تنها چیزی که نیاز داری ebony bow هست خیلی قویه که اگه از enchanter استفاده کنی میتونی قدرتشو به 186 برسونی.خلاصه کسی اگه روش مناسبی واسه نفله کردن این Dragon Priestـها بلد بود بگه
این که همش شد اسپویلر .
نه ، تا اونجایی که من می دونم نمیشه درمان کرد . ومپایر رو میشه ، ولی گرگ نمایی رو نمیشه .
الان رفتم چک کردم دیدم ظاهرا میشه ، ولی واسه همیشه این اتفاق میفته و دائمی هست .
یکی از اون سرها رو نگه دار واسه خودت ، بعد از اینکه لیدر رو درمان کردی یه سر دیگه رو واسه خودت تو اون معجون آبی بنداز ، بعد با روح گرگ نمای خودت مبارزه کن و بکشش و بعد خوب میشی . ولی دسترسیت به UNDERFOGE کامپونیون بسته میشه و نمی تونی توتم هارو هم برگردونی و کلا اون کوئست ها بسته میشن .
وسایل رو باید به اون ELF میدادی که اسمش یادم نیست . تو حالت مخفی کاری برو تو اتاق ها چیز بدرد بخور پیدا می کنی .
اونجا باید با اون زندانیه صحبت کنی ، بعد از چند دقیقه رفیقت هم میاد با 2 تا سرباز . اونهارو بکش و کلید رو بگیر . در دریچه رو باز کن . پایین دریچه هم یه TROLL هست که از کنارش سریع فرار کن و بگرد به ROOKWOOD تا دلفین وسایلت رو بهت برگردونه .
خواهشممنونم
منظورتون از توتم ها چیه؟ کدوم کئوست ها بسته میشن؟من تمام کوئست های گروه companion رفتم و روح لیدر گروه منو لیدر کرد. من هر چقدر سرچ کردم چیزی پیدا نکردم اگه ممکنه خودتون توضیح بدید یا لینکی که پیدا کردید قرار بدید. تشکر
خواهش
و اما توتم ها :
ماموریت هایی که بعد از لیدر شدن شما بهتون داده میشه ، مثلا اون دختره {اسمش یادم رفت باز } ازش که تقاضای کار کنید تو یکدوم از اون کارها میرید و یک توتم رو دوتایی بدست میارید . میبرید به underforge و اون توتم رو روی یکی از سکوها میزارید ، با پرستش اون توتم ها بانوس های خاصی به شما اضافه میشه . من خودم همه توتم هارو کامل نگرفتم چون دیگه بازی نکردم . ظاهرا لا به لای کارهایی که به شما داده میشه اونها هستن . نمی دونم با کامل شدن توتم ها اتفاق خاصی میفته یا نه . ولی کلا خودش داستانیه .
به هر صورت شما اگه beast blood رو درمان کنید از گروه طرد میشید و دیگه با شما صحبت نمی کنن .
بهترین اسلحه های بازی رو خودتون باید بسازید!خواهشن یکی بگه بهترین اسلحه بازی کدومه و راه بدست آوردنش چیه یا کجاست (هم تک دست و هم دو دست) ممنون
فروشنده که تو بازی زیاد هست . بعضی ها فقط آیتمهای خاصی رو میخرن ، بعضی هم همه چیز میخرن . یکی از اونایی که همه چیز میخره تو " ریوروود " هست ( همون دهکده اول بازی )بچه ها شرمنده یه سوال این چیزایی که پیدا میکنیم به کی باید بفروشیم بعد یکی این روش skill کردن آموزش میده چطوری خودش اتوماتیک آپگرید میشه یا باید دستی زیادش کنیم بعد این قضیه perk ها چی شرمنده زیاد شد.