشش اومده خوش بحالش هرکی هم خوشش نیومده بیشتر خوش بحالش 😂 .
احتمالا شما یه بازی دیگه رو کردی چون بیلدهای ex33 بدون exploration و پیدا کردن pictosها غیر ممکنه. :دی از لحاظ داستانی هم جای جای دانجن های آپشنال تیکه هایی از داستان و Lore بازی پیدا میشه و از این لحاظ فوق العادست. فکر نکنم بدون exploration اصلا بتونی رو دیفیکالتی نرمال بازی رو تموم کنی مگه اینکه همه ضربات باس ها رو پری کنی.

• Like
Reactions: still
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or