وقتیAmulet of mara رو انداختین اگه با طرف صحبت کنین بشه ازدواج کرد گزینه میاد،نشه هم نمیاد، یه لیست تو تاپیک راهنمایی جامع گذاشته بودن بچه هااز کجا میشه فهمید که میشه با کدوم زن ازدواج کرد
راهنمایی کنید
وقتی وارد میشی به شهر،سمت راست دومین خونهمن خونه خریدم از درگن ریچ می خواستم بدونم کجاست؟
شرمنده حوصله گشتن نداشتم برای همین همینجا میپرسم.با ملکه هم میشه ازدواج کرد؟:dوقتیAmulet of mara رو انداختین اگه با طرف صحبت کنین بشه ازدواج کرد گزینه میاد،نشه هم نمیاد، یه لیست تو تاپیک راهنمایی جامع گذاشته بودن بچه ها
زیادن به این راحتیا نمیشه کشتشوناگر بوکوشیش چی؟
باید بیاد،وقتی انداختین گردن گردن بند رو با یکی از شخصیتها که میشه باهاشون ازدواج کرد حرف بزنین میاد.سلام من زن میخوام زن زن زن زن اه آقا خونه دارم مهموریت کتاب عشقم رفتم گردنبندم دارم اما گزینه ای برای ازدواج نمیاد میشه گزینشو به انگلیسی برام بنیویسیت کممممممممممممممک
کیلید دست همونا هست، باید بکشین کیلید رو بردارین ، از اسپل Healing hands یا Heal potion استفاده کنین موقع جنگ1- به محض اینکه نور خورشید میخوره بهم یه پیغام میده:
Your vampire blood is boiling under sunrise
این چه معنی میده؟ یعنی دارم vampire میشم؟
برای اینکه نشم باید چه کنم؟
2- توی مرحله Diplomatic ... (همون که اولش از پارتی شروع میشه) آخرای مرحله، اونجا که باید از یه دریچه که رو زمین هست فرار کنم ولی درش قفله تا به خودم میام 5و6 تا دشمن لت و پارم میکنن. کلیدش کجاست؟