Multi Platform The First Descendant

سازنده
NEXON
ناشر
NEXON
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
سلام بر بازی سنتری های عزیز.
یه بازی معرفی شده به اسم The First Descendant که ظاهرا قراره روی همه پلتفرم ها عرضه بشه.فری هم هستش.این یه بازی سوم شخص لوتر شوتر و اکشن آر پی جی هستش مثل بازیهای Warframe و Destiny 2 .به شخصه خیلی منتظر عرضه بازی هستم و امیدوارم که بازی ف ی ل ت ر و یا تحریم نباشه تا همه طرفداران این سبک بتونن از این بازی جدید لذت ببرن.فعلا تاریخ دقیقی برای عرضه اعلام نشده ولی شاید اواخر 2022 یا اوایل 2023 برای کنسول ها عرضه بشه.
این هم تریلر رسمی بازی

آخرین ویرایش:
من چند دقیقه بازی کردم تا اینوایت دادنش باز بشه بعدا با دوستم بازی کنم.
View attachment 342883
تا این قسمت رفتم.مشکل اگه داشته باشه از اینجا به بعد معلوم میشه یا کلا تو بازی نمیره؟

کلا تو بازی نمیره. یعنی توی کانکتینگ میمونه. اگه وارد بازی شدی یعنی مشکلی نداری پس نگران نباش.

• Like
Reactions: Milad.Samavati
خب منم از صب که اومد کمو بیش بازی کردم خیلی بهتر شده از بتا و خیلی راضیم تنها مشکل سره همین پرفومنس هست که روی pc هم مشکل سازه و من خیلی استاتر دارم دوستمم روی ps5 میگفت وضعیت خیلی بده
درمورد mtx هم که مشخصه با نکسون طرفیم دیگه از کوچیک ترین چیزی میخواد پول دربیاره ولی تا اینجا که استور رو دیدم و به صورت کلی چیزی ندیدم که تجربه ی بازیو برای کسای ک f2p هستن خراب کنه بزرگترین و مشکل ساز ترین چیزی که فعلا میشه با پول خرید بوست گلد و اون کارنسی مخصوص اینهنس کردن ماژول هاست بقیه چیزا اوکیه حالا یکی التیمیت رو خودش گرایند میکنه یکی گشاده میخره یکی منتظر میشه ریسرچ کارکتر تموم شه یکی پول میده درجا انلاک میکنه
نمیگم که mtx این بازی خوبه و باهاش مشکل ندارم ولی باتوجه به کیفیت کلی بازی و f2p بودنش بنظرم میشه از این موارد چشم پوشی کرد و از بازی لذت برد

این سیستم رنگ رو آخر درست نکردن نکبتا! همچنان رنگا سینگل یوز هستن و اگر رو اسکینی ازشون استفاده کنید دیگه قابل استفاده نیستن. خیلی حرکت زشتی بود. بازی ف۲پ هست باید خرجشو دراره ولی همچین سیستمی واقعا زشته! به نظرم ملت به اندازه کافی خرج واسه خرید اسکین و بتل‌پس میکنن که نیازی با فروش رنگ نباشه.

بگذریم، دیروز چند ساعتی بازی کردم و واقعا خوش گذشت. گیم‌پلی بازی خیلی جذابه. گانینگ شدیدا حال میده. تمام سلاح‌ها حس خوبی دارن. پیشنهادم اینه که همیشه یه هَند کنون با خودتون داشته باشید به خاطر دمیج زیادش و اینکه گلوله‌هاش هم زیاد دراپ میشن. سلاح خیلی خفنیم هست و بازی باهاش لذتبخشه. تنوع ماموریتاش خووبه. مثل بتا اول با Viessa شروع کردم و بعدشم بانی رو باز میکنی و گزینه بعدیم هم فرینا هستش. این گیم‌پلی خوبش میتونه مدت زیادی آدمو نگه داره. اون افت فریمم فقط توی یه سری از مناطق Kingstone اذیت میکرد و وقتی میری بخشای جدیدترش دیگه افت فریمی نیست. خارج از اون لوکیشن هم که کلا مشکلی نی. امیدوارم زودتر با آپدیت ردیفش کنن. کواپ بازی خیلی خووبه. حالا هر چی بریم جلو بهترم میشه چون ملت کرکترای بیشتری باز میکنن. در مورد mtx هم مشکل اصلی همین رنگا هستن. آنلاک کردن خود دیسندنت‌ها نباید مشکل خاصی باشه ولی ورژن التیمیتشون گرایند زیادی باید بخواد. التیمیت ویپن هم که Thunder Cage رو به عنوان اولین سلاح باز خواهید کرد. اسکین و هدگیر و بک‌پک و این چیزارو هم نمیدونم راهی هست با بازی کردن به دست بیاری یا نه. البته خارج از بتل‌پس. در کل بازی خیلی خوبیه و به نظرم بدون پول خرج کردن هم میتونید ده‌ها ساعت باهاش سرگرم بشید.

به نظرم این بازی الان بیشتر برای کسایی که از لوتر شوتر های فعلی خسته شدن یا نتونستن باهاشون ارتباط برقرار کنن مناسبه چون خیلی راه داره تا به کیفیت و کمیت محتوای بازی های دیگه برسه مخصوصا وارفریم که تنوع محتواش خیلی بالاست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or