The Evil Within

با درود
من دیدم حیفه واقعاً یکی از شاهکارهایی که در آینده داره میاد تاپیک نداشته باشه ، پس با کپی برداری از 2 مطلب بخش اخبار تاپیکش رو زدم....

THE EVIL WITHIN

Developer : Tango Gameworks a division of ZeniMax Asia K.K
Director : Shinji Mikami
Publisher : Bethesda Softworks
Release Date : October 14, 2014

این بازی در سال 2014 و برای PC , XBOX 360 , PS3 , Xbox one & PS4 میاد
The Evil Within is in development for PC, PS3, Xbox 360 and next generation consoles and is slated for release in 2014.
The Evil Within announcement screenshots arrive | VG247
theevil.jpg

بعد از مدت‌ها انتظار بلاخره بازی جدید آقای شینجی میکامی، مرد افسانه‌ای دنیای گیم، و خالق سری بازی Resident EVil با نام The Evil Within منتشر شد. در همان پخش اولین تریلر اطلاعات کوتاهی پیرامون آمدن بازی در سال 2014 و پلتفرم‌ها آن در رسانه‌ها ذکر شد. در همین راستا نیز اطلاعات نسبتا کامل تری بدست‌مان رسید که به صمع و نظر شما خواهیم رساند.

در جدیدتری خبری که آمد بازی با موتور گرافیکی قدرتمند شرکت id software یعنی id Tech 5 در حال ساخت می‌باشد. بی‌شک ارائه و بکار گیری این موتور قوی در بازی که سبکی ترسناک را دارد می‌تواند بسیار حائز اهمیت باشد. در دیگر سو نیز سازنده بازی استودیو Tango Gameworks می‌باش. این استودیو ژاپنی که در سال 2010 توسط خود اقای میکامی تاسیس شد؛ قرار است اولین پروژه مهم خود را در سال 2014 با نام The Evil Within روانه بازار نماید.

در مورد داستان بازی، شخصیت اصلی آن کارگاهیست با نام Sebastian. وی در یک روز عادی به همراه همکارش وقتی داست یک جنایت سریالی را دنبال می‌کرد توسط یک نیروی ترسناک و مرموز مورد حمله قرار می‌گیرد؛ سباستین که شاهد کشته شدن تک، تک همکارانش توسط این نیروی عجیب و مررموز است، مورد حمله قرار می‌گیرد و هوشیاری خود را از دست می‌دهد. وی مدتی بعد در یک مکان به هوش می‌آید و می‌بیند دور و اطرافش پر از موجودات عجیب و غریب است، لذا برای فهمیدن این که چه اتفاقی افتاده است شروع به تجسس می‌کند.

طبق اخبار اقای میکامی در بازی خود از المان‌های survival horror به نحو بسیار سختی قرار است بهره گیرد؛ محدویت‌هایی پیرامون تیر، تفنگ و منابع انرژی در بازی به کار رفته اند تا ترس و وحشت و استرس را هر چه بیشتر به بیننده القا نماید. میکامی در این بازی به شما قول یک بازی با اتمسفر بسیار ترسناک، و عنوانی که می‌تواند مخاطب را بترساند را می‌دهد.

در بازی دشمنان شما دارای هوش بالایی هستند و زمانی که در ترس خود فرو رفته‌اید و به دنبال را چاره هستید، آن‌ها برای شما در حال تدارک حیله‌ و تله هستند. این تله ها می‌تواند به صورت دام بری شما باشد که بسیار مرگبار نیز هستند. شاید یکی از نقاط قوتی که سال ها در سبک های این چنینی ندید‌ایم، بودن معماهایی باشد که ساعت ها و حتی روزها وقت شما را بگیرد، میکامی نیر در این مورد اعلام کرده است در بازی شما با پازل‌ها، و معماهای بسیاری سخت و گوناگونی مواجه خواهید شد.

نکته مهم: در بازی طبق خبر اگر شما در تله ای بیفتید و در آن بمیرید، جسد مرده شما بعد از ادامه آن مرحله دشمن شما خواهد بود!

در آخر نیز سازندگان عنوان می‌کنند بازی The Evil Within دارای یک سناریو بسیار هیجان‌انگیز می‌باشد و هر کارکتر دارای شخصیت خواصی است که باعث با کیفت تر شدن این بازی شده است. دنیای بازی انچنان تاثیر گذار است که شما کاملا تنش و اضطراب را در بازی مشاهده خواهید کرد.
37903263874037134400.jpg

IGN امروز اولین پیش نمایش The Evil Within به همراه مصاحبه ای با سازندگان بازی را منتشر کرده که خلاصه ی آن به شرح زیر است:

از مصاحبه
کلی:​

• [*=right]میکامی عاشق سبک Surviaval-horror هست. اما در این سال های اخیر به نظر میرسه این سبک از هسته ی خودش فاصله گرفته و به چیز دیگری تبدیل شده. میکامی در صدد بازگرداندن آن می باشد.
    [*=right]میکامی در نظر داره ترکیب تماع عیاری از وحشت و اکشن رو به ارمغان بیاره. وی فکر میکنه بالانس بین این دو تا بسیار مهمه و دو نیمه ی سبک Surviaval-horro رو تشکیل میدهند. میکامی این سبک را اینجوری توصیف میکنه که در آن بازی هم باید ترسناک باشه (با یه سری موجودات کاملا عجیب و مخوف) و در عین حال به بازیکن امکان حمله ور شدن عمیق به سوی این موجودات ترسناک رو بده.
    [*=right]وی میخواد وقتی بازیکنان بازی رو بردارند، این حس کاملا درشون به وجود بیاد که بگند، "من سال هاست که همچین بازی به این اندازه ترسناک و وحشت آور، بازی نکرده بودم".
    [*=right]میکامی در نظر داره که یک ترس روانشناسانه رو ارائه بده و بازیکنان رو مجبور به انجام کارهایی کنه که برایشان ناخوشایند باشه. (از دید روان شناسانه)

داستان:​

• [*=right]سه کاراگاه به محل جنایت که یک تیمارستان است، اعزام میشوند، جایی که به نظر میرسه کشتار مخوفی صورت گرفته است. پلیس زودتر به محل اعزام شده است و زمانی که این سه با تاخیر به آن جا می رسند، هیچ کدام از پلیس ها به جز اتوموبیل های خالیشان را در محل نمیببیند. در داخل تیمارستان یک سری جسد وجود داره.
    [*=right]با ضربه ای که به سر شخصیت بازی در ادامه داستان وارد می شود، وی از هوش می رود و در محل دیگری به هوش می آید. و خوب داستان بازی اینجوری شروع می شود که "من کدوم گوری هستم، اینجا چه خبره؟ این قتل ها برای چیه؟".
    [*=right]میکامی میخواد داستان بازی تمرکز کمتری بر روی پیچش های داستانی (twist) و تغییرات ناگهانی داشته و بیشتر سعی داره روی جنبه ی مرموز بودن و رمز آلود بودن داستان تمرکز کنه.

گیم پلی:​

• [*=right]میکامی از سلاح هایی که در بازی می توانید استفاده کنید به "اسلحه های گرم مانند پیستول و شاتگان و اسلحه های سرد مثل چاقو و تبر" اشاره داشت. مورد دیگری که میتوانید به عنوان سلاح و کشتن دشمن استفاده کنید، استفاده و گذاشتن تله می باشد.
    [*=right]میکامی اصلا دوست نداره که شخصیت بازی قدرت های فراانسانی داشته باشه و یا این بتونه از اسلحه های سنگین مثل مچین گان استفاده کنه.
    [*=right]تیم بازی به شدت در حال کار بر روی یک مکانیزم "احساسی" در گیم پلی هستند. طوری که تیم بازی میخواد بازیکنان در هنگام رویارویی با دشمنان اون حس وحشت و ترسی که آن ها در نظر دارند را به آدم القا کنه.
    [*=right]میکامی در نظر داره لوکیشن ها، سناریوها و موقعیت های مختلف و متفاوت از همی بسازه که اوضاع دائما برای بازیکنن در حال تغییر باشند.

انجین:

• [*=right]همون طور که می دانید بازی از انجین ID-Tech 5 استفاده میکنه که هم مناسب بازی های شوتر اول شخص و هم سوم شخص می باشد. اما تیم بازی تغییرات زیادی در انجین بازی صورت داده تا اون استایل گرافیکی و هنری که در یک بازی horror میخواهند را بتوانند بدست بیارند.

شخصیت ها و دشمنان:​

• [*=right]یک سری زامبی های مرسوم در بازی حضور دارند.
    [*=right]بعضی دیگر از دشمنان شما بسیار عجیب و غریب هستند و با نگاه کردن به آن ها برای تشخیص این موضوع که چجوری میخوان به سمت شما بیایند و یا چجوری میخواند به شما ضربه وارد کنند، سخت است. این باعث میشه حس اضطراب و همچین حس مردد بودن در شما به وجود بیاد.
    [*=right]شخصیت ها و موجوداتی که از لحاظ ظاهری عجیب و غیر عادی هستند که حس کنجکاوی شما بر می انگیزند.

از پیش نمایش IGN:

• [*=right]شخصیت اصلی بازی، سباستین به همراه دو کاراگاه خود وارد تیمارستان میشوند. دو همکار وی که یکی آن ها جوزف نام داره و دیگری که یک زن می باشد و بقیه به اسم "بچه" ا[احتمالا به خاطر سن پایین و تازه کار بودن] صدایش میکنند.
    [*=right]جسد های زیادی در گوشه و کنار بیمارستان وجود داره. سباستین در یکی از نمایشگرهای مربوط به دوربین های مراقبتی، شخص ناشناسی را می بینید که در حال کشتن یک پلیس می باشد. که در ادامه داستان همان شخص ناگهان از گوشه به سباستین ضربه ی محکمی وارد میکند که باعث می شود وی از هوش برود.
    [*=right]قسمت های داخلی بدن انسان و همچنین خون زیادی در جای جای محیط تیمارستان دیده میشوند.
    [*=right]سباستین سپس در مکان دیگری و به صورت کله پا آویزان از یک قلاب به هوش میاد. چندین جنازه ی دیگر به مانند سباستین آویزان هستند. یک فرد روانی با چاقوی قصابی و کاملا خونی در آن جا حضور دارد که سپس یکی از جنازه های آویزان شده رو به پایین می آورد و بعد از گذاشتن جسد بر روی میز، شروع به سلاخی کردن آن میکند.
    [*=right]انمیشین ها و سرعت حرکت شخصیت بازی بر حسب این که آیا دشمن در مقابل شما وجود داره یا نه تغییر میکند.
    [*=right]سباستین هشدار مرد قصاب رو بر می انگیزه. وی (قصاب) اسلحه ی معروف میکامی، یعنی یک اره برقی، را در دست میگیره و به شخصیت ما حمله ور میشود. در این جا شاهد یک سکانس تغییب و گریز هستیم که سباسیتن به سختی میتواند از محلکه بگریزد.
    [*=right]در صورتی که مرد قصاب شما را گم کند. بی جهت با اره برقی خود به این طرف و آن طرف ضربه می زند. در صورت این که دوباره شناسایی شوید، وی بدون معطلی به شما حمله ور میشود. شما همچین می توانید با پرت کردن آجر حواس وی را پرت کنید.
    [*=right]سباستین بالاخره میتواند توسط یک آسانسور از محلکه میگریزد. وی ناامیدانه از تیمارستان پا به فرار میگذارد. بیرون از تیمارستان اتومیبل های پلیس که در آتش دارند میسوزند را مشاهده میکند و سپس آن جا ترک میکند. پیش در آمد و بخش ابتدایی بازی در این جا به پایان می رسد.
    [*=right]بخش دوم دمو در ادامه ی بازی و در یک محیط تاریک و باز اتفاق می افتد که در انتهای آن به یک کلبه ی متروکه ختم می شود. سباستین سپس وارد کلبه می شود و با یک سری زامبی های "مرسوم و معمول در بازی ها" رو به رو میشود.
    [*=right]این زامبی ها به نظر میرسه آثار شکنجه و عذاب در ظاهرشون دیده میشه.
    [*=right]در حالی که سباسیتن در حال تیراندازی به زامبی ها برای نجات خود می باشد، ناگهان صحنه و محیط بازی در حین مبارزه تغییر میکند و شاهد یک سکانس با درخشش زیاد بر روی تصویر و همچنین به نظر میرسد سباستین در حال خونریزی است دیده می شود. سپس وی خود را در تیمارستان دوباره پیدا میکند.
    [*=right]دمو در انتها با بیرون آمدن یک موجود جن مانند و دارای چندین پا از یک استخر خون و حمله ور شدن سریع آن به سمت شما به پایان می یابد.

56806186217435437684.jpg

پیش نمایش وبسایت PCGames.de:

• [*=right]تیم بازی برای افرایش حس سینماتیک، مقدار HUD را به شدت کاهش داده است. به گفته ی PCGames تقریبا هیچ گونه رابط کاربری ای در صفحه وجود ندارد. (IGN تنها به تولبار جان اشاره کرده است.)
    [*=right]منوی حلقه مانند برای اسلحه ها inventory
    [*=right]انتخاب سریع آیتم ها بوسیله ی دی پد
    [*=right]وجود بسته های سلامتی جان
    [*=right]درست به مانند RE4 شما در ابتدای بازی با یک مرد اره برقی بدست و تعداد زیادی زامبی رو به رو خواهید شد. اما با این تفاوت که در اینجا می توانید از تله و یک سری آپشن های دیگه استفاده کنید که باعث تفاوت در رویکرد مبارزه ها شده است.
    [*=right]با یک تله گذاری درست می توانید چندین هدف رو با هم نابود کنید.
    [*=right]موسیقی زیادی در دمو وجود نداشت که این موضوع حتی باعث شده بازی وحشتناک تر جلوه کنه.

کانسپت آرت ها و تصویر In-Engine (تصویر سوم) از ویدیو:

ویدیوی مصاحبه با سازنده ها:
Making The Evil Within: Survival Horror Returns - YouTube

پیش نمایش IGN:
The Evil Within First Look - IGN

با تشکر از kolange_edalat & behrooz که من فقط اطلاعاتشون رو کپی کردم برداشتم آوردم :biggrin1:

تریلر جدید 28 می 2013

تصاویر The Evil Within

آخرین ویرایش:
نه اون به شوخی گفتم.زیاد نمیشه با کنترلر خوب نشونه گیری کرد و گاهی چندتا تیر خطا میره با موس خیلی بهتر میشه نشونه گیری و امکان خطا نزدیک صفر اما خوب بخاطر عادت به دسته و کنسول اصلا نمیتونم با پی سی بازی کنم اما شاید یک ذره با پی سی برم ببینم چطوره مخصوصا برای گرافیک بزنم رو ultra ببینم اختلاف گرافیک چطوره.به نکته خیلی خوبی اشاره کردی دویدن خیلی خیلی کمک میکنه تو کشتن باس فایت ها با دویدن میتونی اونارو بکشونی به سمت تله ها
شخصیتش بیش از حد خشک درسته لیون هم اخلاق درست حسابی نداشت:dاما من خیلی تونستم باهاش ارتباط برقرار کنم اما هرکاری میکنم با این سباستین حال نمیکنم
خوب پس dlc خریدش حتمی امیدوارم زودتر بیاد
اره با mouse بهتره ×+× به نظرم بهتر بود یه کوچولو همچین aim assist رو میزاشتن . اولاش که منم با bow کار میکردن یه خورده روی اعصاب بود مخصوصا برای headshot خیلی روی اعصاب بود. اون دشمنهای خاصی که توی chapter 7 سروکلشون پیدا میشه خیلی روی اعصاب بودن ×_× با harpoon راحت میشد کشتشون اما headshot کلا روی اعصاب بود ×_× مخصوصا اینکه دو کله هم بودم.
اختلافش زیاد نیست. ماله digital foundry رو دیدم. بین نسخه کنسولی که 4 خیلی بهتر از one هست از نظر کیفیت texture ها اما باز روی pc یه سری texture ها به نسبت sharp تر و واضحتر هستن اما ظاهرا یه سری افکتهای مثل blur روی pc افتضاح در اومده برعکسه کنسول اما در کل خوبیش اینکه میشه frame رو unlock کرد. حالا من با ratio بازی مشکلی ندارم مگرنه اینم میشه اما بازی optimize نیست. به زور فریم میده ...
دقیقا ! دویدنش بدون upgrade خیلی بده ×_× سریع ... خیلی خیلی سریع خسته میشه ... بعد باید وایسی ... اما من تا level 3 فک کنم تا chapter 7 اینا upgrade کرده بودم خیلی خوب جوابگو بود ... به نظرم خیلی مهمه.
لیون خیلی باحاله D: کله re من یه leon و ada خوشم میاد D: لول.
اره امیدوارم زودتر بیاد اما فک کنم یکم طول بکشه تا بسازن... شاید چند ماه اینده.

الان من چپتر 3 هستم تا اینجاش که ترس زیاد نداشته .من اونجا گیر کردم که میرم اخر در یه زنجیره میخواد بکشه سفته نمیتونه بعد میرم داخل یه جایی مثل گاوداری که خوک هستش اره برقی بهم حمله میکنه باید چیکار کنم من؟

الان من چپتر 3 هستم تا اینجاش که ترس زیاد نداشته .من اونجا گیر کردم که میرم اخر در یه زنجیره میخواد بکشه سفته نمیتونه بعد میرم داخل یه جایی مثل گاوداری که خوک هستش اره برقی بهم حمله میکنه باید چیکار کنم من؟

باید اونو بکشیش اره برقی رو بگیری تا بتونی درو ببری

بچه ها دويدن يارو اينطوريه و ضايعس به نظرم بهتر شده تا يه دويدن زيبا و حرفه اي مث واچداگز يا اس اسن كريد! چون بازي با اين سبك دويدن كه مربوط به بازياي ١٠ ١٢ سال پيشه و تونسته عنصر كلاسيك بودن رو حفظ كنه! سايلنت هيل ٤ و .. خيلي بازياي ديگه اين مدلي بود دويدنشون الان فيلماشو تو يوتوب ديدم

دوستات من تله زیاد گرفتم چطور استفاده کنم
r3 که میزنی میتوی بری روی crossbow بعد با مربع تیرهای مختلف رو میتونی بینشون سوییچ کنی بعد فک کنم با مربع میتونی هر تیر رو بسازی . البته توجه کن بعضی تیرها مثل explosive اینا خیلی parts میبره. پس حواست باشه چطوری بسازی D:

اره با mouse بهتره ×+× به نظرم بهتر بود یه کوچولو همچین aim assist رو میزاشتن . اولاش که منم با bow کار میکردن یه خورده روی اعصاب بود مخصوصا برای headshot خیلی روی اعصاب بود. اون دشمنهای خاصی که توی chapter 7 سروکلشون پیدا میشه خیلی روی اعصاب بودن ×_× با harpoon راحت میشد کشتشون اما headshot کلا روی اعصاب بود ×_× مخصوصا اینکه دو کله هم بودم.
اختلافش زیاد نیست. ماله digital foundry رو دیدم. بین نسخه کنسولی که 4 خیلی بهتر از one هست از نظر کیفیت texture ها اما باز روی pc یه سری texture ها به نسبت sharp تر و واضحتر هستن اما ظاهرا یه سری افکتهای مثل blur روی pc افتضاح در اومده برعکسه کنسول اما در کل خوبیش اینکه میشه frame رو unlock کرد. حالا من با ratio بازی مشکلی ندارم مگرنه اینم میشه اما بازی optimize نیست. به زور فریم میده ...
دقیقا ! دویدنش بدون upgrade خیلی بده ×_× سریع ... خیلی خیلی سریع خسته میشه ... بعد باید وایسی ... اما من تا level 3 فک کنم تا chapter 7 اینا upgrade کرده بودم خیلی خوب جوابگو بود ... به نظرم خیلی مهمه.
لیون خیلی باحاله D: کله re من یه leon و ada خوشم میاد D: لول.
اره امیدوارم زودتر بیاد اما فک کنم یکم طول بکشه تا بسازن... شاید چند ماه اینده.
دقیقا به خاطر هدشات ها میگم اصلا نمیشه هدشات کرد مگر هر سه چهارتا یدونه شانسی بره رو کله اش.به همین خاطر من صد در صد من یک دور رو پی سی هم امتحان میکنم.اره الان رفتم دیدم اره تفاوت چندانی نداره تو گرافیک اما بازم پی سی یکم برتری داره اما به نظرم خیلی فرق نمیکنه.شاید بهترین دلیل برای تجربه نسخه پی سی همون دقت موس باشه.
منم الان چپتر8 رد کردم رو لول3 هستم من بیشتر اسلحه هارو اپگرید میکنم به خصوص شاتگان که برای باس ها خیلی به کار میاد اما تیرش متاسفانه خیلی خیلی کمه8-|
لیون عشق حالا یک سری ترول و عکس برای سری رزیدنت اویل به خصوص لیون و ادا درست کردن خیلی باحاله یک سرچ کن میبینی:))بعضیاش دیگه خیلی ........:d
دی ال سی هارو که حتما همه رو میگیرم اما حالا باید نسخه پی سی هم تجربه کنم اگر رو پی سی حال بده که دی ال سی هارم برا پی سی میگیرم

دقیقا به خاطر هدشات ها میگم اصلا نمیشه هدشات کرد مگر هر سه چهارتا یدونه شانسی بره رو کله اش.به همین خاطر من صد در صد من یک دور رو پی سی هم امتحان میکنم.اره الان رفتم دیدم اره تفاوت چندانی نداره تو گرافیک اما بازم پی سی یکم برتری داره اما به نظرم خیلی فرق نمیکنه.شاید بهترین دلیل برای تجربه نسخه پی سی همون دقت موس باشه.
منم الان چپتر8 رد کردم رو لول3 هستم من بیشتر اسلحه هارو اپگرید میکنم به خصوص شاتگان که برای باس ها خیلی به کار میاد اما تیرش متاسفانه خیلی خیلی کمه8-|
لیون عشق حالا یک سری ترول و عکس برای سری رزیدنت اویل به خصوص لیون و ادا درست کردن خیلی باحاله یک سرچ کن میبینی:))بعضیاش دیگه خیلی ........:d
دی ال سی هارو که حتما همه رو میگیرم اما حالا باید نسخه پی سی هم تجربه کنم اگر رو پی سی حال بده که دی ال سی هارم برا پی سی میگیرم
حالا دیگه عادت کردم D: بهترینش اینکه دور وایسی قبل از اینکه شروع به دویدن کنن...
دقیقا ×_× خیلی قویه فقط همیشه احساس کمبود تیر براش هست. من کلی روی safe head مصرف کردم ×_× بعدش کلا 0 بودم لول...
این کلید مخفیا رو پیدا کن که 100% به کار میان ... هم از جهت backup برای ammo هم از جهت green gel ها.
اره دیدم D: لووووووووووووووووووول

دوستانی که بازی رو تموم کردن دو تا سوال دارم ممنون میشم جواب بدین
1-این کیدمن ایا تکلیفش در پایان بازی مشخص میشه؟کلا یه جورایی از همون اول بازی مرموز بود
2-پایان بازی چوری تموم میشه که منتظر نسخه دوم باشیم ؟
1. توی dlc مشخص میشه
2. تا حدودی

دوستان من یه توضیح کلی توی این spoiler راجع به داستان دادم البته خیلی چیزاش هنوز برام گنگه اما هرکی دوست داشت باز کنه بخونه بیاد بحث کنیم ...
وقتی Ruvik جوان بود به نظر میرسه که به علم روان شناسی و مطالعه روی مغزه مردم خیلی علاقه مند بود . chapter های اولیه بازی توی یک روستا رخ میده که این روستا در واقع زادگاه و محل زندگی ruvik بود. اتش سوزی در این محل باعث میشه که ruvik خاطره های بدی توی ذهنش جای بزاره و تصمیم بگیره ماشینی رو بسازه که بتونه ذهن رو جست و جو کنه ... حالا دلیله این کار چی بوده میتونه این باشه که شاید میخواسته خودش رو به کسی دیگه منقل کنه یا مثلا توی رویا خوب که همه چیز خوب بوده زندگی کنه ...
در راه ruvik با Dr. Jimenez که توی بازی و اوایل بازی باهاش اشنا میشیم شروع به کار میکنه ... dr برای یک agency کار میکرده که یکی از شخصیتهای بازی یعنی KIDMAN نیز برای این شرکت کار میکرده ... دکتر تصمیم میگیره به ruvik خیانت کنه و این technology رو ازش بدزده برای شرکته خودشون . به نظر میاد که ممکنه توی همین راه ruvik به دسته این agency حالا یا دکتر یا kidamn یا هرکسه دیگه کشته شده باشه ....
دکتر تصمیم میگره از خوده ruvik برای ازمایش استفاده کنه. زمانی که ما وارده بیمارستان میشیم در واقع به طرز مشکوکی به مغز ruvik وارد شدیم . شاید وقتی درب بیمارستان باز میشه ما وارد شدیم . چون ruvik در دنیای واقعی وجود نداره و در واقع فقط مغز وی هست که توی این ماشین به اسمه STEM در حال کار هست.... ممکن هست ادمهای اطراف قربانی های دیگه ای برای ازمایشات به کار رفته روی STEM باشن .
seb و جوزف و kidman به سمت بیمارستان میرم تا نگاهی داشته باشن . توی راه joseph اشاره میکنه ریپورت ها حاوی ادم دزدی بوده اما به جاش زمانی که توی بیمارستان وارد میشن با صنحه فجیحی از قتل عام مواجه میشن. وقتی میگه ادم دزدی در این رابطه بود که agency از این ادمها برای ازمایشات STEM ماشین استفاده میکرده ...
نکته مبهم اینحاست که ruvik در دنیای واقعی وجود نداره . و همه انچه که توی بازی میبینیم همه و همه رویاهای ruvik هستن .شاید بشه گفت بنا به دلایلی از قسمت اغازین بازی حتی شخصیتها توی دنیای ruvik هستن و حتی شهره krimson نمادی از ذهنه ruvik باشه...
در این بین با کشیدن همه این ادمها توی STEM و ذهنه ruvik نقشه اصلی ruvik این بود که خودش رو به کسه دیگه منتقل کنه تا بتونه در دنیای واقعی دوباره راه بره . و این شخص کسی نبود جز Leslie ... چون وی مشکلات ذهنی داشت و از اطرافش باخبر نبود بهتری انتخاب برای ruvik بود که وارد ذهنش بشه و بعد توی دنیای واقعی بیدار بشه. حتی هیچ گوه اتفاقی برای leslie در طول بازی توی این همه محیط خطرناک نمیفته و این نشان این هست که ruvik در حال مراقب از وی هست.
همچنین ruvik بعد از اتش سوزی توی دهکده خودش رو از دست داد و خیلی از صورت سوخته خودش بدش میومد و leslie مشابه یک انسان کامل و چیزی که وی میخواست بود.
در مورده اینکه بخشه بیمارستانی که از اینه وارد میشیم میشه گفت این بخشی هست که توسط agency که STEM رو از ruvik دزدید و توسعه داد کنترل میشه. در واقع پرستار اینجا نماده کسی هست که ممکنه seb رو وارد دستگاه کرده باشه و حالا هم سعی داره تا از وی در طول رسیدن و نابودی مغزه ruvik مراقبت کنه....همچنین میتونیم ببینیم که وی از کناره kidman توی دنیای واقعی در پایان بازی رد میشه که این میتونه دلیلی دیگه ای برای اثبات این مسعله باشه.
در انتها leslie وارد ماشین میشه و ruvik به وی وصل میشه. دقیق معلوم نیست چی شد اما ممکنه این باعث شده باشه که ruvik خودش رو به دنیای واقعی اورده باشه...

در مورده Laura اینکه وی خواهره Ruvik بوده و در اتش سوزی وی رو از دست میده برای همین هست که laura در بازی به اتش حساس هست
safe head در واقع نماد نگاه دارنده اطلاعات ruvik هست. توی اون صندق همه اطلاعات ruvik ذخیره شده بوده .... اگر توجه کنید پس از اینکه ما safe head رو کشتیم در واقع باعث میشه وارد بخشی از بازی میشیم که داستان بازی شروع به باز شدن میکنه . این یعنی اینکه با کشتن safe head ما به بخشی خاطرات ruvik وارد میشم که وی سعی داشته با safe head ازش مراقبت کنه...

اول بازی نمادی هست از زادگاه بچگی وی
قسمت بیمارستان جایی هست که به نظر میرسه STEM در حال ساخت بوده
در واقع هر chapter بازی نمادی از خاطرات وی هست.

حالا میرسیم به بخشهای جالبی از داستان

1. به نظر میرسه از ابتدای بازی و حتی تا انتهای بازی seb هنوز در رویا و درون ماشین stem هست ... چرا ؟ خب در طول بازی ما میبنیم که روی یک تخت هستیم مخصوصا اوایل بازی که چند دکتر بالای سرمون هستن و بعد از بیمارستانی که پرستار اونجاست بلند میشیم .از اونجایی که stem میتونه رویا های افراد رو نیز منتقل و بازیبابی کنه ممکنه سباستین به یاد بیاره که چطوری این اتفاق افتاد ....
ممکنه kidman به همراه اونا باشه برای یک طعمه هدایت برای رسیدن به ruvik ...
kidman همه چیز رو میدنه اما حرفی نمیزه چون در حال کار با agency هست.

2. قسمتی از بازی kidman در حال حرف زدن با سباستین هست که میگه "none of them are going anywhere" ... میتونه نشانه این باشه که حتی در پایان نیز seb از رویا بلند نشده چون وقتی به اطراف اطاق در این حین نگاه میکنی اطاق تمیز هست اما در پایانه بازی همچنان بیمارستان داغون به نظر میرسه..
اینطوری که معلومه محلی که STEM در حال کار کردن هست ( بیمارستان ) محله تمیزی هست ودر واقع هیچ اتفاقی هم رخ نداده و همه چیز برقرار هست. باز میتونه دلیلی باشه برای اینکه از ثانیه اغازین بازی تا پایانه بازی همه در رویای ruvik هستن.

3. ممکنه که agency با گذاشتن kidman - seb سعی درنابودی ruivk داشته اما موفق نشدن و seb توی رویا موند و ruvik هم خارج شد ..
اینم نظره من ×_×
نمیدونم.

به هر حال که پایانه بازی بسیار گنگ هست و حضوره kidman در 2 dlc میتونه پاسخ گوی بسیاری از سوالات در این رابطه باشه ..

دوستان من یه توضیح کلی توی این spoiler راجع به داستان دادم البته خیلی چیزاش هنوز برام گنگه اما هرکی دوست داشت باز کنه بخونه بیاد بحث کنیم ...
1. به نظر میرسه از ابتدای بازی و حتی تا انتهای بازی seb هنوز در رویا و درون ماشین stem هست ... چرا ؟ خب در طول بازی ما میبنیم که روی یک تخت هستیم مخصوصا اوایل بازی که چند دکتر بالای سرمون هستن و بعد از بیمارستانی که پرستار اونجاست بلند میشیم .از اونجایی که stem میتونه رویا های افراد رو نیز منتقل و بازیبابی کنه ممکنه سباستین به یاد بیاره که چطوری این اتفاق افتاد ....
ممکنه kidman به همراه اونا باشه برای یک طعمه هدایت برای رسیدن به ruvik ...
kidman همه چیز رو میدنه اما حرفی نمیزه چون در حال کار با agency هست.

2. قسمتی از بازی kidman در حال حرف زدن با سباستین هست که میگه "none of them are going anywhere" ... میتونه نشانه این باشه که حتی در پایان نیز seb از رویا بلند نشده چون وقتی به اطراف اطاق در این حین نگاه میکنی اطاق تمیز هست اما در پایانه بازی همچنان بیمارستان داغون به نظر میرسه..
اینطوری که معلومه محلی که STEM در حال کار کردن هست ( بیمارستان ) محله تمیزی هست ودر واقع هیچ اتفاقی هم رخ نداده و همه چیز برقرار هست. باز میتونه دلیلی باشه برای اینکه از ثانیه اغازین بازی تا پایانه بازی همه در رویای ruvik هستن.

3. ممکنه که agency با گذاشتن kidman - seb سعی درنابودی ruivk داشته اما موفق نشدن و seb توی رویا موند و ruvik هم خارج شد ..
اینم نظره من ×_×
نمیدونم.

به هر حال که پایانه بازی بسیار گنگ هست و حضوره kidman در 2 dlc میتونه پاسخ گوی بسیاری از سوالات در این رابطه باشه ..

اسپویل
1-ممکنه کیدمن , سباستین و جوزف رو وارد دستگاه کرده باشه؟ میدونم عجیبه ولی اگر دقت کنین در اوایل بازی کیدمن رو ما نمیبینیم بخاطر همین میگم ممکنه کیدمن خودش خواسته باشه سباستین و جوزف بیان داخل دستگاه چون رویک فقط دکتر و leslie رو میخواسته و در بازی اصلا دلیلی واسه اوردن سباستین نداشته
2-یه چیز دیگه چرا سباستین که وارد خونه رویک میشه میگه من اینجارو میشناسم؟
3-ممکنه هم سباستین و هم رویک داخل دستگاه باشن؟ولی خود رویک هم خبر نداشته باشه

اسپویل
1-ممکنه کیدمن , سباستین و جوزف رو وارد دستگاه کرده باشه؟ میدونم عجیبه ولی اگر دقت کنین در اوایل بازی کیدمن رو ما نمیبینیم بخاطر همین میگم ممکنه کیدمن خودش خواسته باشه سباستین و جوزف بیان داخل دستگاه چون رویک فقط دکتر و leslie رو میخواسته و در بازی اصلا دلیلی واسه اوردن سباستین نداشته
2-یه چیز دیگه چرا سباستین که وارد خونه رویک میشه میگه من اینجارو میشناسم؟
3-ممکنه هم سباستین و هم رویک داخل دستگاه باشن؟ولی خود رویک هم خبر نداشته باشه
1. این همون سوالی که اصلا جواب نداره فعلا ×_× به نظرم توی DLC دوقسمتی که میاد بایده باید این مسعله رو روشن کنن که اصلا kidman چرا همراهشون شده بود یا چرا سباستین و جوزف رو اوردن . نمیدونم شاید از نظر عملی و جسمانی و قدرت سباستین و جوزف برای اهدافی که agency دنبالش بوده مناسب بودن ... یعنی نابود کردن ruvik کاره هرکسی نبوده ... شاید kidman وظیفه پیدا کردن شخصه مناسب رو داشته و خودش همراه شده بود باهاشون تا بتونه راه درست رو هدایت که براشون به نوعی ...
حرفت درسته ... سر و کاره رویک با دکتر و leslie بود . به نظرم از سباستین اینا شاید برای ازمیاش شاید برای یک طعمه در صورتی که مشکلی پیش اومد میخواستن استفاده کنن. به هر حال kidman از همه ماجرا باید خبر داشته باشه ... طول زمانی که kidman نبود نمیدونیم کجا بود . شاید توی دنیای واقعی همه چیز رو مانیتور میکنن و برنامه ریزی میکنن تا با ruvik مبارزه کنن . kidman میتونه لینکی باشه بین دنیای رویا و دنیای واقعی ...به حال theory راجع به این قضیه میشه خیلی داد تا اینکه امیدوار باشیم توی dlc این مساعل رو بیشتر باز کنن.
2. دقیقا...شاید شبیه جایی هست که پیشتر توی بچگی دیده ... چون هرزگاهی انگاری گذشته خودش هم براش زنده میشه... ممکنه یه حسه nostaligic بده بهش. البته اوایل همون 9 وقتی که اون جمله رو میگه بعدش میگه که هیچوقت اینجا نبوده ...
یه مسعله دیگم هست. اینها توی مغز و رویای ruvik هستن ... هرزگای سردرهایی میگیرن ... این سردردها 100% به دنیای واقعی مربوط میشه. حتی دلیل اینکه گفتن از ثانیه اوله بازی همه چیز توی رویا هست این هست که از همون اول توی ماشین هم همهشون یه سردردی میگیرن ... ممکنه که دکترها در حال مراقبت از بدنشون باشن در قبال تاثیری که ruvik روشون داره . شاید این تاثیر باعث ضعیف شدنشون بشه یا باعث بشه بخشی از وجوده ruvik روشون تاثیر بزاره . اینطوری هست که ممکنه seb بخشی از گذشته ruvik هم به یاد بیاره ... این در حده نظره شخصی هست....
3.ممکنه ... اما به نظرم چون ruvik کنترله کاملی داره از این قضیه باخبره و سعی داره از طریقه leslie از این دنیا خارج بشه .... به هر حال به نظر میاد که Ruvik در دنیای واقعی توسط agency طی دزدیدن STEM اصلا کشته شده باشه اما از مغزش برای این tech استفاده کرده باشن . به همین دلیل هم هست که سعی داره از طریقه leslie از دنیا خارج بشه ....
حالا انیکه ممکنه قدرتهایی که اینجا داره روی دنیای واقعی تاثیر بزاره نمیدونم ...
چون سردردهایی که دارن و همه باهم میگیرن نشانه از این هست که اتفاقاتی توی دنیای واقعی داره میفته . حالا یا اثره دارو و مراقبتهای دکترها از بدنشون هست یا تاثیره ruvik هست یا اینکه مثل matrix بعضی از قابلیتهایی که دارن که به دنیای واقعی هم منتقل میشه...
با این حال به نظر میرسه ممکنه leslie بیدار بشه با وجوده ruvik ولی به نظرم در انتهای بازی seb هنوز بیدار نشده ...
ممکنه kidman شده باشه یا به هر حال معلوم بشه در 3 dlc که میاد چه اتفاقی در گذشته یا بعد از پایانه بازی افتاده و خواهد افتاد.

1. این همون سوالی که اصلا جواب نداره فعلا ×_× به نظرم توی DLC دوقسمتی که میاد بایده باید این مسعله رو روشن کنن که اصلا kidman چرا همراهشون شده بود یا چرا سباستین و جوزف رو اوردن . نمیدونم شاید از نظر عملی و جسمانی و قدرت سباستین و جوزف برای اهدافی که agency دنبالش بوده مناسب بودن ... یعنی نابود کردن ruvik کاره هرکسی نبوده ... شاید kidman وظیفه پیدا کردن شخصه مناسب رو داشته و خودش همراه شده بود باهاشون تا بتونه راه درست رو هدایت که براشون به نوعی ...
حرفت درسته ... سر و کاره رویک با دکتر و leslie بود . به نظرم از سباستین اینا شاید برای ازمیاش شاید برای یک طعمه در صورتی که مشکلی پیش اومد میخواستن استفاده کنن. به هر حال kidman از همه ماجرا باید خبر داشته باشه ... طول زمانی که kidman نبود نمیدونیم کجا بود . شاید توی دنیای واقعی همه چیز رو مانیتور میکنن و برنامه ریزی میکنن تا با ruvik مبارزه کنن . kidman میتونه لینکی باشه بین دنیای رویا و دنیای واقعی ...به حال theory راجع به این قضیه میشه خیلی داد تا اینکه امیدوار باشیم توی dlc این مساعل رو بیشتر باز کنن.
2. دقیقا...شاید شبیه جایی هست که پیشتر توی بچگی دیده ... چون هرزگاهی انگاری گذشته خودش هم براش زنده میشه... ممکنه یه حسه nostaligic بده بهش. البته اوایل همون 9 وقتی که اون جمله رو میگه بعدش میگه که هیچوقت اینجا نبوده ...
یه مسعله دیگم هست. اینها توی مغز و رویای ruvik هستن ... هرزگای سردرهایی میگیرن ... این سردردها 100% به دنیای واقعی مربوط میشه. حتی دلیل اینکه گفتن از ثانیه اوله بازی همه چیز توی رویا هست این هست که از همون اول توی ماشین هم همهشون یه سردردی میگیرن ... ممکنه که دکترها در حال مراقبت از بدنشون باشن در قبال تاثیری که ruvik روشون داره . شاید این تاثیر باعث ضعیف شدنشون بشه یا باعث بشه بخشی از وجوده ruvik روشون تاثیر بزاره . اینطوری هست که ممکنه seb بخشی از گذشته ruvik هم به یاد بیاره ... این در حده نظره شخصی هست....
3.ممکنه ... اما به نظرم چون ruvik کنترله کاملی داره از این قضیه باخبره و سعی داره از طریقه leslie از این دنیا خارج بشه .... به هر حال به نظر میاد که Ruvik در دنیای واقعی توسط agency طی دزدیدن STEM اصلا کشته شده باشه اما از مغزش برای این tech استفاده کرده باشن . به همین دلیل هم هست که سعی داره از طریقه leslie از دنیا خارج بشه ....
حالا انیکه ممکنه قدرتهایی که اینجا داره روی دنیای واقعی تاثیر بزاره نمیدونم ...
چون سردردهایی که دارن و همه باهم میگیرن نشانه از این هست که اتفاقاتی توی دنیای واقعی داره میفته . حالا یا اثره دارو و مراقبتهای دکترها از بدنشون هست یا تاثیره ruvik هست یا اینکه مثل matrix بعضی از قابلیتهایی که دارن که به دنیای واقعی هم منتقل میشه...
با این حال به نظر میرسه ممکنه leslie بیدار بشه با وجوده ruvik ولی به نظرم در انتهای بازی seb هنوز بیدار نشده ...
ممکنه kidman شده باشه یا به هر حال معلوم بشه در 3 dlc که میاد چه اتفاقی در گذشته یا بعد از پایانه بازی افتاده و خواهد افتاد.

اسپویل
مطمئنم همه ی این ها تقصیر کیدمن به چند دلیل:
1- همینطوری که گفتی همه شون در ماشین سردر گرفتن و نشون میده در ماشین هم در دستگاه بودن ولی اگر دقت کنی کیدمن فوق العاده ارام بود و وقتی در بی سیم گفتن جریان بیمارستانو کیمد خیلی با ارامش بود و دقیقا میدونست چه اتفاقی می افته
2- وقتی وارد میشن کیدمن میره جای دیگه ای و سباستین و جوزف با هم میرن و بعدا میبینیم کیدمن همراه با دکتر و leslie هستش و چیزی که جالبه اینه که ممکنه کیدمن میدونسته رویک در تیمارستان و دنبال leslie بخاطر همین جوری کرد تا سباستین و جوزف برن پیش رویک به عنوان طعمه تا خودش بی دردسر بره پیش دکتر و leslie
یه چیز که جالبه رویک سباستین رو نمیکشه و اگر دقت کنی میبینی داره تمامی اتفاقات رو برای سباستین شرح میده و اونو مقصر میدونه ولی سباستین رو نمیکشه بازم فکر کنم رویک میخواسته بگه که به این دلیل مثلا leslie و دکتر رو میخواد
خود رویک هم هیچوقت دنبال کیدمن نبوده من میگم ممکنه خود رویک هم ندونسته که کیدمن هم در جریان کشتنش همراه با دکتر بوده
یه جورایی اینجا در بازی شخصیت منفی زیاده یعنی هم دکتر و هم کیدمن و هم یه جورایی رویک رو شخصیت منفی معرفی میکنن که از همه اونها کیدمن در درجه بالاتر قرار داره
این کیدمن شخصیت پردازیش بسیار به ایدا وانگ شباهت داره یعنی مثل ایدا وانگ فوق العاده مرموز
منم منظتر سه dlc هستم ببینم این کیدمن کلا فازش چیه :d

اسپویل
مطمئنم همه ی این ها تقصیر کیدمن به چند دلیل:
1- همینطوری که گفتی همه شون در ماشین سردر گرفتن و نشون میده در ماشین هم در دستگاه بودن ولی اگر دقت کنی کیدمن فوق العاده ارام بود و وقتی در بی سیم گفتن جریان بیمارستانو کیمد خیلی با ارامش بود و دقیقا میدونست چه اتفاقی می افته
2- وقتی وارد میشن کیدمن میره جای دیگه ای و سباستین و جوزف با هم میرن و بعدا میبینیم کیدمن همراه با دکتر و leslie هستش و چیزی که جالبه اینه که ممکنه کیدمن میدونسته رویک در تیمارستان و دنبال leslie بخاطر همین جوری کرد تا سباستین و جوزف برن پیش رویک به عنوان طعمه تا خودش بی دردسر بره پیش دکتر و leslie
یه چیز که جالبه رویک سباستین رو نمیکشه و اگر دقت کنی میبینی داره تمامی اتفاقات رو برای سباستین شرح میده و اونو مقصر میدونه ولی سباستین رو نمیکشه بازم فکر کنم رویک میخواسته بگه که به این دلیل مثلا leslie و دکتر رو میخواد
خود رویک هم هیچوقت دنبال کیدمن نبوده من میگم ممکنه خود رویک هم ندونسته که کیدمن هم در جریان کشتنش همراه با دکتر بوده
یه جورایی اینجا در بازی شخصیت منفی زیاده یعنی هم دکتر و هم کیدمن و هم یه جورایی رویک رو شخصیت منفی معرفی میکنن که از همه اونها کیدمن در درجه بالاتر قرار داره
این کیدمن شخصیت پردازیش بسیار به ایدا وانگ شباهت داره یعنی مثل ایدا وانگ فوق العاده مرموز
منم منظتر سه dlc هستم ببینم این کیدمن کلا فازش چیه :d
1. اوه ! دقیقا ! من این رو اصلا حواسم نبود که kidman عکس العمل خاصی به این وقایع نداره ×_× پس 100% از ابتدای کار اینا توی ماشین STEM هستن . ... پس یه چیزی . اگه اینطوری هست. بر فرض که اینا ruvik رو کشتن و این دستگاه رو ساختن و از مغزش به عنوانه test subject اصلی استفاده کردن . حالا که چی . خودشون مریض نیستن بشین توی دستگاه که مثلا ruvik انتقامش رو بگیریه. به نظرم یه کاسه ای زیره نیم کاسس یا من زیاد فکر میکنم . اگه اینطوری باشه یکی از دنیای بیرون بایستی مامور میشده ( مثلا kidman ) که این ادمها رو بزاره توی دستگاه که ruvik بتونه باهاشون روبرو بشه مگرنه خودش چطوری همچین قدرتهایی رو داشته باشه ... شاید kidman در حال همکاری با ruvik هست. شاید این دستگاه باعث میشه قابلیتهای شخصی اصلی به دنیای واقعی هم منتقل بشه و ruvik < kidman نقشه ای در سر دارن ×_× نمیدونم والا.... داستان بازی قشنگه اما بیش از حده ممکنه سواله بی جواب داره ...
2. اینم قبول دارم ... فک کنم سباستین جزوی از plan اصلی نبوده....شایدم دکتر و leslie گیر افتادن ولی kidman از سباستین و جوزف برای طعمه استفاده میکنه تا بتونه دکتر و leslie رو نجات بده و seb راهی نابودی ruvik کنه. اگر اینطوری باشه دقیقا میشه برعکسه فرضیه بالا ... یعنی کنترله دستگاه از دسته agency که دکتر و kidman کار میکنن خارجه ولی نمیخوان کلا از بین ببرنش که همه کاراشون حدر بره. شاید میخوان ruvik رو نابود کنن و از کسه دیگه که تحته کنترل هست برای test استفاده کنن هان ؟ به نظرم اینطوری بیشتر make sense میکنه ....
دقیقا هم مرموزه هم معلوم نیست طرفداره کیه هم معلوم نیست از کجا میره از کجا سر در میاره ... موهاش هم که کوتاه مثل ada . اصلا شاید the evil within بعدی از re هست در دنیای دیگه ×_×
WTF
جمله اخری just kidding ولی به نظرم تیمه سازنده بایستی توی دوتا dlc داستان رو قشنگ باز کنن مگرنه اینطوری خیلی مسخره میشه این همه سوال بی جواب ... باید مثل dlc های infinite همه چیز رو درست حسابی توضیح بده و کشش ندن ...

1. اوه ! دقیقا ! من این رو اصلا حواسم نبود که kidman عکس العمل خاصی به این وقایع نداره ×_× پس 100% از ابتدای کار اینا توی ماشین STEM هستن . ... پس یه چیزی . اگه اینطوری هست. بر فرض که اینا ruvik رو کشتن و این دستگاه رو ساختن و از مغزش به عنوانه test subject اصلی استفاده کردن . حالا که چی . خودشون مریض نیستن بشین توی دستگاه که مثلا ruvik انتقامش رو بگیریه. به نظرم یه کاسه ای زیره نیم کاسس یا من زیاد فکر میکنم . اگه اینطوری باشه یکی از دنیای بیرون بایستی مامور میشده ( مثلا kidman ) که این ادمها رو بزاره توی دستگاه که ruvik بتونه باهاشون روبرو بشه مگرنه خودش چطوری همچین قدرتهایی رو داشته باشه ... شاید kidman در حال همکاری با ruvik هست. شاید این دستگاه باعث میشه قابلیتهای شخصی اصلی به دنیای واقعی هم منتقل بشه و ruvik < kidman نقشه ای در سر دارن ×_× نمیدونم والا.... داستان بازی قشنگه اما بیش از حده ممکنه سواله بی جواب داره ...
2. اینم قبول دارم ... فک کنم سباستین جزوی از plan اصلی نبوده....شایدم دکتر و leslie گیر افتادن ولی kidman از سباستین و جوزف برای طعمه استفاده میکنه تا بتونه دکتر و leslie رو نجات بده و seb راهی نابودی ruvik کنه. اگر اینطوری باشه دقیقا میشه برعکسه فرضیه بالا ... یعنی کنترله دستگاه از دسته agency که دکتر و kidman کار میکنن خارجه ولی نمیخوان کلا از بین ببرنش که همه کاراشون حدر بره. شاید میخوان ruvik رو نابود کنن و از کسه دیگه که تحته کنترل هست برای test استفاده کنن هان ؟ به نظرم اینطوری بیشتر make sense میکنه ....
دقیقا هم مرموزه هم معلوم نیست طرفداره کیه هم معلوم نیست از کجا میره از کجا سر در میاره ... موهاش هم که کوتاه مثل ada . اصلا شاید the evil within بعدی از re هست در دنیای دیگه ×_×
WTF
جمله اخری just kidding ولی به نظرم تیمه سازنده بایستی توی دوتا dlc داستان رو قشنگ باز کنن مگرنه اینطوری خیلی مسخره میشه این همه سوال بی جواب ... باید مثل dlc های infinite همه چیز رو درست حسابی توضیح بده و کشش ندن ...

امیدوارم تمامی اتفاقات کیدمن رو در dlc میبنیم , فقط امیدوارم روی بخش داستانی زیاد کار بکنن و روایت مثل بازی نشه که عملا در اخر بازی هم نفهمیدیم چی به چیه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or