بره بهMorthal با Falion حرف بزنه در مورد درمان Vampirismسلام اقا این دوست من تو بازی vampire شده الان 17 روز هم گذشته می شه کاریش کرد دوباره این آدم شه ؟ :d
از هر اسکیل زیاد استفاده کنین بالاتر میره،بعضیها تند تند،بعضیها کند،ولی بالا میرنسلام آقا من یسری اسکیلام تا 50 آپدیت شد اما 15 رو نمیتونم آپ کنم
راستی قلق قفل باز کرن چیه؟
گزینه ازدواج کردن با زن ها چیه وقتی میحرفیم کدوم گزینه رو بزنیم یه انگلیش یکی بنویس برام ممنون
بی نهایت هست تعدادشوندوستان تا اخر بازی همین جوری ازدها زیاد هستن تموم نمی شن؟
Bards college تو شهر Solitudeبعد یه سوال یه جا هست از اونایی که شعر می خونن سوال می کنی از کجا این قدر خوب اواز می خونن می گن از یه جایی یاد گرفتن اون جا کجاست؟
توAzura star فقط روحهای سفید جان میشن (جانوران) توblack star فقط روحهای سیاه (انسان ها)کدوم رو بگیرم؟
Azura's star or black star
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
تو فقط روحهای سفید جان میشن (جانوران) تو فقط روحهای سیاه (انسان ها)
زیاد فرق ندارن ولی معمولا Black قوی تر هستن
White soulGiant
تو کدوم جا میشه؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
اوه فک کنم تا وسطای بازی رفتم !
ببینم مگه بازی نباید اینجا تموم شه؟ :
آخر ماموریت dragon slayer تو قسمتی میریم که گرافیکش بینظیره! کافیه به آسمون بالا سرتون نگاه کنید!وقتی alduin رو به طور کامل میکشیمش!
یه خونه تو وایتران خریدم لوازمشم کامل کردم!
دلم برای شخص زیر سوخت :(با کشتن امپراطور چه پولی به جیب زدم )
astrid هرچند که خیانت کرد بهمون ولی خیلی بد مرد (توی ماموریتای دارک برادرهود)
اون ساختمون بزرگ رو میگی یه پل نازک هم داره؟ جلوش یه زنی هست،میگه برای ورود باید یه جادو بزنین رو اون کاشی، هر کدوم از جادو هارو گفت بزنین راه میده.دوستان گل من اونجا كه بغد از صحبت با ازها بالاي كوه كه جادوهرو بهم ميده اون كوهي كه با جادو مه هارو نابود ميكنم گير كردم بعدش رفتم به يه شهر ديگه اونجا كه jaral هم هست از پله ها ميرم بالا رو به علامت ولي در قفله بايدچي كار كنم؟