The Elder Scrolls V: Skyrim | Xbox 360

بیشتر نمای سوم شخص را ترجیح می دهید یا اول شخص؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    453
در مورد پیوستن به گروه های کامپونیون ، دارک برادر هود ، وینتر هولد ، Blade ، کالج براد ، گروه سیفز ، و Thane و اینا چجوری میشه پیداشون کرد و ازشون کوئست گرفت؟ چون همشون توی نقشه مکانشون مشخص نیست!
مثلا سیفز رو گرفتم هر 12تاشو اما Dark Brother اونجایی که میگه با Aela و Kodlak باید در رابطه secret mission صحبت کنی،چهارمین کوئستو میرم پیش kodlak نمیده! چرا؟
ضمنا،میشه بگید هر کدومشون چندتا کوئست دارن اینا ؟؟؟ (تا بفهمیم چندتاشو رفتیم! :d)

اگه با خون آشاما جنگیدم و خون آشام شدم blessing ه معبد های مختلف خوبم میکنه؟
پچ تکستچر رو نمیشه آفلاین ریخت؟
اگه قبل اینکه اثر بزاره روتون Vampirisim
برین معبدحالتون رو خوب می‌کنه، حدود سه روز وقت دارین.
==============
باید بشه

دقیقا باید چیکار کرد که زن بگیریم؟
چرا انقدر سخت شده؟من لولم 13 هستش ولی نمیتونم یه سری دشمن رو بکشم!
یکی هست تو غار های مارک ارث بعد از کشتن عنکبوت قول پیکر شبیه دابی تو هری پاتر هستند:دی خیلی قوین و زیاد هم جون میگیرن!
یکی هم هست یه اسکلته که تاجه پادشاهی داره کلا قدرت محضه:دی!
این ماموریت :
که باید بری تو اون مهمونی که همه سلاح هاتو به رفیقت بدی بعد به یه نفر تو مهمونی بگی سر بقیه رو گرم کنه بعد کما با یه الف میریم از راه آشپزخونه پشت عمارت
!.خیلی سخته نمیدونم چجوری با مخفیکاری جلو ببرمش! همش میبیننم! باید چیکار کنم؟

دقیقا باید چیکار کرد که زن بگیریم؟
چرا انقدر سخت شده؟من لولم 13 هستش ولی نمیتونم یه سری دشمن رو بکشم!
یکی هست تو غار های مارک ارث بعد از کشتن عنکبوت قول پیکر شبیه دابی تو هری پاتر هستند:دی خیلی قوین و زیاد هم جون میگیرن!
یکی هم هست یه اسکلته که تاجه پادشاهی داره کلا قدرت محضه:دی!
این ماموریت :
که باید بری تو اون مهمونی که همه سلاح هاتو به رفیقت بدی بعد به یه نفر تو مهمونی بگی سر بقیه رو گرم کنه بعد کما با یه الف میریم از راه آشپزخونه پشت عمارت
!.خیلی سخته نمیدونم چجوری با مخفیکاری جلو ببرمش! همش میبیننم! باید چیکار کنم؟

برو بهTemple of mara توRiften ماموریت اونارو انجام بده ازشون یهAmulet of mara بگیر بنداز گردنت برو به کسی‌ که می‌خواهی ازدواج کنی‌ پیشنهاد بده :دی

خوب چون اون موجوداتLevel 25-30 هستن :دی اون ماموریت رو فعلا نرو یکم Level up شی بعدا برو.

برو بهTemple of mara توRiften ماموریت اونارو انجام بده ازشون یهAmulet of mara بگیر بنداز گردنت برو به کسی‌ که می‌خواهی ازدواج کنی‌ پیشنهاد بده :دی

خوب چون اون موجوداتLevel 25-30 هستن :دی اون ماموریت رو فعلا نرو یکم Level up شی بعدا برو.

دمت گرم خوب یه سئوال! اونوقت اون ماموریتی که الان توشم کنسل نمیشه؟ اصلا چجوری از جایی که هستم بیرون بیام؟ ببین مشخصاتش اینجوریه :
بعد از اینکه از تو دفتر کار اون یارو یه سری کتاب ور میداریم و میریم پایین وارد یه در میشیم.تو قسمت جدید یه سلول هست با یه نگهبان و یه جادوگر که داره ازش پرس و جو میکنه.میرم از صندوقچه پشت جادوگر کتاب ورمیدارم.
میخونمشون آدرس میده از یه دریچه رو زمین فرار کنم ولی وقتی میرم سمتش میزنه کلید میخواد! هیچ سلاح و لاک پیکی هم ندارم! کلید دست کیه؟

دمت گرم خوب یه سئوال! اونوقت اون ماموریتی که الان توشم کنسل نمیشه؟ اصلا چجوری از جایی که هستم بیرون بیام؟ ببین مشخصاتش اینجوریه :
بعد از اینکه از تو دفتر کار اون یارو یه سری کتاب ور میداریم و میریم پایین وارد یه در میشیم.تو قسمت جدید یه سلول هست با یه نگهبان و یه جادوگر که داره ازش پرس و جو میکنه.میرم از صندوقچه پشت جادوگر کتاب ورمیدارم.
میخونمشون آدرس میده از یه دریچه رو زمین فرار کنم ولی وقتی میرم سمتش میزنه کلید میخواد! هیچ سلاح و لاک پیکی هم ندارم! کلید دست کیه؟

من اینجوری رفتم البته دوبار
دفعه اول مثل تو شد دوباره شروع کردم اما قبل از این که به اینجا برسم دخل جادوگره رو آورده بودم واسه همین دیگه رو صندلی نبود اون سربازه رو هم نفله کردم بعد با زندانی حرف زدم تو این مدت اون که با کمک اون اومدی با 2تا سرباز وارد شدند که سربازا کلید در رو دارند
یادت باشه برای این که کوئست کامل بشه باید اون مدرکی که از صندوق برداشتی را بخونی

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

مدرک رو خوندم ولی نمیدونم کلید تو جیب کودومشونه!
من نتونستم جادو گره رو بکشن چون یه چاقوی زپرتی دارم!
همینچوری رو صندلی باشه از پشت برم میتونم مخفیانه با یه ضربه بکشمش؟ چطوری؟
ببین من میرم بالا قایم میشم رفیق زندانیه میاد نجاتش بده که سربازا میکشنش! بعد یه سری گارد جدید میاد تو اتاق! کلید تو جیب ککیه؟
یه باگ مسخره هم هوش مصنوعی داشت دو بار اتفاق افتاد! یه بار که دشمنا دنبالم بودن از یه در داخل شدم بعد برگشتم از چکپوینت یه ذره بازی کردم دیدم نمیسشه مخفی رفت!دوبار از اوتو سیو بیرون در آوردم هیشکی دنبالم نبود:دی! یه بار هم کنار دیوار بودم یه سرباز اومد از جلوم رد شد و برگشت رفت ولی منو ندید:دی

مدرک رو خوندم ولی نمیدونم کلید تو جیب کودومشونه!
من نتونستم جادو گره رو بکشن چون یه چاقوی زپرتی دارم!
همینچوری رو صندلی باشه از پشت برم میتونم مخفیانه با یه ضربه بکشمش؟ چطوری؟
ببین من میرم بالا قایم میشم رفیق زندانیه میاد نجاتش بده که سربازا میکشنش! بعد یه سری گارد جدید میاد تو اتاق! کلید تو جیب ککیه؟
یه باگ مسخره هم هوش مصنوعی داشت دو بار اتفاق افتاد! یه بار که دشمنا دنبالم بودن از یه در داخل شدم بعد برگشتم از چکپوینت یه ذره بازی کردم دیدم نمیسشه مخفی رفت!دوبار از اوتو سیو بیرون در آوردم هیشکی دنبالم نبود:دی! یه بار هم کنار دیوار بودم یه سرباز اومد از جلوم رد شد و برگشت رفت ولی منو ندید:دی

تا اونجایی که یادمه تو جیب هر دوتاشون
باید اول اون وسایلی که نیاز داشتی رو میدادی به جنه تا حالا بتونی استفاده کنی

من این amulet of mara رو میندازم گردنم خونه هم دارم ... ولی با هرکی حرف میزنم. گزینه ای برای ازدواج نمیاد
فقط با افراد خاص می‌شه ازدواج کرد،منم یبار پیدا کردم گزینه‌ها نمیومد،رفتم ازTemple of mara گرفتم اومد :دی

ای بابا ! من هرچی با 2 handed کار مبکنم قدرت one handed زیاد میشه !
یکی کمک کنه !
بعضی‌ از سلاح‌های Two handed عوض اینکه THرو بالا ببرن، One handed رو بالا می‌برن،احتمالا داری از یکی‌ از اونا استفاده میکنی‌. مثل Ebony blade

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or