تو اکثر غارهای بازی هستن،بزن تو یه غارای شانسی احتمالا بیاد،نزدیکsolitude یه جایی هستliar's retreat اونجا هم هست.خون falmar از کجا گیر بیارم؟ تو جریان eye of mangus و ... دیدم ولی اون موقع نیاز نداشتم
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
تو اکثر غارهای بازی هستن،بزن تو یه غارای شانسی احتمالا بیاد،نزدیکsolitude یه جایی هستliar's retreat اونجا هم هست.خون falmar از کجا گیر بیارم؟ تو جریان eye of mangus و ... دیدم ولی اون موقع نیاز نداشتم
احتمالا باگ هست اگه یبار تموم کردی،نرو خوبمن اشتباه کردم؟
دقیق یادم نیست چه اتفاقی افتاده 1بار رفتم blackreach و بعدش با آسانسور اومدم بالا (خیلی وقت پیش) بقیه کوئست ها رو انجام دادم و خون ها رو هم جمع کردم حالا تو منو نوشته recover the elder scroll و باید دوباره برم alftand حتی نوشته پاک سازی شده اما پر فالمره مشکل چیه؟ باگ داره؟
از alftand متنفرم shortcut نداره؟
بهتر بدتر نداریم ببین دلت طرف کدوم گروه هستمن الان میخوام بازی رو بزنم به هارد دستگاه الان چیکار باید بکنم که گرافیک گیم خراب نشه(لود نشدن تکسچرها)
به imperial عضو بشم یا storm cloak ? (قبلا عضو imperial شده بودم سیوام پرید الان میخوام بدونم کودوم بهتره ؟ )
احتمالا باگ هست اگه یبار تموم کردی،نرو خوب
دشمنها هم بعد سی روز به وقت بازیRespawn میشن،از طریق همون آسانسور میتونی برگردی
پس imperial بهتره دیگه من فقط میدونستم که استورم کلوک ها قیام کردن علیه امپریال . چون ماموریتاشونو هنوز نرفتم زیاد نمیدونستم جریانشون چیه واسه همون پرسیدمبهتر بدتر نداریم ببین دلت طرف کدوم گروه هست
Stormcloak ها میگن که اسکایریم مال نژاد محلی خود اسکایریم هست. و بقیه نژاد هارو آدم حساب نمیکنن
ها میگن که نه اسکایریم مال امپراطوری هست و مال حکومت اصلی هست. بقیه نژاد هارو هم دوست دارن
پس imperial بهتره دیگه من فقط میدونستم که استورم کلوک ها قیام کردن علیه امپریال . چون ماموریتاشونو هنوز نرفتم زیاد نمیدونستم جریانشون چیه واسه همون پرسیدم
در ضمن جواب اونیکی سوال رو هم بدی ممنون میشم : وقتی گیم رو به هارد میزنم چیکار کنم تکسچر ها خراب نشه ؟ پچی چیزی هست ؟ لینک و آموزش زدن پچ رو بگی عالی میشه
بابا آخر کودوم بهتره ؟ سوال دوم رو هم جواب بدین بی زحمتخیر اون بالایی واسه خودش میگه :d امپراطوری در حال حضر افتضاحه :d و Stormcloak ها بهترن :d
بابا آخر کودوم بهتره ؟ سوال دوم رو هم جواب بدین بی زحمت
بابا آخر کودوم بهتره ؟ سوال دوم رو هم جواب بدین بی زحمت
Two handed-one handed-destruction-light armor-heavy armorاینا راحت میرن بالا1- من الان level 12 هستم، چه کار کنم که Level ام سریع تر بالا بره؟ یعنی کدوم توانایی ها راحت ترن واسه Level Up؟
2- این Perkها که واسه هر Skill هست چه جوری باید انتخابشون کرد؟ یا خودشون Random با افزایش Level زیاد میشن؟