نمایشگاه/رویداد The Game Awards 2024

بهترین عناوین معرفی شده از نظر شما (3 انتخاب)

• Intergalactic: The Heretic Prophet

• Mafia: The Old Country

• Project Robot (Fumito Ueda)

• Onimusha: Way Of The Sword

• The Witcher 4

• Elden Ring: Nightreign

• Project Century

• Split Fiction (Josef Fares)

• Okami Sequel

• Helldivers 2: Omens of Tyranny

• Turok Origins

• The Outer Worlds 2

• Borderlands 4

• Solasta 2

• The First Berserker: Khazan

Results are only viewable after voting.

.Amirone

ソニー株式会社
کاربر سایت
گوتی سال

View attachment 1000000113.mp4
لیست برندگان TGA 2024
برندگان

Game of the Year
  • Astro Bot - WINNER
Best Game Direction
  • Astro Bot - WINNER
Best Action/Adventure Game
  • Astro Bot - WINNER
Best Family Game
  • Astro Bot - WINNER
Best Ongoing Game
  • Helldivers 2 - WINNER
Best Multiplayer Game
  • Helldivers 2 - WINNER
Best Score and Music
  • Final Fantasy VII Rebirth - WINNER
Most Anticipated Game
  • Grand Theft Auto VI - WINNER
Best Narrative
  • Metaphor: ReFantanzio - WINNER
Best Art Direction
  • Metaphor: ReFantazio - WINNER
Innovation in Accessibility
  • Prince of Persia: The Lost Crown - WINNER
Games for Impact
  • Neva - WINNER
Best Community Support
  • Baldur’s Gate 3 - WINNER
Best Independent Game
  • Balatro - WINNER
Best Debut Indie Game
  • Balatro - WINNER
Best Mobile Game
  • Balatro - WINNER
Best VR/AR Game
  • Batman: Arkham Shadow - WINNER
Best Action Game
  • Black Myth: Wukong - WINNER
Best RPG
  • Metaphor: ReFantazio - WINNER
Best Fighting Game
  • Tekken 8 - WINNER
Best Sim/Strategy Game
  • Frostpunk 2 (11 Bit Studios) - WINNER
Best Sports/Racing Game
  • EA Sports FC 25 - WINNER
Best Audio Design
  • Senua’s Saga: Hellblade 2 - WINNER
Best Performance
  • Melina Juergens, Senua’s Saga: Hellblade 2 - WINNER
Best Adaptation
  • Fallout - WINNER
Content Creator of the Year
  • CaseOh - WINNER
Best Esports Game
  • League of Legends - WINNER
Best Esports Athlete
  • Faker – Lee Sang-hyeok - WINNER
Best Esports Team
  • T1 (League of Legends) - WINNER
نتیجه نظرسنجی کاربران بازیسنتر برای انتخاب بهترین بازی سال
1 (1).jpg

آخرین ویرایش:
انصافا همه بازی هایی که معرفی شدن عالی بودن از جمله اونایی که در لیست نظرسنجی هستن
من برای همشون هایپم ، مراسم منو یاد دوران خوب e3 انداخت چه بازی های زیبایی معرفی شدن ، خیلی خوب شد که شرایطی پیش اومده که دایره بازی های انلاین هر روز داره کوچکتر میشه و به بازی های داستانی اهمیت داده میشه
از الان مشخصه موفقیتشون .
امیدوارم تا بازه انتشار این بازی ها اتفاقاتی خوبی داخل.. بیفته و همه بتونن با هر پلتفرمی به راحتی و حال خوب بازیشون کنن .

ای کاش سونی یه درسی از این مراسم و سیاست جدید کپکام بگیره! بجای چسبیدن به IP مزخرف هورایزن، بفهمه کیلو کیلو فرنچایز خاک خورده داره که می‌تونه احیاشون کنه و با سرمایه گذاری درست و دوری از جریانات دری وری، دل مارو عین تماشای نسخه جدید اونیموشا شاد کنه.
حقیقتا این میزان از حماقت غیرقابل قبوله که کپکام کنارشونه و داره IPهاشو زنده می‌کنه و اینا چسبیدن به کوفت و زهرمار از هورایزن و سرمایه گذاری عظیمشون میشه کنکورد!

ووک بودن یه اثر ذاتا به اون کمونیسم فرهنگی برمیگرده. کمونیسم ذاتا الزام به برابری داره. چیزی که اینترتیمنت فعلی تو هر مدیومی می بینیم برابری افراطیه و یه حالت شعاری هم داره. واقعی هم نیست. برای همین کمونیسمه(نه به معنای شورویایی).
یعنی هرچیزی که به برابری مربوط باشه کمونیستیه؟ مثلا جنگ داخلی آمریکا کمونیستی بود؟ بعد اون وقت اصلا کجای این تریلر به برابری ربط داشت؟ چون شخصیت اصلی موهاش رو تراشیده و سکسی نیست، پس برابری، پس کمونیسم؟

یعنی هرچیزی که به برابری مربوط باشه کمونیستیه؟ مثلا جنگ داخلی آمریکا کمونیستی بود؟ بعد اون وقت اصلا کجای این تریلر به برابری ربط داشت؟ چون شخصیت اصلی موهاش رو تراشیده و سکسی نیست، پس برابری، پس کمونیسم؟
مهدی جان این ‌داداشمون‌‌ از سونی و برند PSمتنفره کلا کاری نداره هر چی به این برند مربوط بشه یچی تنگش می زارن میگن که بده

بابا این کلا با سونی مشکل داره. همه هم قبلا باهاش بحث کردن. الانم تاپیکای xb زیاد سر نمیزنه چون اونا هم دارن یکی یکی از انحصار در میان.
یعنی در این حد نفرت داره که اگه مثلا شخصیت اینترگلکتیک یه دختر جذاب با موهای بلوند بود هم میگفت این بازی یه امپریالیسم فرهنگیه و ابتذال از سر و روش می باره :D

.

من تا میام به پست‌ها Reaction بدم، پاک میشن:دی یاواش‌تر قارداش:دی
-----
به بازی‌هایی رای دادم که احتمال بازی کردنشون بیشتره!
Project Robot
Onimusha
Okami 2
فقط امیدوارم توی اونیموشا نرن دنبال کرم ریزی‌های سولزی. بذارن بازی همون جوری که بود، بمونه

چه قدر Turok مظلومه، خودم هم بهش رای ندادم :دی ولی هم ip جذابیه هم saber خیلی استودیوی آندرریتد و خوبیه.
من خیلی باهاش مشکل داشتم اتفاقا :D برای من مثل این بود که بردارن دوم یا وولفنشتاین رو سوم شخص کنن.

=============
دوتا از انتخابای من که قطعا اونیموشا و century ـه. بین ویچر و اینترگلکتیک هم با اینکه یکم دو دل شدم ولی ویچرو انتخاب کردم :D هنوز دلم با تریلر اینتر صاف نشده.

چه قدر Turok مظلومه، خودم هم بهش رای ندادم :دی ولی هم ip جذابیه هم saber خیلی استودیوی آندرریتد و خوبیه.
این Turok با نسخه اصلی خیلی فرق داره.....من وقتی گیم پلیشو دیدم حس کردم دارم هورایزن بازی میکنم با این فرق که به جای روبات دایناسور می کشیم. حال نداد کلا انگار یه چیزیش درس نیس :D

ایول داره نتایج نظرسنجی تاحالا ....فک نمی کردم اونیموشا این همه رای بیاره. امدوارم بازی موفقی بشه و به ادامه شایسته برای خاطراتمون باشه ( خشونتشم زیاد باشه بی زحمت:D)

.

• Like
Reactions: Natural Killer

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or