Marker این Quest باگ میشه معمولا،از پلهها برو بالا یه کمد هست اونو باز کن توش یهNote هست اونو بردارکاوه Identify Sabjorn's silent partner باید چی کار کنم پسر وایساده جلوشو نشون میده میرم هی چی نمیشه.
خیر ،اسب رو ولش کنی همینطوری میره به امون خدا به اصطبلدوستان راهی نداره مثل آبلیوین سوت بزنی اسبت بیادش؟؟؟
خیر ،اسب رو ولش کنی همینطوری میره به امون خدا به اصطبل
نگرفتم منظر کتاب جادو یا اون کتابهایی که به اسکیل اضافه میکنن؟ یجوری کتب هستن که به اسکیل اضافه میکنن با خوندن هر کدوم +1 اضافه میشه، یجوری هم کتاب جادو هست که با خوندنش جادو یاد میگیری که فکر کنم چند تا جادو پشت هم یاد بگیری +X میکنهای بابا خیلی بدجوره
البته من آبلیوین رو رویه پی سی بازی کردم و سوت میزدیم میومد
ولی این شماره اسبا هم خیلی شاخ شدن خوب میجنگن
=========
من یه حا خوندم که اگه از هر مدل کتاب که اسکیل لول می کنه 5تاشون جمع کنی یه +1 پوینت هم به اون اسکیل اضافه می کنه
کسی تجربه کرده این و ؟؟
تو،مقرThieves guild ،یکی دو نفر هستن،Vex و یکی دیگه فکر کنمپیش کی برم که با پول مهارت stealth ـلمو زیاد کنه ؟ ( اسمش نمیدونم همینه یا نه . منظورم اونیه که بک کاری میکنه سختر لو برم ( hard to detect ! شاید sneak باشه اسمش ! )
ممنون .
سلام
یه جا گیر کردم کمکم کنید لطفا
ممنونیه مرحله ای هست لاسمش یادم نیس که میرم با یه بنده خدا بیچاره ای حرف میزنم که میگه ارببم انداختتش بیرون و... بعد میرم توی blue palace بعد وارد یه اتاقی میشم و یه دفعه میرم توی ذهن طرف! حالا باید چیکار کنم؟ همین که یه عصا هم فقط بیشتر ندارم با این عصا ه باید چیکار کنم؟
@amirali7092 : بمیری
سلام
یه جا گیر کردم کمکم کنید لطفا
ممنونیه مرحله ای هست لاسمش یادم نیس که میرم با یه بنده خدا بیچاره ای حرف میزنم که میگه ارببم انداختتش بیرون و... بعد میرم توی blue palace بعد وارد یه اتاقی میشم و یه دفعه میرم توی ذهن طرف! حالا باید چیکار کنم؟ همین که یه عصا هم فقط بیشتر ندارم با این عصا ه باید چیکار کنم؟
نگرفتم منظر کتاب جادو یا اون کتابهایی که به اسکیل اضافه میکنن؟ یجوری کتب هستن که به اسکیل اضافه میکنن با خوندن هر کدوم +1 اضافه میشه، یجوری هم کتاب جادو هست که با خوندنش جادو یاد میگیری که فکر کنم چند تا جادو پشت هم یاد بگیری +X میکنه
احتمالا همهٔ مواد رو ندارین که بشه، باید همهٔ مواد اون پایین پر رنگ باشن،اگه یکی نباشه نمیشه ساخت، البته چیز خاصی هم نیست میتونین بخرین هماونجاهایی که مخصوص پخت و پزه، هر جا می رم آشپزی کنم نمیشه!!! یعنی مشکل از کجاست؟ مواد اولیه همون گوجه و هویج و گوشت هم دارم. کار خاص دیگه ای باید انجام بدم؟