The Elder Scrolls V: Skyrim | Xbox 360

بیشتر نمای سوم شخص را ترجیح می دهید یا اول شخص؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    453
پیدا کردم مرسی

---------- نوشته در 03:58 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:53 PM ارسال شده بود ----------

پسره کجاست؟

---------- نوشته در 04:02 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:58 PM ارسال شده بود ----------

پسره کجاست؟

یعنی VAMPIRE شدم؟ یا قراره بشم؟ یعنی اون سه روز مهلت واسه درمان تموم شده؟
برین از قسمت‌Active effects ببینین اگهVampirism اونجا باشه هنوز وقت درین اگه نباشه یعنی‌vampire شودین
من خوابیدم چیزی نشد
ماموریت اون پسر رو رفتین؟:دی اگه آره چند روز به وقت بازی صبر کنین بعدا بخوابین میان

من تونستم زن بگیرم ولی کاش این خریت رو نمیکردم ای چیزایی که میخوام بگم شاید طنزباشه اما بیشترش راسته خب"
زن گرفتم ک برام غذا بپزه افتاده تو خریدو فروش زنه دهاتی اما خوشگل باش حرفیدم بجا غذا 100 سکه بم پول میده من باس پول درارم تو غذا بپزی و . . .(سانسور)+18:x
جالب اینجاسکه بم ی لیست بلند بالا از اجناسش داده بم یپیرهن میده 2000 سکه جنساشو میندازه شوهرش تف به این زمونه ها بعد شمشیر 200 تایمو 20 تا ازم میخره زورم میاد یه ماموریت اشک آور رفم و کلی بد بختی کشیدم تا زن بگیرم بجا احساسات جنسمیفروشه بم نکنید آقا ازدواج نکنید
شایدم لج کرده آخه یخانوم محترم و رزمیکار اینقد ازم پشتیبانی کرد و کمکم کرد تا خونه خریدم جالب همونجام اسکان کرد تو خونم حتما فکر بد کره
این بود گوشه ای از زخم دل من:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or