The Elder Scrolls V: Skyrim | Xbox 360

بیشتر نمای سوم شخص را ترجیح می دهید یا اول شخص؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    453
سلام بازی را از نظر main quest تموم کردم ولی الان که فکر میکنم میبینم چقدر دیوونه بودم که روی درجهAdopt تموم کردم چون هیچ فرقی نداشت فقط الکی سخت تر بود الان گزاشتم روی novic راحت این giant نامرد که هر بار بهشون بر میخوردم از ترسی که الان با یه ضرب فاتحمون رو میخونه عرق میکردم در حد تیم ملی حالا راحت دوتا تو سرش میخوره میگیره مثل بچه آدم لا لا میکنه به نظرم حداقل اگر زودتر لولش پر میشد ارزش داشت سخت بری ولی اینکه فقط دیرتر بمیرن شد درجه سختی انگار درجه سختی مسخره ی cod سختش که میکنی فقط زودتر میمیری همین نه هوش مصنوعی بالا میره هیچ

خلاصه کسی اگه روش مناسبی واسه نفله کردن این Dragon Priestـها بلد بود بگه:دی
تنها چیزی که نیاز داری ebony bow هست خیلی قویه که اگه از enchanter استفاده کنی میتونی قدرتشو به 186 برسونی.

البته deadric bow هم وجود داره که اگه اونو پیدا کردی بازی رو درجه ی master برو:d

این که همش شد اسپویلر .
نه ، تا اونجایی که من می دونم نمیشه درمان کرد . ومپایر رو میشه ، ولی گرگ نمایی رو نمیشه .
الان رفتم چک کردم دیدم ظاهرا میشه ، ولی واسه همیشه این اتفاق میفته و دائمی هست .
یکی از اون سرها رو نگه دار واسه خودت ، بعد از اینکه لیدر رو درمان کردی یه سر دیگه رو واسه خودت تو اون معجون آبی بنداز ، بعد با روح گرگ نمای خودت مبارزه کن و بکشش و بعد خوب میشی . ولی دسترسیت به UNDERFOGE کامپونیون بسته میشه و نمی تونی توتم هارو هم برگردونی و کلا اون کوئست ها بسته میشن .

وسایل رو باید به اون ELF میدادی که اسمش یادم نیست . تو حالت مخفی کاری برو تو اتاق ها چیز بدرد بخور پیدا می کنی .
اونجا باید با اون زندانیه صحبت کنی ، بعد از چند دقیقه رفیقت هم میاد با 2 تا سرباز . اونهارو بکش و کلید رو بگیر . در دریچه رو باز کن . پایین دریچه هم یه TROLL هست که از کنارش سریع فرار کن و بگرد به ROOKWOOD تا دلفین وسایلت رو بهت برگردونه .

ممنونم
منظورتون از توتم ها چیه؟ کدوم کئوست ها بسته میشن؟
من تمام کوئست های گروه companion رفتم و روح لیدر گروه منو لیدر کرد. من هر چقدر سرچ کردم چیزی پیدا نکردم اگه ممکنه خودتون توضیح بدید یا لینکی که پیدا کردید قرار بدید. تشکر

ممنونم
منظورتون از توتم ها چیه؟ کدوم کئوست ها بسته میشن؟
من تمام کوئست های گروه companion رفتم و روح لیدر گروه منو لیدر کرد. من هر چقدر سرچ کردم چیزی پیدا نکردم اگه ممکنه خودتون توضیح بدید یا لینکی که پیدا کردید قرار بدید. تشکر
خواهش
و اما توتم ها :
ماموریت هایی که بعد از لیدر شدن شما بهتون داده میشه ، مثلا اون دختره {اسمش یادم رفت باز } ازش که تقاضای کار کنید تو یکدوم از اون کارها میرید و یک توتم رو دوتایی بدست میارید . میبرید به underforge و اون توتم رو روی یکی از سکوها میزارید ، با پرستش اون توتم ها بانوس های خاصی به شما اضافه میشه . من خودم همه توتم هارو کامل نگرفتم چون دیگه بازی نکردم . ظاهرا لا به لای کارهایی که به شما داده میشه اونها هستن . نمی دونم با کامل شدن توتم ها اتفاق خاصی میفته یا نه . ولی کلا خودش داستانیه .
به هر صورت شما اگه beast blood رو درمان کنید از گروه طرد میشید و دیگه با شما صحبت نمی کنن .

خواهش
و اما توتم ها :
ماموریت هایی که بعد از لیدر شدن شما بهتون داده میشه ، مثلا اون دختره {اسمش یادم رفت باز } ازش که تقاضای کار کنید تو یکدوم از اون کارها میرید و یک توتم رو دوتایی بدست میارید . میبرید به underforge و اون توتم رو روی یکی از سکوها میزارید ، با پرستش اون توتم ها بانوس های خاصی به شما اضافه میشه . من خودم همه توتم هارو کامل نگرفتم چون دیگه بازی نکردم . ظاهرا لا به لای کارهایی که به شما داده میشه اونها هستن . نمی دونم با کامل شدن توتم ها اتفاق خاصی میفته یا نه . ولی کلا خودش داستانیه .
به هر صورت شما اگه beast blood رو درمان کنید از گروه طرد میشید و دیگه با شما صحبت نمی کنن .

پس چطور یکی از افراد گروه Farkas از من درخواست میکنه که beast blood شو درمان کنم و بعد از درمان خودش در گروه هست!
امتحان می کنم البته بعد از تموم کردن کوئست های گروه

سلام بچه ها.یه سوال.
1.عضو کدوم گروه بشیم بهتره(از لحاظ ماموریتها و پیشرفت کارکتر)
2.من الان عضو COMPANION هستم بهم میگن بیا گرگنما شو اما من نشدم.دیگه بهم ماموریت نمیدن)
3.میشه یکی اسم و محل زندگی تمام گروههارو بگه
مرسی

خواهشن یکی بگه بهترین اسلحه بازی کدومه و راه بدست آوردنش چیه یا کجاست (هم تک دست و هم دو دست) ممنون
بهترین اسلحه های بازی رو خودتون باید بسازید!
اسلحه های Daedric بهترین سلاح های بازی هستن که اگه Enchantـشون کنید خیلی قوی میشن.
برای ساختشون باید اول Smithingـتون رو 90 کنید بعد Perkـشو از قسمت smithing بگیرید.بعدش میتونید این نوع اسلحه ها رو بسازید.........

دوستان من رفتم
اون دنیا این alduin رو کشتم الان برگشتم به اسکایریم ولی دیگه هیچ ماموریتی روی نقشه نیست نوشته های بازی هم نیومد بالا که بگم تموم شده ابجکتیو اژدها دار هم دیگه تو کوئست ها نیست یکی راهنمایی کنه ممنون میشم

Last edited by a moderator:
بچه ها شرمنده یه سوال این چیزایی که پیدا میکنیم به کی باید بفروشیم بعد یکی این روش skill کردن آموزش میده چطوری خودش اتوماتیک آپگرید میشه یا باید دستی زیادش کنیم بعد این قضیه perk ها چی شرمنده زیاد شد.

سلام
بچه ها شرمنده یه سوال این چیزایی که پیدا میکنیم به کی باید بفروشیم بعد یکی این روش skill کردن آموزش میده چطوری خودش اتوماتیک آپگرید میشه یا باید دستی زیادش کنیم بعد این قضیه perk ها چی شرمنده زیاد شد.
فروشنده که تو بازی زیاد هست . بعضی ها فقط آیتمهای خاصی رو میخرن ، بعضی هم همه چیز میخرن . یکی از اونایی که همه چیز میخره تو " ریوروود " هست ( همون دهکده اول بازی )
از هر مهارتی که استفاده کنی ، رنکت تو اون مهارت میره بالا . بعضی ها هم هستن که اگر بهشون پول بدی بهت آموزش میدن . بعدش هر بار که لول آپ کنی میتونی یه پرک به یکی از مهارت هات اضافه کنی .

من تازه این بازی شروع کردم
اول بازی گیر کردم
توو riverwood هستم باید اینجا چه کار کنم دنبال چیز خاصی باید بگردم همونجا یه آهنگر هم داره کار می کنه یکی منو راهنمایی کنه ؟
ممنون

بچه ها یه مشکل برا من به وجود امده تو اون اوایل بازی که یه سری جادوگر بهت میگن برو یه شیپور یا بوق از فلان جا بیار من که نزدیکیای اونجا میرسم بازی گیر میکنه هنگ میشه دستگاه .4 و 5 بار امتحان کردم گیر کرد بنظرتون مشکل از کجاست از دیسک یا باید آپدیت کنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or