the Evil Within بازی جدیدشینجی میکامی رونمایی شد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

amirsaman2

کاربر سایت
Bethesda دقایقی پیش اولین بازی شینجی میکامی از شرکت تانگو ، بنام The evil Within رو رسما معرفی کرد، The Evil Within بازی ای در سبک Survival Horror میباشد وقرار که برای کنسول های نسل حاضر و کنسول های نسل بعد و همچنین PC در سال 2014 عرضه بشه .

همچنین شینجی میکامی در جایی گفته که :
من بهمراه تیمم به این قضیه متعهد بودیم که یه فرانچایز فوق العاده بسازیم و ترکیبی از ترس و اکشن رو برای فن ها فراهم کنیم .
این لینک میتونید اولین دموی بازی رو ببینید :

Project Zwei revealed as The Evil Within | VG247

evil_within_thumb.jpg

therethere1-859x1024-503x600.jpg

آخرین ویرایش:
The Evil Within First Teaser Trailer
08814166502668439467.jpg
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]SD[/TD]
[TD]HD[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
از یه سورس دیگه روی یک سرور دیگه(putlocker)
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]SD[/TD]
[TD]HD[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

آخرین ویرایش:
دوستان شما هم ترس و وحشت و جو سنگین بازی رو از همین الان حس میکنید ؟
به شدت تاکید داشته Disturbing محض باشه اتمسفر بازی ، و از همین عکسها هم معلومه که کاملا موفق بوده !با دیدن همین عکسها دلهره پیدا میکنه آدم ، چه برسه بعد از 30 دقیقه بازی کردن خود بازی !!

ممنون از دوستمون بابت خبر !
و ممنون از استاد بزرگ ترس ! !
من نمیدونم چی بگم !
فقط منتطر !
ولی یک چیز خیلی خوبه دوربین بازی مثل siren ps3 یکطورایی حس ترس رو میده منطورم زاویه ی دوربین نیست مثل دوربین کم کیفیت ها تو سیاهی کامل یجوری میشن !
عکس چهارمی داداش امیرحسین چهارمی تو متن پتهان قشنگ همینطوریه !
ممنون استاد !

Holy Mother .............

تصاویر که به تنهایی هایپ می کنه در حد خود واژه هایپ !

بالاخره یکی اومد ( دز واقع کسی که باید میومد ! ) تا مارو از دست این کمپانی که فکر کردن باید بازی ترسناک رو بیشتر COD کنن تا فروششون بره بالا و پول بزارن تو جیبشون و هر سال یه شماره بازی و بدن راحـــت کرد !

خوب دوستان از طرف خودم شاهکار جدید استاد تبریک میگم .مخصوصا اویل بازهای قدیمی که اونا قدر این بازی بیشتر میدونن.>:d

sotd که به شدت خفن بود بازیش در یک کلام خصوصا این اپگرید سلاح هاش :دی

tew همه چیزش تا اینجا عالیه فقط حیف 2014 میاد امسال میومد چی میشد :( ولی خوب بدم نیست بالاخره باید یه چیزی باشه بازی کرد 14 :دی

مگه اسم بازی Zwei نبود ؟ نه پس Project Zwei یه رمز بود به معنی دو یعنی دومین جرکت بزرگ میکامی هنوز تریلر رو ندیدم الان میرم میبینم بعد نظرمو میگم.

آخرین ویرایش:
همین چند دقیقه پیش تازه دمو رو کامل دیدم ، بنظر چیز جالبی میاد
حدس میزنم خرج زیادی واسه بازی کردن
با این فرم گرافیکی لوگوی The Evil Within خیلی حال کردم

آخرین ویرایش:
بالاخره یکی اومد ( دز واقع کسی که باید میومد ! ) تا مارو از دست این کمپانی که فکر کردن باید بازی ترسناک رو بیشتر COD کنن تا فروششون بره بالا و پول بزارن تو جیبشون و هر سال یه شماره بازی و بدن راحـــت کرد !

خب این کمپانی درست فکر کرده. حالا فکر کردی این بازی خیلی می‌فروشه؟ اگه بازی‎‌های این سبک خیلی می‌فرختن الان کارمون به RE6 کشیده نمی‌شد.

خیلی وقت بود که از سبک Survival Horror ناامید شده بودم

با دیدن این عکس ها و تریلر بازی ، فهمیدم که هنوز هم با وجود افرادی چون میکامی ، بازی های Survival Horror باز هم می تونن حرفی برای گفتن داشته باشه

واقعا عالیه

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or