The Elder Scrolls V: Skyrim | Xbox 360

بیشتر نمای سوم شخص را ترجیح می دهید یا اول شخص؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    453
دوستان بنده lvl 30 هستم در حال حاضر و زره اصلیم Blades Armor هست.حالا احساس میکنم این زره دیگه پاسخگو نیست:دی هنوز هم 2 تا Perk دیگه مونده تا Dragon Armor رو بگیرم.حالا اصلا فروشگاهی یا غاری چیزی هست که بشه توش زره های درست حسابی(مثلا Daedric Armor) پیدا کرد یا خرید؟

دوستان بنده lvl 30 هستم در حال حاضر و زره اصلیم Blades Armor هست.حالا احساس میکنم این زره دیگه پاسخگو نیست:دی هنوز هم 2 تا Perk دیگه مونده تا Dragon Armor رو بگیرم.حالا اصلا فروشگاهی یا غاری چیزی هست که بشه توش زره های درست حسابی(مثلا Daedric Armor) پیدا کرد یا خرید؟

نه...نیست

برو یک عدد orcish armor یاEbony armor بساز :دی البته اینرو می‌شه خرید و پیدا کرد.

ولی‌ Daedric رو نمی‌شه.

برو یک عدد orcish armor یاEbony armor بساز :دی البته اینرو می‌شه خرید و پیدا کرد.

ولی‌ Daedric رو نمی‌شه.
حس ساختنش نیست رو Smithing هم خیلی مانور ندادم:دی کدوم شهر میفروشتش؟
راستی من الان یه Ancient Nord Greatsword دارم که Damageـش 72ـه.از این بهتر اسلحه چی هست(ترجیحا Greatsword) و کجا میشه گیر آورد؟

حس ساختنش نیست رو Smithing هم خیلی مانور ندادم:دی کدوم شهر میفروشتش؟
راستی من الان یه Ancient Nord Greatsword دارم که Damageـش 72ـه.از این بهتر اسلحه چی هست(ترجیحا Greatsword) و کجا میشه گیر آورد؟
Orcish که راحت گیر میاد،‌bandit chief ای چیزی بکشی یا بری تو قبیل Orc ها زیاد هست،معمولا دست همهٔ فروشنده‌ها هم هست. البته مربوط بهLevel هم هست.

Ebony blade یکم سخت تر هست که کاملا شانسی میتونین یه نفری پیدا کنین که پوشیده یا به طور کاملا شانسی دوباره :دی یکی‌ از فروشنده‌ها میفروشن.

در مورد شمشیر هم بازمDaedric و Ebony که اینا دیگه گیر نمیان،باید ساخت،البته آپگرید شده‌هایDwarven,Orcish,Glass هم قوی هستن.

بچه ها یکی از کوئست های دارک برادر که میگه باید Gaius Maro رو بکشی و کشتمش حالا میگه باید نامه ی مربوط به incriminate رو بخونی راستش چیزی دستگیرم نشد چیکار میشه با جسدش کرد ؟

این Stormcloaks کیه (چیه:d) از کجا میشه پیداش کرد؟

بعضی‌ از سلاح‌های Two handed عوض اینکه THرو بالا ببرن، One handed رو بالا می‌برن،احتمالا داری از یکی‌ از اونا استفاده میکنی‌. مثل
Ebony blade
ممنون
میشه بگی از کجا بفهمم کدوم سلاح ها به TH اضافه میکنه ؟

امروز اطراف Markarth داشتم یه Dragon نفله میکردم که باگ بازی گل کرد و از نا کجا آباد یه Dragon دیگه هم اومد سراغم:دی به صورتی کاملا Epic جفتشون رو نفله کردم تا مشتی باشه بر دهان استکبار.:دی
واسه من دو تاAncient dragon هم یه جا اومده
biggrin1.gif
اینا Blood Dragon بودن:دی

آخرین ویرایش:
امروز اطراف Markarth داشتم یه Dragon نفله میکردم که باگ بازی گل کرد و از نا کجا آباد یه Dragon دیگه هم اومد سراغم:دی به صورتی کاملا Epic جفتشون رو نفله کردم تا مشتی باشه بر دهان استکبار.:دی
پیش میاد. :دی واسه من دو تاAncient dragon هم یه جا اومده :دی

آفرین :دی

بچه ها یکی از کوئست های دارک برادر که میگه باید Gaius Maro رو بکشی و کشتمش حالا میگه باید نامه ی مربوط به incriminate رو بخونی راستش چیزی دستگیرم نشد چیکار میشه با جسدش کرد ؟

این Stormcloaks کیه (چیه:d) از کجا میشه پیداش کرد؟
نامه رو باید بذاری رو جسدش :دی
توWindhelm میباشند،شورشی هستن :دی،

Ebony blade
ممنون
میشه بگی از کجا بفهمم کدوم سلاح ها به TH اضافه میکنه ؟
کلا همهٔ سلاح‌هایی‌ که دو دستی‌ هستن ولی‌ خیلی‌ سریع حرکت می‌کنن اونجرین :دی

من اولاي بازي وقتي اولين اژدها رو كشتم رفتم جاي پادشاهه يه داد كشيدم نميدونستم عصبي ميشن حالا كوئست بعديم كه كلي چيزي ياد ميده پريده. يعني رفتم تا مكان كوئست يهو كوئست كامل شد در حالي كه هيچ كاري جز رفتن به اون شهر انجام نداده بودم حالا چيكار كنم؟ سيو از قبلشم ندارم.

خوب اونجا رو رد کردم! ماموریت بعدشم که :
باید پیر مرده رو ببریم پیش اون زنه(اسماشون یادم نیست فک کنم esbrn بود یه چیزی مث این!)
رو رفتم تا دیوار آلدوین هم رفتیم پیش اون اژدها ـه رو بالا ترین قله اسکایریم هم رفتم توی کالج جادوگران هم رفتم پیش یه جادوگر توی شمالی ترین نقطه اسکایریم هم رفتم
حالا اونجایی هستم که میریم تویه یه غار که قارچ های آبی بزرگ مثل مرجان های دریایی و عروس های دریایی رو به بالا هستن!
تا ته غار از یه آسانسور بالا رفتم.یه معما بود که من فقط یه مکعب برای حال کردنش داشتم که نصف دکمه ها رو باز میکرد.اون یه تیکیهی دیگه رو از کجا بیارم؟؟ + معما همونیه که مثل مدار دور یه کره آهن هایی هست که باید بچرخونیشون(یه کره دیگه هم بالای کره پایینیه هست که وسیله ای ندارم که تکونش بدم)
کمک کنین ابزارشو+ راهنمایی حل کردن معما رو بهم بگین:دی

سلام دوستان .من اولاي بازيم يه ازدها رو كشتم بعد رفتم پيش اون جادوگره و اون جادوهاي غرش و سريع رفتن و يادم ذاذ حالا رفتم تو يه غار ديگه يه جايي هست دو تا اهرم رو ديوار و زدم و يه در باز شد يه چيزي توش هست به اسم Arcane enchanter مربوط به جادواه ميشه ميشه توضيح كامل بديد كه اين چيه و چي كار كنم باهاش كه استفاده ي خوبي ازش كنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or