The Elder Scrolls V: Skyrim | Xbox 360

بیشتر نمای سوم شخص را ترجیح می دهید یا اول شخص؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    453
دوستان من چیکار کنم تو کشف elder scroll هستم و الان رسیدم به یه گوی بزرگ باید چیکارش کنم؟

حل شد :d (به بدبختی)چ

دوستان alduin رو چجوری باید بکشم؟

آخرین ویرایش:
سلام
بازی رو کنسولم نصب نمیشه و روی 3% قفل میکنه و میگه دیسک کثیفه و تمیز کن.
فروشنده گفت که کلا اینجوریه و نفهمیدم گفت چکار کنم که فکر کنم درست بشه؟
خواهشا نگید صفحات قبل رو بخون که با این اینترنت ذغالی نمیشه همه رو نگاه کرد:)
ممنون

یعنی در کل همین 18 تا Main Quest رو داشت ؟!

بله عزیز تمومه دیگه.
الان با خیال راحت عضو گروه ها بشو:d
چرا همه می خوان Credit این بازی رو ببینن؟:d
دوستان alduin رو چجوری باید بکشم؟

با اون Shout که از elder scroll یاد می گیری بهش بزن تا بیاد پایین. رو زمین هم کارش راحته دیگه.(اگه داری از Dragonbane استفاده کن)

اونجایی که سه تا چیز که میچرخه هست باید چی کار کنیم {در golden}
یه چنگک (یا پنجه) همون اطراف پیدا می کنی. برو توی منو آیتم ها و پشت چنگکه رو نگاه کن. ترتیب اون علامت چرخنده ها رو مشخص کرده.
این فرمول برای تمام در های این شکلی برقراره.

دوستان شما مطمئنید که با ریختن پچ تکسچرها کامل براتون لود میشن؟من که هرچی پچ میریزم فرقی نمیکنه و فقط ورژن بازی بالاتر میره.کیفیت لباس خود کارکتر و سایر افراد تکسچرهاش لود نمیشن و یه سری از آیتم ها مثل زره،سپر،تیرها و ... هم همین مشکل رو دارن.کس دیگه ای هم این مشکل رو داره؟

خیلی باحاله
رفتم پیش یکی از این قولا که گرز دارن وایستادم یه دفعه یکی زد پرت شدم تو آسمون...
منم از دور بهش تیرکمون میزدم...: دی
مرگ بازیه!!!:دی

سلام
بازی رو کنسولم نصب نمیشه و روی 3% قفل میکنه و میگه دیسک کثیفه و تمیز کن.
فروشنده گفت که کلا اینجوریه و نفهمیدم گفت چکار کنم که فکر کنم درست بشه؟
خواهشا نگید صفحات قبل رو بخون که با این اینترنت ذغالی نمیشه همه رو نگاه کرد:)
ممنون

دی وی دی خرابه باید عوضش کنی اونم برای اینکه عوضش نکنه یه چیزی گفته

دوستان شما مطمئنید که با ریختن پچ تکسچرها کامل براتون لود میشن؟من که هرچی پچ میریزم فرقی نمیکنه و فقط ورژن بازی بالاتر میره.کیفیت لباس خود کارکتر و سایر افراد تکسچرهاش لود نمیشن و یه سری از آیتم ها مثل زره،سپر،تیرها و ... هم همین مشکل رو دارن.کس دیگه ای هم این مشکل رو داره؟

من هم همین مشکل را دارم کسی هست راهنمایی کنه

مینیویسه you are can craying to mach چیچیک run
خوب همونه دیگه.:d
توی منوی item ، زیرش یه چیزی نوشته که یه عددی از یه عددیه! مثلا 300/320 که یعنی شما می تونی 320 واحد وزن چیزی داشته باشی، و الان 300 تا داری.
مال شما احتمالا باید یه همچین چیزی باشه: 350/300 که نشون میده ظرفیت کرتکترتون 300 تا بیشتر نیست، ولی 350 واحد وزن چیزی همراهشه! باید وسایلی رو که دارید خالی کنید تا به وزن مورد نظر برسه!
بهترین راه هم اینه که چیزایی که زیاد لازم نیست رو توی صندوقی یا چیزی تو یه جای ثابت بذارید باشه و فقط وسایل لازم رو بردارید!!

• Like
Reactions: fifa 12

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or