virtual30t
کاربر سایت
فیکسهای پچپچ 1.4 تو سایت xbuc هم اومده برای دانلود. اگه کسی امتحان کرده توضیح بده بازی بهتر شده یا نه
خوب دویست بار پرسیدین کل تاپیک این بازی رو سه چهار تا سوال میچرخه
خواهشنا به ما کمک کنیددر مرحله campions ها Family Heirloom واسم اومد زده بود برو lost echo cave رفتم اونجا مرحله انجام نشد رفت قسمت پایین کوسست ها حالا میرم پیشه vilkas میگم کار بده میگه من بهت قبلا کار دادم این مرحله هم خیلی زیاد بعدش بازی کردم نمیشه لود کنم
۲. اینکه واسه پچ بازی بدون وصل شدن به لایو چه راهی پیشنهاد میکنید
جزو ماموریتهای بی نهایت هست؟ اگه آره برو با لیدرهای دیگه حرف بزنی ببین اونا میدن یا نه،اگه نه که چون رو کنسول هست راه خاصی نداره. این پچ آخر رو یه امتحانی بزن احتمالا درست کنه.خواهشنا به ما کمک کنید
agreed :dوای این اچیو ( در اصل تروفیشو گرفتم) hero of skyrim جقدر حال داد! ماموریتش خیلی خفن بود!
از اون باحال تر ماموریتهای dark brother hood هستش که بینظیرن!
جادوگر تو همهٔ قلعهها هستن،Solitude,dawnstar,Windhelm,Morthal هر جا بخوایی اون کتاب هم هم میشه از ایشون خرید هم میشه از جادوگریCollege of winterhold خرید.اقا این court wizard رو از کجا میشه پیدا کرد ؟ توی dragonsearch چند دفعه رفتم نبوده (واسه جنگیدن با alduin)
کتاب fire bolt spell و اموزشش فقط از طریق ایشون امکان پذیره؟؟؟
آره،برمیگرد به قلعه یا اگه خونه خرید باشی خونه.از وقتی thane شدم lydia دنبالم میاد اگه ولش کنم بعدا میشه پیداش کرد؟
کجا کیس های مناسبی برای ازدواج داره؟:d
از جادوهای destruction کدوم بهتره؟