the Evil Within بازی جدیدشینجی میکامی رونمایی شد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

amirsaman2

کاربر سایت
Bethesda دقایقی پیش اولین بازی شینجی میکامی از شرکت تانگو ، بنام The evil Within رو رسما معرفی کرد، The Evil Within بازی ای در سبک Survival Horror میباشد وقرار که برای کنسول های نسل حاضر و کنسول های نسل بعد و همچنین PC در سال 2014 عرضه بشه .

همچنین شینجی میکامی در جایی گفته که :
من بهمراه تیمم به این قضیه متعهد بودیم که یه فرانچایز فوق العاده بسازیم و ترکیبی از ترس و اکشن رو برای فن ها فراهم کنیم .
این لینک میتونید اولین دموی بازی رو ببینید :

Project Zwei revealed as The Evil Within | VG247

evil_within_thumb.jpg

therethere1-859x1024-503x600.jpg

آخرین ویرایش:
یعنی مثلا می خوای بگی آشغالی به نام dead space 3 بیشتر از شاهکاری به نام dead space 2 فروش کرد؟!!فروش dead space 3 طوری بود که دیگه کلا بازی کنسل شد!در مورد خود همون resident evil 6 هم صادقه.البته سازنده ها باید این واقعیتو قبول کنن که بازی survival horror فروش کمتری نسبت به خیلی از سبک های دیگه داره.این یه واقعیته.ولی چیزی که فروش یه بازی تو این سبک رو به به صفر می رسونه اکشن شدنشه.نه هوادارای اکشن حاظر می شن یه بازی نیمه اکشن نیمه ترسناک رو بازی کنن نه هوادارای ترسناک حاظر می شن یه همچین چیزی رو قبول کنن و نتیجه می شه RE6 و DS3 !

خیر، منظور کلی حرف من این بود که Die Hard Fanـهای این سبک به طور کلی کمتر از سبک‌های شوتر هست و عموماً فروش کمتری نسبت بازی‎های شوتر دارن.
علت این که بازار دنیای گیم پر شده از بازی‌های شوتر همینه، اونا به فکـر جیب خودشون هستن نه، بررسی می‌کنن که بازار چی میطلبه، همون رو می‌سازن.

استاد هم تجربه داره، هم سابقه داره، هم قبلا امتحانشو پس داده، پس نگران هیچ چیزی نیستم، از یک طرف دیگه گندی که Re و Capcom توی این اواخر به سری زده، مطمئن استادی چون آقای میکامی میدونه که
برای فن ها چطوری بازی ارائه بده، واقعا من که ایمان قلبی دارم و مطمئنم فروشش هم خیلی خوب میشه، ربطی به سبک ترس نداره ... دیگه نمی خواد فروش BO II داشته باشه که نهایت 5 میلون هم عالی هست :d

در کل بگم بازی شاهکار خواهد بود. آغاز نسل با شاهکار :x

عجب تریلری خفنی بود بشدت ترس ، هیجان ، اتمسفر داشت بیداد میکرد !!

Resident Evil Go to hell
the Evil Within Go to paradise
:d

دوستان این چند روزه هوس بازی ترسناک کردم یه بازی ترسناک بهم معرفی کنید .دمتون گرم.(ps3)

لايو اكشن ترسناكي بود.....ولي اي كاش يه تريلر از گيم پلي بازي نشون ميدادن ببينيم خود بازي چه جورياس....

بازی ترکیب رزیدنت اویل و سایلنت هیل هست کاملا مشهوده! ولی باید خیلی قشنگ باشه!

استاد هم تجربه داره، هم سابقه داره، هم قبلا امتحانشو پس داده، پس نگران هیچ چیزی نیستم، از یک طرف دیگه گندی که Re و Capcom توی این اواخر به سری زده، مطمئن استادی چون آقای میکامی میدونه که
برای فن ها چطوری بازی ارائه بده، واقعا من که ایمان قلبی دارم و مطمئنم فروشش هم خیلی خوب میشه، ربطی به سبک ترس نداره ... دیگه نمی خواد فروش BO II داشته باشه که نهایت 5 میلون هم عالی هست :d

در کل بگم بازی شاهکار خواهد بود. آغاز نسل با شاهکار :x
اینقدر مارو شرمنده نکنید.:d

یه نگاهی به اون آمار فروش بندازید ، دقت کنید :
فروش Resident evil 2 تنها روی یک کنسول 5.82 میلیون نسخه بوده(Ps one) ، در حالی که فروش نسخه 6 روی دوتا کنسول سر جمع 3.96 میلیون نسخه بوده . این فوق العاده نیست ؟!!!!!!!!!!!!!!:wallbash:
درسته فروش بازی هایی مثل COD خیلی زیاده اما خیلی از شرکت های گیم سازی چه تو غرب چه شرق ، آرزوشونه که فروش بازیشون به مرز یک میلیون و بیشتر برسه ، تا یه بازی از فروش یک میلیون رد میشه کلی میان سازو دهل را میندازن که بازی ما یک میلیون رو رد کرد.

حالا بنظر شما بازی های ترسناک موفق نبودن ؟ :|

یکی از کاربر های سایت vg247

در مورد بازی حرف جالبی زده :»»

Evil Within? Evil that “resides” within? Resident Evil?
Looks far scarier than any Resident Evil game of late though – even if it is a live action trailer.

^_^

سر dead space1 خیلی حال میداد این پرش پشت مانیتور:d
اینم از این تریلر مشخصه راه ds1 رو داره میره که بسیار پسندیده هست.
کلا خیلی حال میکنم با این سبک:d

خیلی دوست دارم بفهمم کسی که رزیدنت اویل رو خلق کرد در اینده هم میتونه دوباره موفقیتش رو تکرار کنه یا نه.

سوپر نت من (!) نمیزاره دان کنم تریلر رو !
این سی جی بود یا گیم پلی ؟

دوستان یه نگاهی به اون آمار فروش بندازید ، دقت کنید :
فروش Resident evil 2 تنها روی یک کنسول 5.82 میلیون نسخه بوده(Ps one) ، در حالی که فروش نسخه 6 روی دوتا کنسول سر جمع 3.96 میلیون نسخه بوده . این فوق العاده نیست ؟!!!!!!!!!!!!!!

درسته فروش بازی هایی مثل COD خیلی زیاده اما خیلی از شرکت های گیم سازی چه تو غرب چه شرق ، آرزوشونه که فروش بازیشون به مرز یک میلیون و بیشتر برسه ، تا یه بازی از فروش یک میلیون رد میشه کلی میان سازو دهل را میندازن که بازی ما یک میلیون رو رد کرد.

شما شرایط دو نسل قبل رو با الان مقایسه نکنید. اون موقع از هر 10 تا گیمر 9 تاشون PS داشتن. شرایط هم برای بازی‌های مالتی‌پلیر فراهم نبود. در حال حاضر گیمرها کمتر واسه یه بازی که فقط سینگل‌پلیر داشته باشه پول خرج می‌کنن. هیچ بازی‌ای هم به اندازه‌ی بازی‌های شوتر و ریسینگ نمی‌تونه مخاطب مالتی‎پلیر جذب کنه. علت اصلیش کاهش فروش بازی‌های این سبک اینه!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or