نه احتیاجی به رایت مجدد نیست.تو این پست توضیح داده چجوری بریزی:
http://forum.bazicenter.com/thread52522/
تو این پست که ماله صفحه قبل هست روش ریختن اپدیت به صورت افلاین رو توضیح داده.
قفل بود تاپیک.البته من مشکلی تو اجرای بازی ندارم و بازی اجرا می شه فقط می خواستم بدونم اپدیتی برای این بازی اومده که مشکل لود نشدن کامل بافت ها از روی هارد برطرف شه یا دوستان این بازی رو هنوز از روی دی وی دی اجرا می کنن؟
اگه این اپدیت اومده برای گرفتش به لایو وصل شم با ال تی 2+ مشکلی پیش نمی یاد؟ چون شنیدم اگه وصل شم یه فایل مخفی دانلود می شه و بازی ها دیگه اجرا نمی شن و باید برم ال تی 3 بریزم با ال تی 3 هم بعضی بازی ها اجرا نمی شه و باید پچ شه! کلا موندم این بازی رو چیکارش کنم اگه کسی اطلاعی داره راجبش بم بده
نه،ظاهراً تو این پچ که قراره این هفته عرضه شه مشکل حل میشه،صبر کن فعلاآقایون ماموریت Focus the Oculory رو نمیشه کاریش کرد؟ پچ و مچم چیزی نریختم ...
تشکر چون اف تاپیک می شه پیام خصوصی دادم.ولی فکر کردم تو این مدت دیگه کل مشکلات بازی برطرف شده نمونش همین پست پایین! با این وضع بازی رو میزارم 1 ماه دیگه شروع میکنم .نه اصلا به لایو وصل نشو.چکار به قفل بودنش داری روش ریختنش رو ببین.از سایت ایکس باک اخرین اپدیت رو بگیر که dvd key با dvd key دی وی دی خودت یکی باشه و با هورایزن بریز رو ایکس باکس همونجوری که توضیح داده.برطرف شدنش رو فکر نکنم کاملا برطرف شده باشه ولی بهتر از قبله چون قرار یه اپدیت جدید برای بازی بدن.
آقایون ماموریت Focus the Oculory رو نمیشه کاریش کرد؟ پچ و مچم چیزی نریختم ...
همهٔ ماموریتهای College of winterhold رو برین درست میشهسلام، دوستان من توی ماموریت Locate the elder scrole گیر کردم، توی ماموریت میگه که برو winterhold و از اون orc که کتابخونه داره بپرس، وقتی میرم پیشش همه صحبتهایی که میتونم باهاش داشته باشم رو انجام میدم ولی هیچ اتفاقی نمیفته! نه میگه که برو از کس دیگه ای بپرس نه میگه که فلان کارو بکن! از کس دیگه ای باید بپرسم یا کار دیگه ای باید بکنم؟ ممنون
اینجوریه دیگه بازی RPG هست،کلا دنیای اطراف در حال زندگی هستن مثلا ممکنِ موقع راه رفتن یکنفر بیاد عزت کمک بخواد و یه ماموریت شروع شه یا بری تو شهر ببینی یه نفرو زدن کشتن یکی دیگه شروع شه.سلام کسی میتونه کمکم کنه من تازه بازی رو شرو کرم خیلی شلوغ پلوغه بازی سرم داره گیج میره میشه یکم توضیح بدین روشن شم (کلی)
مثلا داشم میرفم یدفه درخت های راه رونده اومدن ذزتی کشتنم منم با شمشیر دست و پا زدم و فاتحه صلوااااااااااااات