Multi Platform The First Descendant

سازنده
NEXON
ناشر
NEXON
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
سلام بر بازی سنتری های عزیز.
یه بازی معرفی شده به اسم The First Descendant که ظاهرا قراره روی همه پلتفرم ها عرضه بشه.فری هم هستش.این یه بازی سوم شخص لوتر شوتر و اکشن آر پی جی هستش مثل بازیهای Warframe و Destiny 2 .به شخصه خیلی منتظر عرضه بازی هستم و امیدوارم که بازی ف ی ل ت ر و یا تحریم نباشه تا همه طرفداران این سبک بتونن از این بازی جدید لذت ببرن.فعلا تاریخ دقیقی برای عرضه اعلام نشده ولی شاید اواخر 2022 یا اوایل 2023 برای کنسول ها عرضه بشه.
این هم تریلر رسمی بازی

آخرین ویرایش:
لوکیشن‌هایی که از ابتدا داخل بازی خواهند بود.
به شدت تاکید داشتن که بازی نسبت با بتا خیلی محتوای بیشتری داره. خرتو پرتای زیادی داخل محیط هست که میتونن شمارو سرگرم کنن. مینی‌گیم‌های مختلف داخل بازی قرار دادن. فاصله‌ی زیادی تا لانچش نیست. امیدوارم غیر از مشکلات سرور که احتمال زیاد در زمان لانچ باهاش روبه‌رو خواهیم شد، مشکل خاص دیگه‌ای نداشته باشه و بتونیم لذتشو ببریم از همون روز اول.

IMG_20240621_112552_016.jpg

28 ساعت دیگه میاد هایپم بشدت حتی باتوجه به سابقه ی ن چندان خوب نکسون

دوستان روی کنسول بتارو با چی بازی کردین؟ من روی pc گیر اپ میزنم ولی دوستم بتارو روی ps5 نمیتونست حتی با شیر کردن vpn یا dns بازی کنه هی dc میشد

28 ساعت دیگه میاد هایپم بشدت حتی باتوجه به سابقه ی ن چندان خوب نکسون

دوستان روی کنسول بتارو با چی بازی کردین؟ من روی pc گیر اپ میزنم ولی دوستم بتارو روی ps5 نمیتونست حتی با شیر کردن vpn یا dns بازی کنه هی dc میشد

من با DNS بازی میکردم. یه وقتایی خیلی سخت وصل میشد اما وقتی وصل میشد دیگه مشکلی نبود و راحت بازی میکردم. امیدوارم که وضعیت بدتر نشده باشه تو نسخه‌ی نهایی.

• Like
Reactions: Kaiki
مگه بازی الان فاندرپک داده تو استیم؟ الان دیدم ی بیانیه زده بودن که قیمتا برای ریجن اندونزی درست نبوده و ... چرا من توی صفحه ی استیم بازی هیچ کزینه ی برای خرید ندارم

بازی مگه فری نیست؟قرار بود فری باشه که...
چرا خودش فریه زده فریییییییییییییییییییییی :D من فاندرپک و اینارو گفتم قبل عرضه معمولا میدن ی سری کارنسی بازی توشه تایتل و ...
چک کردم دیدم کارنسی بازی توی steamdb هست ولی نمیدونم چرا من دسترسی ندارم گفتم شاید توی خوده گیم قابل خریده ولی من وقتی وارد گیم میشیم میگه لانچ فلان تاریخه و برید توی دیسکوردمون و اونجا دیگه کاری نمیشه کرد بازی قفل میشه برام با دوتا vpn و گیر اپ هم تست کردم برای شمام همینطوره؟ اگه اره پس ی سری چجوری کردیت خریدن

خب منم تونستم وارد شم! اول نمیشد با مبین‌نت بعد سوئیچ کردم رو همراه اول سریع و راحت رفت تو بازی. نیم ساعتی بازی کردم اومدم بیرون دوباره برگشتم رو مبین‌نت و خیلی سریع وصل شد :D فکر کنم عین بتا ممکنه بازی دراره برای وصل شدن اما در نهایت مشکل جدی نداره ولی امیدوارم ازین ناجورتر نشه. مشکل اصلی اینه که شدیدا فریم دراپ داره روی PS5. بتا هم اینطوری نبود! بتل پسش تو حالت مجانی هم آیتمای خوبی میده. اگه بتونم تا آخراش برم میگیرمش حتما. ولی قیمت التیمیت‌ها عالیه. معمولی ۶۰$ و پرمیومش حدود ۸۰ ۹۰$. چه پولی در بیارن از کنار جماعت باسن گشاد :D

• Like
Reactions: hadi_gamer
من چند دقیقه بازی کردم تا اینوایت دادنش باز بشه بعدا با دوستم بازی کنم.
IMG-20240702-WA0001.jpg
تا این قسمت رفتم.مشکل اگه داشته باشه از اینجا به بعد معلوم میشه یا کلا تو بازی نمیره؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or