hhoushmand
کاربر سایت
دوستان بنده lvl 30 هستم در حال حاضر و زره اصلیم Blades Armor هست.حالا احساس میکنم این زره دیگه پاسخگو نیست هنوز هم 2 تا Perk دیگه مونده تا Dragon Armor رو بگیرم.حالا اصلا فروشگاهی یا غاری چیزی هست که بشه توش زره های درست حسابی(مثلا Daedric Armor) پیدا کرد یا خرید؟
برو یک عدد orcish armor یاEbony armor بساز البته اینرو میشه خرید و پیدا کرد.دوستان بنده lvl 30 هستم در حال حاضر و زره اصلیم Blades Armor هست.حالا احساس میکنم این زره دیگه پاسخگو نیست هنوز هم 2 تا Perk دیگه مونده تا Dragon Armor رو بگیرم.حالا اصلا فروشگاهی یا غاری چیزی هست که بشه توش زره های درست حسابی(مثلا Daedric Armor) پیدا کرد یا خرید؟
حس ساختنش نیست رو Smithing هم خیلی مانور ندادم کدوم شهر میفروشتش؟برو یک عدد orcish armor یاEbony armor بساز البته اینرو میشه خرید و پیدا کرد.
ولی Daedric رو نمیشه.
Orcish که راحت گیر میاد،bandit chief ای چیزی بکشی یا بری تو قبیل Orc ها زیاد هست،معمولا دست همهٔ فروشندهها هم هست. البته مربوط بهLevel هم هست.حس ساختنش نیست رو Smithing هم خیلی مانور ندادم کدوم شهر میفروشتش؟
راستی من الان یه Ancient Nord Greatsword دارم که Damageـش 72ـه.از این بهتر اسلحه چی هست(ترجیحا Greatsword) و کجا میشه گیر آورد؟
پیش میاد. واسه من دو تاAncient dragon هم یه جا اومدهامروز اطراف Markarth داشتم یه Dragon نفله میکردم که باگ بازی گل کرد و از نا کجا آباد یه Dragon دیگه هم اومد سراغم به صورتی کاملا Epic جفتشون رو نفله کردم تا مشتی باشه بر دهان استکبار.
نامه رو باید بذاری رو جسدشبچه ها یکی از کوئست های دارک برادر که میگه باید Gaius Maro رو بکشی و کشتمش حالا میگه باید نامه ی مربوط به incriminate رو بخونی راستش چیزی دستگیرم نشد چیکار میشه با جسدش کرد ؟
این Stormcloaks کیه (چیه:d) از کجا میشه پیداش کرد؟
کلا همهٔ سلاحهایی که دو دستی هستن ولی خیلی سریع حرکت میکنن اونجرینEbony blade
ممنون
میشه بگی از کجا بفهمم کدوم سلاح ها به TH اضافه میکنه ؟