The Elder Scrolls V: Skyrim | Xbox 360

بیشتر نمای سوم شخص را ترجیح می دهید یا اول شخص؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    453
تموم شد ! خداحافظ اسکایریم !
فکر می کنم بالای 50 ساعت بازی کردم !
به غیر از ماموریت ها جانبی و انجام انواع قتل و فسخ و فجور ( اسپویلر به تمام معنا ) :

1. به ریاست وینتر هلد رسیدم
2. خط اصلی داستان رو با کشتن آلدوئین تو ساونگارد تموم کردم .
3. با پیوستن به نیروی امپراطوری آلفریک رو کشتم .
4. با پیوستن به گروه DarkBrotherHood امپراطور رو به قتل رسوندم .
5. به ریاست همان گروه رسیدم و گوش دهنده سخنان نایت مادر شدم .
6. لیدر کامپونیون شدم .
7. و درنهایت دزد به تمام معنا در گروه سویل شدم .
پ.ن : شب ها گاهی خواب می بینم تو اسکای ریم هستم :(

تموم شد ! خداحافظ اسکایریم !
فکر می کنم بالای 50 ساعت بازی کردم !
به غیر از ماموریت ها جانبی و انجام انواع قتل و فسخ و فجور ( اسپویلر به تمام معنا ) :

1. به ریاست وینتر هلد رسیدم
2. خط اصلی داستان رو با کشتن آلدوئین تو ساونگارد تموم کردم .
3. با پیوستن به نیروی امپراطوری آلفریک رو کشتم .
4. با پیوستن به گروه DarkBrotherHood امپراطور رو به قتل رسوندم .
5. به ریاست همان گروه رسیدم و گوش دهنده سخنان نایت مادر شدم .
6. لیدر کامپونیون شدم .
7. و درنهایت دزد به تمام معنا در گروه سویل شدم .
پ.ن : شب ها گاهی خواب می بینم تو اسکای ریم هستم :(

اینکارارو همه کردن:d

یه سئوال!
یه ماموریت هست که میری تویه یه گودال در رو باز میکنی یه جادوگر و سه تا سرباز دارن با یکی میجنگن! من همشونو میکشم میرم جلو وسط راه سنگ ریخته نمیشه رد شد باید بعدا بیام؟
یه ماموریت دیگه هم هست باید سمت یخ ها برم که اون اژدها آبیه که عینه روح میمونه رو بکشم!از چه روشی استفاده کنم براش؟

به مشکل خوردم :دی
همون اول بازی هستم
تازه وارد شهر شدم,یکم از مردم دزدی کردم الان هم منو میبینن حمله میکنن باید چیکار کنم؟یکم گاو و گوسفند هم کشتم :دی

واسه کسانی که تموم کردن متاسفم .
البته شما هم حق دارین بازی که 60$ قیمتشه میخرم 2$
(من تازه وارد این سیستم شدم خیلی بهتره ون قبلاٌ 58 $ فقطبه دفترچه پول می دادم :d

من در این مرحله که باید با ژنرال تالیوس صحبت کنی تا به جلسه بیاد برای کشتن آلدویین گیر کردم.مدام روی این ژنرال تالیوس علامت زده ولی زمانی که باهاش حرف می زنم میگه که زمان را تلف نکن.و کاری که افسر گفت را انجام بده.نمی دونم چه کاری را میگه؟ توی objectives هم فقط نوشته talk to general talius. لطفا راهنمایی کنید.

آخرین ویرایش:
بچه ها خواهشا کمک کنین!من یه اسکایریم خریدم ولی زبانش آلمانیه.چی کار کنم؟خواهشا اگه کسی میدونه کمک کنه.

باید بری دیکستو عوض کنی یا تو تنظیماتش بگردی زبانشو انگلیسی کنی.

دوستان منم بازیو خریدم.جو بازی فوق العادس.همینطور اهنگاش.بازیش خیلی زمانبره.دو دقیقه بازی میکنم نگاه ساعت میکنم میبینم 1ساعت گذشته!

سلام
این بازی نصب نمیشه و فروشنده گفت اگر title update رو گیر بیاری مشکل نصب نشدنش حل میشه درسته یا نه؟اگر این حرف درسته کسی میدونه فایل مورد نظر کجاست؟
ممنون

من در این مرحله که باید با ژنرال تالیوس صحبت کنی تا به جلسه بیاد برای کشتن آلدویین گیر کردم.مدام روی این ژنرال تالیوس علامت زده ولی زمانی که باهاش حرف می زنم میگه که زمان را تلف نکن.و کاری که افسر گفت را انجام بده.نمی دونم چه کاری را میگه؟ توی objectives هم فقط نوشته talk to general talius. لطفا راهنمایی کنید.
باید عضو گروهشون بشی تا باهات حرف بزنه ! احتمالاً درخواست عضویت دادی ولی هنوز ماموریتی براشون انجام ندادی تا بپذیرینت !

سلام.
من دیشب بازیو خریدم اما زیاد بازیو نمیتونم درک کنم.:d
مثلا کلی شمشیر و چیز دیگه دارم که سنگینم کرده اما نمیشه اونا رو فروخت.
چندتا الماس هم دارم اما نمیدونم چیکار کنم.
کلا اول داستانم که بر گشتم به شهر skyrim میرم پیش یه زنه اما اتفاقی نمیوفته.:((
من راهنمایی کنید که کلا چیکار کنم؟:-/چطور اول بازیو برم که داستان دستم بیاد و بتونم ادامه بدم.:-b

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or