مثل Black soul gemمعمولی پر میشهسلام بچه ها من azura star رو گرفتم باید چجوری پرش کنم؟!؟؟؟
مثل Black soul gemمعمولی پر میشه
اگهAzura's star معمولی باشه باید باWhite souls پر شه ها، با روح انسان نمیشه پرش کرد،باید با روح حیوانات پر شه،مثل روح مامتها یا گرگ ها.من اول soul trap میزنم ولی بازم پر نمیشه!!؟ چرا؟
نمیشهاين بازي ديوانه کننده است از کجا ميشه فهميد چند درصد بازي کامل شده؟
مونده میخوایین چیکاره شین ،ORC و Nord,Imperialواسه جنگای تن به تن خوبن،ها High Elf eواسه جادو اینا،ها Dark elf کلا بین اینا هستن،Wood elf واسه تیر اندازی خوبن،Khajit واسه مخفی کاری خوبن،Argonian واسه کارای سرعتی خوبن،و...سلام دوستان من تازه می خام بازیو شروع کنم اول بازی می گه یه نژاد انتخاب کنید کدوم بهتره میشه یه راهنمایی بکنید
حتما لازم نیست با اون حرف بزنی تا ادامه ماموریت رو بری دقیقاً برو اینجا با کسی که اون تو هست حرف بزن بعد اینکه حرف زدی میتونی ادمی بدی.دوستانی که بازی رو تموم کردند مرحله college of winterland که باید بریم از اون یارو جای elder scroll رو بپرسیم من تموم ماموریت هاشو رفتم اخرش بازم اون یارو نشون میده میرم پیشش هیچ اتفاقی نمیفته .باگه بازیه؟ بایدم پچ بریزم تااز این قسمت رد بشم؟کمک کنید
چاکریمدستت درد نکنه هانتر جان تو نبودی من چه خاکی تو سرم میریختم
دستت درد نکنه هانتر جان تو نبودی من چه خاکی تو سرم میریختمحتما لازم نیست با اون حرف بزنی تا ادامه ماموریت رو بری دقیقاً برو اینجا با کسی که اون تو هست حرف بزن بعد اینکه حرف زدی میتونی ادمی بدی.
اگه باinn keeper ها صحبت کنین میگن یه نفر هست تو morthal به اسمFalion که رو خون آشامها تحقیق میکنه،برین کارایی که میگه رو انجام بدین تا درمان شین.دوستان من خون اشام شدم میخوام از این حالت خارج شم چیکار باید بکنم ؟ ممنون میشم راهنماییم کنید