The Elder Scrolls V: Skyrim | Xbox 360

بیشتر نمای سوم شخص را ترجیح می دهید یا اول شخص؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    453
احتمالا همهٔ مواد رو ندارین که بشه، باید همهٔ مواد اون پایین پر رنگ باشن،اگه یکی‌ نباشه نمی‌شه ساخت، البته چیز خاصی‌ هم نیست میتونین بخرین هم :دی
از کجا میشه فهمید مواد لازم چیه؟ در کل آشپزی واسه Level Up شدن خوبه دیگه.

1- کجاها میشه رفت واسه کار تو معدن دوستان؟
2- تو اچیومنتای بازی یه جا گفته تو مکالمات از رشوه دادن=Bribe استفاده کنیم، ولی تا حالا بهش بر نخوردم، کسی تا حالا رشوه داده؟ به کی؟

1- کجاها میشه رفت واسه کار تو معدن دوستان؟
2- تو اچیومنتای بازی یه جا گفته تو مکالمات از رشوه دادن=Bribe استفاده کنیم، ولی تا حالا بهش بر نخوردم، کسی تا حالا رشوه داده؟ به کی؟
1-Dawnstar
2-باید اول پرک Bribe رو بگیرین تو اسکیل های Speech

وقتی می خوام پرک ها رو بگیرم یه واحد از Level Up ها کم می کنه، یعنی اگه صفر شه دیگه نمی شه پرک گرفت؟
اونوقت بهترین Skill ای که به درد بخورتر هست کدومه که برم پرک هاشو بگیرم؟

وقتی می خوام پرک ها رو بگیرم یه واحد از Level Up ها کم می کنه، یعنی اگه صفر شه دیگه نمی شه پرک گرفت؟
اونوقت بهترین Skill ای که به درد بخورتر هست کدومه که برم پرک هاشو بگیرم؟
آره دیگه،موقع پرک گرفتن یکی‌ از پرک‌های آزاد کم می‌شه.
مونده چیکاره‌ هستی‌،اگه جنگجو هستی‌2 handed و 1 handedخوبن مثلا

بچ ها تو یه ماموریت یدس لباس مهمونیپوشیدم رفم مهمونی بعد میگه باید درو باز کنی اما ن کلید دارم نه هیچی باید چکار کنم
رو نیمکت یه مرد‌ ای نشست،بهش یه نوشیدنی بده بگو حواس مردم رو پرت کنه بعدا از در برو بیرون!

توی کوئست The Book of Love اولاش که میریم با اون دختره صحبت می کنیم، بعدش حق انتخاب داریم که با کی حرف بزنیم، من رفتم با Bassianus حرف زدم (همونی که توی مسافرخونه‌ هست) ولی بعدش اتفاقی نیفتاد، توی جورنال هم قسمت بعدی کوئست جاش رو نقشه نشون نمیده، لطفا راهنمایی کنید که چه باید کرد.

توی کوئست The Book of Love اولاش که میریم با اون دختره صحبت می کنیم، بعدش حق انتخاب داریم که با کی حرف بزنیم، من رفتم با Bassianus حرف زدم (همونی که توی مسافرخونه‌ هست) ولی بعدش اتفاقی نیفتاد، توی جورنال هم قسمت بعدی کوئست جاش رو نقشه نشون نمیده، لطفا راهنمایی کنید که چه باید کرد.
بعد اینکه بهش میگی‌ بره با fastred صحبت کنه، وقتی‌ باهاش صحبت کرد برگرد بهDinya Balu تو Temple

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or