the dark knight
کاربر سایت
:d
اگه می تونی یکی رو با جادو یا مشت بکش ،سریع زره و اسلحش رو بردار و ادامه مرحله رو یه جوری رد کن:d
اگه می تونی یکی رو با جادو یا مشت بکش ،سریع زره و اسلحش رو بردار و ادامه مرحله رو یه جوری رد کن:d
من این بازی رو روی xbox بازی کردم نه روی ps3 نه روی pc و واقعا گرافیک اجسام و شخصیت ها در مقابل دیگر وسایل بازی بهتر دیدم:d
کله رو اداختم رفتم جلو تموم شد میگه برو بیرون از یه دریچه ولی کلید دریچه رو ندارم:d
این که همش شد اسپویلر .میشه beast blood را درمان کرد؟اون مرحله ای در گروه companion که 5 تا سر یه موجودی شبیه ادم را باید بیاریم و یکی از سرها رو تو اتش می اندازیم و لیدر گروه companion درمان میشه
حالا میشه با یکی از سرها beast blood خودمو درمان کنم؟ چطوری میشه؟ چون موقع خواب beast blood باعث میشه هیچ bones ای نگیرم
کله رو اداختم رفتم جلو تموم شد میگه برو بیرون از یه دریچه ولی کلید دریچه رو ندارم
اینا رو دو نفره باید بکشی یه نفر باید همراهت باشه، بعد Troll ـه به اون حمله میکنه و از پشت باید بزنیش چون تا اون نفر همراهت زنده باشه دیگه کاری با تو نداره و هی به اون حمله میکنه من با این روش ناجوانمردانه () چند تاش رو کشتم، البته این Frost Troll ها سگ جون تر از این حرفها هستن ولی اینا رو هم میشه همین مدلی کشتفکر کنم واسه کشتن این Trollـهای لعنتی حداقل آدم باید لول 30 باشه. لامصبها نمیمیرن
اینا رو دو نفره باید بکشی یه نفر باید همراهت باشه، بعد Troll ـه به اون حمله میکنه و از پشت باید بزنیش چون تا اون نفرت همراهت زنده باشه دیگه کاری با تو نداره من با این روش ناجوانمردانه () چند تاش رو کشتم، البته این Frost Troll ها سگ جون تر از این حرفها هستن ولی اینا رو هم میشه همین مدلی کشت
از Trollـها بدتر این Dragon Priestـهان بهترین روش واسه کشتن اینا چیه؟اینا رو دو نفره باید بکشی یه نفر باید همراهت باشه، بعد Troll ـه به اون حمله میکنه و از پشت باید بزنیش چون تا اون نفر همراهت زنده باشه دیگه کاری با تو نداره و هی به اون حمله میکنه من با این روش ناجوانمردانه () چند تاش رو کشتم، البته این Frost Troll ها سگ جون تر از این حرفها هستن ولی اینا رو هم میشه همین مدلی کشت
تا حالا به اینا برنخوردم، چی هستن اصلا؟ من تازه بازیو شروع کردم، 13-12 ساعت بیشتر بازی نکردم اون Troll ها رو هم تو لول پایین کشتماز Trollـها بدتر این Dragon Priestـهان بهترین روش واسه کشتن اینا چیه؟
یه جاهایی هستن تو مپ به اسم Dragon Burial یا همچین چیزی.علاوه بر اینکه یه Dragon اونجا هست یه Mageـه عصبی و خفن هم بهت حمله میکنه به اسم Dragon Priest. که کشتنش کار حضرت فیله تو این مکانها هم خنزل پنزلهای خوبی گیر میاد هم معمولا یکی یا دوتا Shout هم بهت یاد میدهتا حالا به اینا برنخوردم، چی هستن اصلا؟ من تازه بازیو شروع کردم، 13-12 ساعت بیشتر بازی نکردم اون Troll ها رو هم تو لول پایین کشتم
خب باید برم سراغشون، البته فعلا زدم تو خط Side Quest و ول چرخیدن تو محیط طبق تجربه ای که دارم اگه ماموریت اصلی رو تموم کنم، دیگه زیاد بازی رو ادامه نمیدم و خب اینجوری حال نمیده اصلایه جاهایی هستن تو مپ به اسم Dragon Burial یا همچین چیزی.علاوه بر اینکه یه Dragon اونجا هست یه Mageـه عصبی و خفن هم بهت حمله میکنه به اسم Dragon Priest. که کشتنش کار حضرت فیله تو این مکانها هم خنزل پنزلهای خوبی گیر میاد هم معمولا یکی یا دوتا Shout هم بهت یاد میده
نزدیکهای آخرهای بازی هم با یکیشون برخورد خواهی داشت
اول ماموریت های اصلی رو تموم کن ، بعد از اون باز هم می تونی در مورد پیوستن به گروه کامپونیون ، دارک برادر هود ، وینتر هولد ، Blade ، کالج براد ، گروه سیفز ، و Thane شدن در شهر های مختلف داستان پشت سر بگذرونی که هر کدوم واسه خودشون خط داستان جالبی دارن و اکلی جلو نمیرن . در گیرت میکنه . اما بعد از اون دیگه ساید کوئست های زیادی هست که بسته به شانست جالب و هیجان انگیز یا روتین و حوصله بر ادامه پیدا می کنن .خب باید برم سراغشون، البته فعلا زدم تو خط Side Quest و ول چرخیدن تو محیط طبق تجربه ای که دارم اگه ماموریت اصلی رو تموم کنم، دیگه زیاد بازی رو ادامه نمیدم و خب اینجوری حال نمیده اصلا
...
اینا رو دو نفره باید بکشی یه نفر باید همراهت باشه، بعد Troll ـه به اون حمله میکنه و از پشت باید بزنیش چون تا اون نفر همراهت زنده باشه دیگه کاری با تو نداره و هی به اون حمله میکنه من با این روش ناجوانمردانه () چند تاش رو کشتم، البته این Frost Troll ها سگ جون تر از این حرفها هستن ولی اینا رو هم میشه همین مدلی کشت