نمایشگاه/رویداد The Game Awards 2025

از شایعه تا واقعیت، نمایش کدام عناوین شما را هیجان زده می کند (3انتخاب)

• مجموع رای دهنده‌ها
    178
  • نظرسنجی بسته شده است .

.Amirone

ソニー株式会社
کاربر فعال
2025.jpg

بهترین بازی سال​

• Clair Obscur: Expedition 33 (Sandfall Interactive/Kepler Interactive) (برنده)
  • Death Stranding 2: On The Beach (Kojima Productions/Sony Interactive Entertainment)
  • Donkey Kong Bananza (Nintendo EPD/Nintendo)
  • Hades II (Supergiant Games)
  • Hollow Knight: Silksong (Team Cherry)
  • Kingdom Come: Deliverance II (Warhorse Studios/Deep Silver)

بهترین کارگردانی بازی​

• Clair Obscur: Expedition 33 (برنده)
  • Death Stranding 2: On The Beach
  • Ghost of Yōtei
  • Hades II
  • Split Fiction

بهترین روایت​

• Ghost of Yōtei
  • Kingdom Come: Deliverance II
  • Silent Hill f

بهترین کارگردانی هنری​

• Ghost of Yōtei
  • Hades II
  • Hollow Knight: Silksong

بهترین موسیقی و آهنگسازی​

• Lorien Testard, Clair Obscur: Expedition 33 (برنده)
  • Christopher Larkin, Hollow Knight: Silksong
  • Darren Korb, Hades II
  • Toma Otowa, Ghost of Yōtei
  • Woodkid و Ludvig Forssell, Death Stranding 2: On The Beach

بهترین طراحی صدا​

• Battlefield 6 (برنده)
  • Clair Obscur: Expedition 33
  • Death Stranding 2: On the Beach
  • Ghost of Yōtei
  • Silent Hill f

بهترین اجرا​

• Jennifer English, Clair Obscur: Expedition 33 (برنده)
  • Ben Starr, Clair Obscur: Expedition 33
  • Charlie Cox, Clair Obscur: Expedition 33
  • Erika Ishii, Ghost of Yōtei
  • Konatsu Kato, Silent Hill f
  • Troy Baker, Indiana Jones and the Great Circle

نوآوری در دسترس‌پذیری​

• Doom: The Dark Ages (برنده)
  • Assassin’s Creed Shadows
  • Atomfall
  • EA Sports FC 26
  • South of Midnight

بازی‌های تاثیرگذار​

• South of Midnight (برنده)
  • Consume Me
  • Despelote
  • Lost Records: Bloom & Rage
  • Wanderstop

بهترین بازی آنلاین ادامه‌دار​

• No Man’s Sky (برنده)
  • Final Fantasy XIV
  • Fortnite
  • Helldivers 2
  • Marvel Rivals

بهترین جامعه طرفداری​

• Baldur’s Gate 3 (برنده)
  • Final Fantasy XIV
  • Fortnite
  • Helldivers 2
  • No Man’s Sky

بهترین بازی مستقل​

• Absolum
  • Ball x Pit
  • Blue Prince
  • Hades II
  • Hollow Knight: Silksong

بهترین بازی مستقل (اولین بازی سازنده)​

• Blue Prince
  • Despelote
  • Dispatch
  • Megabonk

بهترین بازی موبایل​

• Umamusume: Pretty Derby (برنده)
  • Destiny: Rising
  • Persona 5: The Phantom X
  • Sonic Rumble
  • Wuthering Waves

بهترین بازی واقعیت مجازی/افزوده​

• The Midnight Walk (برنده)
  • Alien: Rogue Incursion
  • Arken Age
  • Ghost Town
  • Marvel’s Deadpool VR

بهترین بازی اکشن​

• Hades II (برنده)
  • Battlefield 6
  • Doom: The Dark Ages
  • Ninja Gaiden 4
  • Shinobi: Art of Vengeance

بهترین بازی اکشن/ماجراجویی​

• Hollow Knight: Silksong (برنده)
  • Death Stranding 2: On the Beach
  • Ghost of Yōtei
  • Indiana Jones and the Great Circle
  • Split Fiction

بهترین بازی نقش‌آفرینی​

• Avowed
  • Kingdom Come: Deliverance II
  • The Outer Worlds 2
  • Monster Hunter Wilds

بهترین بازی مبارزه‌ای​

• Fatal Fury: City of the Wolves (برنده)
  • 2XKO
  • Capcom Fighting Collection 2
  • Mortal Kombat: Legacy Kollection
  • Virtua Fighter 5 R.E.V.O. World Stage

بهترین بازی خانوادگی​

• Donkey Kong Bananza (برنده)
  • LEGO Party!
  • LEGO Voyagers
  • Mario Kart World
  • Sonic Racing: CrossWorlds
  • Split Fiction

بهترین بازی شبیه‌سازی/استراتژی​

• Final Fantasy Tactics – The Ivalice Chronicles (برنده)
  • The Alters
  • Jurassic World Evolution 3
  • Sid Meier’s Civilization VII
  • Tempest Rising
  • Two Point Museum

بهترین بازی ورزشی/مسابقه‌ای​

• Mario Kart World (برنده)
  • EA Sports FC 26
  • F1 25
  • Rematch
  • Sonic Racing: CrossWorlds

بهترین بازی چندنفره​

• Arc Raiders (برنده)
  • Battlefield 6
  • Elden Ring Nightreign
  • Peak
  • Split Fiction

بهترین اقتباس​

• The Last of Us: Season 2 (برنده)
  • A Minecraft Movie
  • Devil May Cry
  • Splinter Cell: Deathwatch
  • Until Dawn

مورد انتظارترین بازی​

• Grand Theft Auto VI (برنده)
  • 007 First Light
  • Marvel’s Wolverine
  • Resident Evil Requiem
  • The Witcher IV

بهترین خالق محتوا​

• MoistCr1TiKaL (برنده)
  • Caedrel
  • Kai Cenat
  • Sakura Miko
  • The Burnt Peanut

بهترین بازی ورزش‌های الکترونیک​

• Counter-Strike 2 (برنده)
  • DOTA 2
  • League of Legends
  • Mobile Legends: Bang Bang
  • Valorant

بهترین ورزشکار ورزش‌های الکترونیک​

• Chovy – Jeong Ji-hoon (League of Legends) (برنده)
  • brawk – Brock Somerhalder (Valorant)
  • f0rsakeN – Jason Susanto (Valorant)
  • Kakeru – Kakeru Watanabe (Street Fighter)
  • MenaRD – Saul Leonardo (Street Fighter)
  • Zyw0o – Mathieu Herbaut (Counter-Strike 2)

بهترین تیم ورزش‌های الکترونیک​

• Team Vitality – Counter-Strike 2 (برنده)
  • Gen.G – League of Legends
  • NRG – Valorant
  • Team Falcons – DOTA 2
  • Team Liquid PH – Mobile Legends: Bang Bang
  • Team Vitality – Counter-Strike 2

آخرین ویرایش:
هر سال موقع تقسیم جوایز و غنائم یه بحث‌‌ها و درگیری‌هایی بود ولی به هیج وجه توقع نداشتم امسال بحث خیلی جدی و سنگینی شکل بگیره.
نه که امسال بازی خوبی نداشتیم و فقط E33 خوب بوده. بلکه E33 یه جوری به صورت همزمان و سیل آسا دل گیمورها و منتقدین رو برده بود که توقعی جز گوتی شدنش رو نمی‌شد داشت.
ابدا توقع این حجم از نقدهای منصفانه و انتقادات سازنده و دلایل بسیار منطقی رو در کوبیدن بازی درک نمی‌کنم!!

باز خدا رو شکر هنوز کسی نیومده بگه بازی‌ای که ۳۲ قسمت قبلیش رو کسی محل سگ بهش نداده، یهو قسمت ۳۳ـاش اومده و با توطئه لابی‌های طرفدار مهاجرت مسلمان‌ها و آفریقایی‌ها به فرانسه و لابی بودایی‌های مقیم آرکانزاس سر و صدا کرده و الکی بهش جایزه میدن!

یعنی بعضی کامنت ها رو میبینم برگی برام نمیمونه. E33 بازی نکردی و کپی JRPG و اصلا میگی حقش نبوده !!!!!!!!!!!!!!!!
شما اصلا بازی رو پلی دادین؟ خط داستانیش رو دیدید؟ گیمپلی رو تجربه کردین؟ چی میگید برای خودتون.
هنوزم معنقدم جیازه RPG حق KCDII بود ولی E33 صد در صد حقش بیشتر جوایز و مخصوصا بازی سال بود.
بعدش هم بودجه چه اهمیتی داره؟ چون بودجه اش کم بوده پس نباید بهش جایزه بدن؟ خب یوبی و سونی و مایکرو و بقیه برن با ده میلیون دلار گیم بسازن.

نمیدونم چرا به دوستان فشار اومده؟ پارسال که یه بازی پلتفرمر Astro Bot بازی سال شد که مراسم عالی بود و همه اش به به چه جه بود. امسال مزخرف شد؟

😂😂😂

دقت نکرده بودم بهش😁. خداییش باید کاندید بازی سال هم میشد. شوتر رو که مالیدن درش با این کتگوری من درآوردی TGA . ولی خداییش خیلی نافرم باهاش برخورد شد. یه وقتایی میگم id دیوانه س بخدا اینهمه وقت و هزینه میکنه شوتر سینگل پلیر داستانی با این کیفیت میسازه، آخرش نه ملت میخرن نه منتقدا امتیاز میدن و نه داورا جایزه.
همینه که بازی ای مثل QUAKE دیگه هیچوقت فکر نمیکنم ساخته بشه.

کثافت ووک و DEI که این سالها و این نسل به وضوح داشته و داره و یه چیز قابل انکاری نیست و دیگه تقریبا در تمام بازیها رسوخ کرده و نمیشه جلوش رو‌ گرفت ولی توی گوتی گرفتن یا نگرفتن آنچنان تاثیر شدیدی نداره نمیگم تاثیر نداره قطعا داره ولی طوری نیست که تاثیر بالایی توی گوتی شدن داشته باشه چون تقریبا اکثرا بازیها و استدیوهای غربی به این سرطان و نجاست دچارن و کاریش نمیشه کرد فقط یک مقدار استدیوهای شرقی و ژاپنی تو این موارد انچنان فعال نیستن و شاید دلیل توجه نکردن رسانه ها به این بازیها همین باشه.بحث این نیست بحث بحث کیفی هست که یک عقبگرد اساسی این نسل از لحاظ کیفی در بازیهای AAA داشتیم که یک بازی AA فرصت عرض اندام پیدا کرده.البته یدونه این نیست که بگیم استثناست و فلان it takes two و astrobot(خودم سونی فنم)هم تونستن گوتی بشن که وضعیت فاجعه بار اوضاع و احوال بازیهای AAA رو نشون میده.

آخرین ویرایش:
به نظرم اگر از اول میگفتن با زندگی شخصی جنیفر انگلیش مشکل دارن و نفرتشون از بازی هم به همین دلیله دیگه بحثی شکل نمیگرفت. ولی خب لااقل الان فهمیدیم جریان چی بوده :D چه سو استفاده ابزاری کردن از جنیفر برای گرفتن جایزه‌ی گوتی از این همه سایت و مجله. خیلی کارشون زشت بوده.

ویدیو گیم هم مثل سینما در کنار اسکار به یه کن یا ساندنس نیاز داره که انتلکتهای مستقل برای فخرفروشی اونجا تو لیگ خودشون جمع شن
و دست از سر جریان اصلی و تریپل aها که واقعا برای گیم به ما هو گیم، هزینه و زحمت کشیده میشه، بردارن.

حالا به اینها میخندیم ولی باور کنیم که یکسری اصلا دقیقا مشکلشون با همچین محتواهایی همینه.
اگه چیزی وایرال بشه ، مورد توجه قرار بگیره و همه گیر بشه و... کلا باهاش چپ میفتن که چرا اینطور شد؟
ازش فراری میشن و گاهی هم نفرت ایجاد میشه.
تو همه نوع سرگرمی هم این پیدا میشه ، فیلم/کتاب/بازی و...

حتی کسی که تا قبلش از اون محتوا داشته لذت میبرده هم میتونه همچین 180 بزنه و به هیتر اون محتوا تبدیل بشه.

این ریشه در ذات یکسری از آدمها داره که نمیتونن مواردی مثل این رو تحمل کنن.

حالا به اینها میخندیم ولی باور کنیم که یکسری اصلا دقیقا مشکلشون با همچین محتواهایی همینه.
اگه چیزی وایرال بشه ، مورد توجه قرار بگیره و همه گیر بشه و... کلا باهاش چپ میفتن که چرا اینطور شد؟
ازش فراری میشن و گاهی هم نفرت ایجاد میشه.
تو همه نوع سرگرمی هم این پیدا میشه ، فیلم/کتاب/بازی و...

حتی کسی که تا قبلش از اون محتوا داشته لذت میبرده هم میتونه همچین 180 بزنه و به هیتر اون محتوا تبدیل بشه.

این ریشه در ذات یکسری از آدمها داره که نمیتونن مواردی مثل این رو تحمل کنن.

این ربطش به یوبی سافت بود ماکان که کارگردان بازی و چندتای دیگه قبلا توی یوبیسافت کار میکردن :D

فقط ری اکشن استاد;))

View attachment video_2025-12-13_11-01-20.mp4

این ربطش به یوبی سافت بود ماکان که کارگردان بازی و چندتای دیگه قبلا توی یوبیسافت کار میکردن :D

فقط ری اکشن استاد;))

View attachment 404340
:))
چرا متوجه شدم ، خواستم ازش استفاده کنم که حرف خودم رو بزنم.
واقعا افرادی با این روحیات داریم.
من حتی از نزدیکان هم میشناسم ، بعضا حتی خیلی موجه ولی همینطور که توصیفشون کردم رفتار میکنن.

کلا این حساسیت نسبت به بازی سال رو هیچ موقع درک نکردم

همیشه یه بازی که بهترین بازی سال بشه هم موافق داره هم مخالف

همون tlou هم زمانی که goty شد کلی هِیت گرفت اینجا

پس طبیعیه که امسال هم مورد مشابه رو شاهد باشیم :دی

در مورد اعتبار مراسم TGA در همین حد بگم که rdr2 بازی سال نشد
کلا تمام مراسماتی که به گیم و فیلم و سریال جایزه میدن بی اهمیت هستن (حداقل چند ساله که بی اهمیت شدن)

الان مثلا ما چطور قبول کنیم بلا رمزی کاندید شده؟ یارو رییییییده توی یکی از بهترین کاراکترهای گیم و قراره بهش جایزه هم بدن

• Like
Reactions: hbk2008
مساله اصلا بد بودن بازی های ژاپنی نیست، بحث تکراری شدن فرمول تقریبا همه بازی های JRPG ژاپنی و ناتوانیشون در خلق یه ساختار تازه و جذب مخاطب جدیده.

بازی های ژآپنی همیشه طرفداران خودشون رو داشتن. یکیش خود بنده. اکثرا هم خیلی سرسختانه طرفدار این بازی ها هستیم و عین گربه مرتضی علی هرجور ولمون کنن چهار دست و پا میفتیم زمین. کار نداریم کیفیت چیه، نوآوری داره، نداره، تکراریه، ریمستره، هرچی هست میخریم و بازی میکنیم و میگیم دمتون گرم. اما این در اصل ماجرا توفیری نمیکنه، که همون تکراری شدن این بازی هاست و نتنها دیگه نمیتونن مخاطب جدید جذب کنن که مخاطبین قبلی هم مدام داره ریزش میکنه. شما ببین چرا همین بازی ها علی رغم اینکه حتا متا بالایی دارن اما فروش خوبی نمیکنن؟ به همین نکته توجه کنیم کامل همه چی واضح میشه.

مثلا FF اسمشو تریلی نمیکشه، اما فروش دو شماره آخرش رو ببین. اونم با مارکتینگ وحشتناکی که دارن و سونی اینارو تو همه شوهاش آورده. مثلا XV فکر کنم 3 میلیون اینا فروخته بود تا یه زمانی، اما فروش هفته اول E33 فکر کنم این بود. یا شایدم 24 ساعت اول. یادم نیست. FFVIIR که متا +90 داره و تازه یه سری از فن ها هم به شدت ازش راضین باز فروش ناامید کننده ای داره و به انتظارات ناشر نمیرسه. چرا؟ من عمده مشکل رو ناتوانی این ها در جذب مخاطب جدید میدونم، و فکر میکنم یه سری از فن ها هم دیگه حوصله اینارو ندارن و بیخیال میشن. این مشکل بازی های ژآپنیه.

مثلا من بعد موفقیت عجیب E33 منباب تحلیل اینکه چرا تونست به این همه موفقیت برسه نشستم تقریبا هرچی ویدئو ملت در مورد بازی درست کرده بودن رو تو یوتوب دیدم. یه مدت زیادی داشتم علت موفقیتش رو استادی میکردم، همه کامنت های بچه های خودمون تو این فروم رو میخوندم، همینطور جاهای دیگه، تا ببینم چی داره و ازش درس بگیرم. یه سری دیتا خوب بدست آوردم که جالب ترین قسمتش رو میتونم خلاصه وار انزجار پلیرها از تکرار، پیس کند و لوس شدن بازی های ژاپنی بگم. مثلا تو خیلی از ویدئوها میدیدم ملت E33 رو یه بازی جدی میدونن که درست کارگردانی شده و در نتیجه اونا هم میتونن جدی بگیرنش. و شاید جالب باشه برات، برای توضیح این جدی بودن دایرکشن و داستان میومدن بازی و مومنت هاش رو مقایسه میکردن با اون سکانس کشتی Rebirth و اینکه XIII میرقصه و ... میگفتن اینا دیگه چیه اصلا تو بازی گذاشتن و این چیزهایی که یه زمان اصلا وجه تمایض و باحالیت FF و کلا بازی های ژاپنی بود الان شده دافعه اون ها! این اون نکته منه. چه فن های قدیمی و چه مخاطبین جدید یه چیز تازه میخوان. اکثرا از دیدن یه سری المان تکراری خسته شدن و براشون دافعه ایجاد میکنه.

خود تو میگی P6 رو بعد 60 ساعت دراپ کردی و متافور رو هم همینطور. من خیلی از دوستای دیگه ام هم همینطور بودن. یا میگن کلا دیگه حوصله این بازی هارو ندارن، یا به فرض که هوک بشن و شروع کنن هم ناگذیر بعد چند ساعت دراپ میکنن، چون مثلا به قول یکیشون بازی پراگرس درستی نداره و حوصله ندارن N ساعت کاتسین ببینن! خیلی هارو دیدم که به این دلیل Xenoblade 3 رو هم حتا دراپ کردن که من به سرش قسم میخورم!

بازی های ژاپنی دارن در همه زمینه ها درجا میزنن. در زمینه آرت استایل و ویژال که چینی ها درسته قورتشون میدن. تو گیم پلی و داستان هم خیلی عقب افتادن. حرف تازه نمیتونن بزنن. SE خیلی تلاش داره مدرن باشه، اما اونم انقدر از این شاخه به اون شاخه میکنه که از اون ور بوم افتاده مسیر رو گم کرده. نمونش همین XV که خیلی ها اصلا به عنوان FF قبولش ندارن!
این قضیه پیسینگ یکی از بزرگترین مشکلات بازیای ژاپنیه. من خودم عاشق سری یاکوزا و پرسونا هستم ولی این مورد رو قبول دارم. مثلا یاکوزا اوایلش چندین ساعت باید کاتسین ببینی تا داستان راه میفته و تازه بعد چند چپتر این کاتسین ها کمتر میشن ولی همین مورد باعث میشه یه سری گیمرا از این بازی زده بشن و سمتش نرن میگن همش کاتسینه حیف حجم دادیم دانلود کردیم این بازی چرته (در حالی که داستانش واقعا قویه). از اونطرف من پرسونا ۵ رو بعد صد ساعت و ۴ رو بعد ۵۰ ساعت تموم کردم ولی ریمیک پرسونا ۳ با اینکه خیلیا بهترین بازی سری میدوننش به شدت پیسینگ بدی داشت. باید دور و بر ۱۰ تا باس میزدیم که هیچ شخصیت یا بک استوری خاصی نداشتن و صرفا هیولا بودن و رسیدن به هر کدومشون کلی وقت می‌برد. بعد از این تازه بازی یه پلات توییست خفن زد و انگار داستان بلخره به خوبی جلو رفت. حالا این اتفاق کی افتاد؟ بعد از ده ها ساعت بازی. من خودم ماه آخر بازی بودم ولی حوصلم نشد ادامشو برم خسته کننده شد. فک کنم سر همین چیزاست که این دوتا سری با وجود داشتن کیفیت بالا فروششون به طرز عجیبی کمه.
از اونطرف ولی اکسپدیشن پیسینگ خوبی داشت. سریع نبود ولی اتفاقای جدید با سرعت معقولی میفتادن و هیجان رو نگه می‌داشت. من خیلی فن این جور دنیاهای فانتزی طور نیستم اگه پیسینگ بازی کند بود شاید دراپش میکردم یا اگه نمیکردم در این حد بازی برام لذت بخش نمیشد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or