رک و راست، گوتی شدن یه بازی عین آسترو تو حضور فاینال و ووکانگ و متافور رسما توهین به صنعته. کار ندارم مدافعان حقوق سونی توی سایت چی فکر میکنند، این بازی مقابل اون سه تا لیاقت نداشت برنده بازی سال بشه، به هیچ وجه.
عملا شما بازی ای عین متافور رو که جالب توجه و دیدنی هست و علنا یکی از قوی ترین روایت های امسال رو داره ول میکنین دست یه بازی که باید قطعات ps5 رو پیدا کنی کنسولو از اول اسمبل کنی. فاینال 7 ریبرث که رسما در عین ریمیک بودن علنا یه بازی جدیده و ووکانگ که از ریشه یک اثر متفاوته. can't make this shit up
دربارهی نمایش ها:
نینجا گایدن جدیده بامزه بود، از کارهای دوتمو عه پس خیال آدم راحته
Shadow Laybrinth این بازی خیلی جالب بود! عملا سولزبورن پکمن بود! و واقعا جالب توجهه اینکار از بندای.
steel paws هم بامزه بود دوستش داشتم.
ویچر4 جالب توجه بود و جذاب بود. به هر حال باید صبر کرد دید مدل سیری رو بهتر میکنند یا نه.
فاینال 7 ریبرث هم رو پی سی میاد که خبر خوبیه! این آف 30 درصدی رو پری اوردرش تعجب برانگیز بود!
بازی جدید اوئدا که پروجکت: روبات باشه، جالب میزد، هرچند مرد! ول کن اون زاویه دوربینو!
اوتر ورلدز 2 آخرین چیزی بود که انتظار داشتم ریلیز شه! خیلی آبسیدین پرکاره اما به ریوگاگوتوکو نمیرسن XD
بازی جدید جوزف فارس اسپلیت فیکشن، یکی از جالب ترین و خلاقانه ترین بازیاییه که دیدم! باید یه دسته دوم بگیرم خودم برمش یا با بادی پس یکیو پیدا کنم باهم بازی کنیم! اما کار قشنگ جوزف این بود که اسم دختراشو گذاشته شخصیت اصلیای این بازی. خیلی کار گوگولی ایه!
بوردر 4 یه جوریه! سل شیدش کمتر شده و دوست داشتنی تر شده اما کلا همیشه حسم به این فرنچایز این بوده: یه جوریه!
ویرچوا فایتر جدیده چطوریه؟ یکی اینو توضیحش بده برام
اون پروژه سنتری از ریوگاگوتو هم جالب توجهه. خیلی پرکاره این ریوگاگوتوکو!
اونیموشا... اطلاعی ندارم و برام اهمیتیم نداره که چیه!
فرست برزرکر کازان هم برام جالب نبود
دایینگ لایتم که کلا مهم نیست
(این وسط بین دایینگ و بازی بعدی معرفی یه بازی از این سریال اسکویید گیمز دادن که چرت! و جایزه بهترین بازی درحال پیشرفت!!!!!!!!!! به هل دایورزی که توی یه سال هیچ غلطی نکردن رسما.)
بازی جدیدی گات...meh
لست2 ریمستر

رو پی سی. خوبه خوش به حال کسایی که بازیش میکنند، بازی برای من نیست.
(اما بزرگترین بی انصافی بعد از جایزه چرت بازی سال که دست آسترو دادنش برنده شدن فال اوت جای آرکین بود. توهین شدیدی بود!)
سونیک ریسینگ: فقط شدو بود و تموم!
مافیا...meh انتظاری ازش ندارم
اوکامی هم بازی من نیست. زیادی مخاطب هاش niche ان و خب واقعا برای همه نیست و مبارک طرفدارانش.
Intergalactic: The Heretic Prophet یکی از مزخرف ترین، بیخود ترین، بی سر و ته ترین تریلر هاییه که دیدم! کمونیسم فرهنگی از این تریلر میزنه بیرون. علنا ووک رو رد کرده، تبدیل شده به الترا ووک. و اینا به نشون دادن یه دونه شمشیر میگن گیم پلی؟ نه شرمنده. و تازه 2027 میخواد بیاد؟ امیدوارم با کله بخوره زمین. وقتی دراکمن صداهای مخالف رو حذف میکنه شدیدا مشتاقم شکسته شدن کل ناتی داگ رو ببینم. استودیو محبوبم نیست اما جهتی که پیش گرفتن هم مسخرست! پورشه، سونی و آدیداس! اسپانسر مالی و پول کم آوردن؟ لابد بعدش برن یارو اون پسره جیک پاول رو بیارن تو بازی تبلیغ پرایم کنه براشون