The Elder Scrolls V: Skyrim | Xbox 360

بیشتر نمای سوم شخص را ترجیح می دهید یا اول شخص؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    453
سلام
پیوستن به Dark brother hood چجوریه و باید کجا برم؟
من یه خونه تو whiterun دارم که کتابخونه نداره بقیه خونه ها رو باید کجا خرید و کدوم شهرها میشه اینکارو کرد؟
ممنون

سلام
من یه خونه تو whiterun دارم که کتابخونه نداره بقیه خونه ها رو باید کجا خرید و کدوم شهرها میشه اینکارو کرد؟
ممنون
صفحه قبل جواب دادم لول، برو به ماموریت یه پسری که می‌خواد Dark brotherhood رو احضار کنه رو برو، از صاحب مهمون خونه بپرسی‌ میگه که کجا هست.
دم در وایسم یا برم تو

---------- نوشته در 08:50 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:42 PM ارسال شده بود ----------

خوناشام اینا داره؟
برو تو
نه

بهترین گروه کدومه؟

---------- نوشته در 09:16 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:01 PM ارسال شده بود ----------

من میرم تو منتظر میمونم ولی بعد از یه مدت یه جنازه میفته تو همه می گن برو بیرون

بهترین گروه کدومه؟

---------- نوشته در 09:16 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:01 PM ارسال شده بود ----------

من میرم تو منتظر میمونم ولی بعد از یه مدت یه جنازه میفته تو همه می گن برو بیرون

از چه نظر منظورته اگه ماموریته به نظر من ماموریتهای thieves guild به نظر من از همه باحال تر بود.

باید با اون یارویه بری تو بعد یه صدا میاد که باید همراهتو بکشی تا بتونی بیای بیرون و یه سری ماموریت برای اون دیادرا انجام میدی تا یه mace بهت میده ولی به نظر من نمیصرفه که به خاطر یه سلاح اون کار رو انجام بدی.

---------- نوشته در 01:19 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:16 AM ارسال شده بود ----------

سلام
ممنون
برای پیوستن به دارک برادرهود باید بری به اون شهری که الفریک استورم کلاک هست و از بار شهر در مورد شایعات بپرسی که از یه بچه توی خونه میگه که بلک سکرامنت انجام میده بعد میری پیش پسره و بقیه ماجرا... .فقط وقتی که نامه رو از دارک برادرهود گرفتی باید بری یه جا رو تخت بخوابی تا عضو بشی.

توی همه ی شهرها از جمله سالیتود مارتال و... میتونی خونه بخری فقط باید شهر باشه نه روستا و باید بری پیش مشاور یارل اون شهر برای خرید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or