Multi Platform The First Descendant

سازنده
NEXON
ناشر
NEXON
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
سلام بر بازی سنتری های عزیز.
یه بازی معرفی شده به اسم The First Descendant که ظاهرا قراره روی همه پلتفرم ها عرضه بشه.فری هم هستش.این یه بازی سوم شخص لوتر شوتر و اکشن آر پی جی هستش مثل بازیهای Warframe و Destiny 2 .به شخصه خیلی منتظر عرضه بازی هستم و امیدوارم که بازی ف ی ل ت ر و یا تحریم نباشه تا همه طرفداران این سبک بتونن از این بازی جدید لذت ببرن.فعلا تاریخ دقیقی برای عرضه اعلام نشده ولی شاید اواخر 2022 یا اوایل 2023 برای کنسول ها عرضه بشه.
این هم تریلر رسمی بازی

آخرین ویرایش:
ما همینطوری اینجا می مونم :|
به به ببین کی اومده tfd
گیر اپی چیزی بزن اینم مثله اوایله دیابلو 4ئه

------------------
خب من استوری بازیو تموم کردم و واقعا لذت بردم محیط ها هرچی جلوتر میری قشنگ تر میشه و هرکدوم از قبلی بهتر و متنوع تره گرافیک بازی هم واقعا خداس و برای من درکنار هورایزون و الن ویک 2 یکی از بهترین گرافیکای که تاحالا دیدم رو داشته درمورد داستان نمیتونم نظر بدم چون فقط کات سین هارو دیدم و دیالوگ هارو اسکیپ کردم ولی کات سین هاش عالی بود مخصوصا اونای که کارکتر ما توش هست انمیشن های صورت و ... انگار واقعا فیلمه، از ی جای به بعد هم بازی بشدت چالشی میشه و نیاز به اسکیل داره چه باس های که تو اون محیط شبیه سازی میزنید چه دانجن های استوری یا حتی کوئست های اپن ورلد بعضی وقتا تکی زدنش واقعا عذاب میشه سیستم پروگرس بازیم عاله یعنی قشنگ ی دونه ایتم کلا همه چیزو عوض میکنه یهو میبینی تو ی زون داری پاره میشی یا ی باس داره ذوبت میکنه بعد ی ایتم که ریزیست داره نسبت به دمیج اون منطقه یا باس رو میذاری و تمام یا ی دفعه ی ویپن یا ریاکتور عوض میکنی کلا دمیجت دوبرابر میشه سیستم ماژول هارم خیلی دوست دارم درکل منکه باهاش خیلی حال کردم
الانم هارد برام باز شده و باید برم برای گرایند التیمت و ...
دوست داشتین ایدی هاتون رو اینجا بذارید باهم بازی کنیم اند گیمو ماله خودم :kaldorei#9428

نتت چیه؟ من با مبین‌نت این مشکل رو دارم ولی همراه اول سریع میره تو بازی.

آره منم با مبین نت آمدم ، یکی دوبار باز و بسته کردم رفت تو درست شد ، آمدم بیرون باز خراب شد :D با شاتل الان آمدم درست شد.با مبین نت پس مشکل داره.

به به ببین کی اومده tfd
گیر اپی چیزی بزن اینم مثله اوایله دیابلو 4ئه

------------------
خب من استوری بازیو تموم کردم و واقعا لذت بردم محیط ها هرچی جلوتر میری قشنگ تر میشه و هرکدوم از قبلی بهتر و متنوع تره گرافیک بازی هم واقعا خداس و برای من درکنار هورایزون و الن ویک 2 یکی از بهترین گرافیکای که تاحالا دیدم رو داشته درمورد داستان نمیتونم نظر بدم چون فقط کات سین هارو دیدم و دیالوگ هارو اسکیپ کردم ولی کات سین هاش عالی بود مخصوصا اونای که کارکتر ما توش هست انمیشن های صورت و ... انگار واقعا فیلمه، از ی جای به بعد هم بازی بشدت چالشی میشه و نیاز به اسکیل داره چه باس های که تو اون محیط شبیه سازی میزنید چه دانجن های استوری یا حتی کوئست های اپن ورلد بعضی وقتا تکی زدنش واقعا عذاب میشه سیستم پروگرس بازیم عاله یعنی قشنگ ی دونه ایتم کلا همه چیزو عوض میکنه یهو میبینی تو ی زون داری پاره میشی یا ی باس داره ذوبت میکنه بعد ی ایتم که ریزیست داره نسبت به دمیج اون منطقه یا باس رو میذاری و تمام یا ی دفعه ی ویپن یا ریاکتور عوض میکنی کلا دمیجت دوبرابر میشه سیستم ماژول هارم خیلی دوست دارم درکل منکه باهاش خیلی حال کردم
الانم هارد برام باز شده و باید برم برای گرایند التیمت و ...
دوست داشتین ایدی هاتون رو اینجا بذارید باهم بازی کنیم اند گیمو ماله خودم :kaldorei#9428

بهنام کبیر ، چطوری :D ؟
اره درست شد ، دمت.
من تا الان وایب چندتا بازی مخلتف رو گرفتم ، هم شبیه دستنی هست هم شبیه وارفریم ، هم هلدرایورز ، هم حتی فاینال فانتزی و ... :D نمی دونم چرا انگار از هر بازی ای یک تیکه گرفته ، شروود توی استریمش دیشب حتی Escape From Tarkov هم آورده بود که منطقیه ! چون بازی از هر جایی یک تیکه ای برداشته.
اگر P2W نباشه و P2P باشه به نظرم میشه به عنوان بازی قفلی روش حساب کرد (لاقل چیزایی که من توی استریم و خوده بازی دیدم) از اون طرفم باید خوب بهش برسن.
ایدی من ، Tahmoures#7518
بهنام توی استیم کلا ادم کن ، Tahmores اواتارم نارنجیه.

• Like
Reactions: Kaiki and NaViiDii
نمیدونم بازی چه اعتیاد عجیبی بهم داده.
زاویه دوربینش عالیه و خیلی باهاش راحتم نه خیلی تو دهن سلاح میره نه خیلی هم از سلاح و کاراکتر دوره که اسکین سلاح معلوم نباشه به خوبی‌. گانپلی خیلی خوبی داره و تنوع سلاح ها خوبه. جوین دادن به ماموریت ها خیلی خوبه و خیلی راحت وسط بعضی از ماموریت ها هم میشه جوین داد هم دیگران میتونند جوین بدن.
برای لانچ محتوای خوبی داره و ببینم تا فصل جدید چه تغییرات خوبی براش اتفاق میوفته. تا اینجا بنظرم chill shooter هست و باحاله. برای گرایند هم جایزه های خوبی داره مخصوصا ultimate bunny که میارزه

با dns رادار هم بازی میکنم و مشکلی نداشته تا به حال

• Like
Reactions: Kaiki
آره منم با مبین نت آمدم ، یکی دوبار باز و بسته کردم رفت تو درست شد ، آمدم بیرون باز خراب شد :D با شاتل الان آمدم درست شد.با مبین نت پس مشکل داره.

بهنام کبیر ، چطوری :D ؟
اره درست شد ، دمت.
من تا الان وایب چندتا بازی مخلتف رو گرفتم ، هم شبیه دستنی هست هم شبیه وارفریم ، هم هلدرایورز ، هم حتی فاینال فانتزی و ... :D نمی دونم چرا انگار از هر بازی ای یک تیکه گرفته ، شروود توی استریمش دیشب حتی Escape From Tarkov هم آورده بود که منطقیه ! چون بازی از هر جایی یک تیکه ای برداشته.
اگر P2W نباشه و P2P باشه به نظرم میشه به عنوان بازی قفلی روش حساب کرد (لاقل چیزایی که من توی استریم و خوده بازی دیدم) از اون طرفم باید خوب بهش برسن.
ایدی من ، Tahmoures#7518
بهنام توی استیم کلا ادم کن ، Tahmores اواتارم نارنجیه.
مخلصم 3>
بنظره منم خیلی به وارفریم شبیه سبکشم همونه دستینی حقیقتا توش نمیبینم نمیدونم چرا ولی خیلیا میگن شبیه به دستینیه
درمورد بحث شیرین p2w تا اینجا بیشتر pay for convenience داشته و چیزی که بفروش میرسن طوری نیست که بگی ی نوب رو تبدیل ب ی پرو کنه و همه کانتنت های بازیو بخاطره اینکه پول داده بتونه جارو کنه یا کسی که پول نداده پروگرسش بخاطره اینکه ضعیفه قفل بشه مثه اوایل لاست ارک اگه یادت باشه ارگوس اومد 1370/1400 میخواست ولی بیس پلیر اصلا به همون 1370 هم نزدیک نبود و کلا پروگسشون برای ی مدت قفل شد درکل الان گرون ترین چیز و مهم ترین چیزی که میشه با پول زودتر بهش رسید التیمت بعضی دیسندنت هاست که ی یکم استت هاشون بهتره و کپاسیتی بیشتری دارن و به همینم میشه با گرایند رسید خلاصه من خیلی رو این چیزا حساسم ولی تا الان جوری نبوده ک حس کنم وقت گذاشتن برای این بازی اگر نخوام خرجش کنم فایده ی نداره اون بوست های شارد و گلد و ... هم که پستای قبل گفتم فعلا خودشون بخاطره مشکلات روز اول و دوم 3/4 روز رایگان دادن و تو همین 3/4 روز میشه حسابی فارم کرد
همینطور که دوستان گفتن واقعا پتانسیل اینو داره که بشه روش قفلی زد حتی من خودم خیلی وسوسه شدم ی التیمیت بگیرم ولی خدایی خیلی گرونه خیلی

حله سلطان ریکوئست فرستادم

واسه یه بازی رایگان محتوای جالبی داره و بنظرم تا 30 دلارم میتونستن روش قیمت بزارن.
گیم پلی بازی و لوت هم خوبه و ارزش امتحان و بازی کردن رو قطعن داره.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: m.d.makan
خسته شدید از این بازی؟ :D نمیدونم قضیه اش چیه ولی خیلی معتاد کنندس .همین گرایندینگش منو نگه داشته.
منکه صب تا شب توشم :D
میشه private room ساخت؟ (همه تو بازی اند)
بله میشه توی مپ اون بالا سمت چپ پابلیک و پرایوت داره برای کوئست هم که قبل استارت میپرسه فقط هاب بازی هست که همروز نشون میده و اجباریه

اقا این دختر خوشگله تو بازی بانیه چیه
من لباس ازش دیدم تو نت به خاطر همون لباس بازی رو نصب کردم اما اون شکلی نیست
یکی توضیح بده

بی زحمت اینوایت منم قبول کن.دیروز هرچی اینوایتت کردم نیومدی.
برای من اینوایت دادی؟ نیومده بود چیزی ممکنه بخاطره اینکه با کسی توی پارتی بودم اینوایت های دیگرو خودش نشون نده نمیدونم
اگر جواب ندادم/نیومدم حتما ندیدم، کاری داشتی توی همون بازی whisper بده جواب ندادم دوباره بده اگه مشغول چیزی باشم میگم اگرم ازاد باشم میام حتما، کلا اینطوری نیستم که ایگنور کنم :D
اقا این دختر خوشگله تو بازی بانیه چیه
من لباس ازش دیدم تو نت به خاطر همون لباس بازی رو نصب کردم اما اون شکلی نیست
یکی توضیح بده
نمیدونم کدوم لباس رو دیدین ولی باتوجه به اینکه باعث شده بیاین بازیو بگیرین فک میکنم التیمیتش باشه :D
اون رو باید بخرین قیمت خودش توی ریجن اکراین استیم ی چیزی حدوده 3200 میشه و قیمت باندل کاملش ی چیزی حدوده 5500

برای من اینوایت دادی؟ نیومده بود چیزی ممکنه بخاطره اینکه با کسی توی پارتی بودم اینوایت های دیگرو خودش نشون نده نمیدونم
اگر جواب ندادم/نیومدم حتما ندیدم، کاری داشتی توی همون بازی whisper بده جواب ندادم دوباره بده اگه مشغول چیزی باشم میگم اگرم ازاد باشم میام حتما، کلا اینطوری نیستم که ایگنور کنم :D

نمیدونم کدوم لباس رو دیدین ولی باتوجه به اینکه باعث شده بیاین بازیو بگیرین فک میکنم التیمیتش باشه :D
اون رو باید بخرین قیمت خودش توی ریجن اکراین استیم ی چیزی حدوده 3200 میشه و قیمت باندل کاملش ی چیزی حدوده 5500
دنبال این لباس میباشم
یعنی توی نسخه free نمیشه اینو گرفت ؟ اصلا چرا فقط 3 تا شخصیت هست و این قابل بازی نیست

1720525349422.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or