دوستان یه جایی هست که زیر زمینه !
3 تا سنگ هست که وقتی از کنارش رد میشی قرمز میشه و 3 تا در آهنی بازمیشه ... من هرچی با سرعت میرم سمت در ، زود بسته میشه ! ....
دوستان یه جایی هست که زیر زمینه !
3 تا سنگ هست که وقتی از کنارش رد میشی قرمز میشه و 3 تا در آهنی بازمیشه ... من هرچی با سرعت میرم سمت در ، زود بسته میشه ! ....
باید لباس هایی که دلفین بهتون داده رو بپوشینسلام دوستام من تو مرحلهای که میگه meet the delphin to the stable گیر کردم هرچی a میزنم صحبت نمیکنه 2 تا اسب با یه گاری هم اونجاست ممنون میشم کمکم کنید
ویرایش : صفحه رو رفرش نکرده بودم دوستمون جواب شما رو داده :dاونجا با دویدن سه تا رو فعال کن بعد ازWhirlwind sprint SHOUT استفاده کن که بالا کوه بت یاد میدن با اون از بین در ها رد شو
من اونجا فقط از بین 2 تا در اسپیرینت کردم ! .... کار خاصی نکردم ! ... احتمالا چیزایی که یاد دادن رو یاد نگرفتم ! .. :d شما بگو چی رو با چی بگیرم تا رد بشه !
ای بابا من به این SHOUTS دقت نکردم ! ... یعنی فهمیدم یه چیزی اضافه شده ولی نفهمیدم کجا رفت !:d ... در کل خیلی مرسی !:dB رو بزن از تو منو Magic----> SHOUTS----->Whirlwind sprniبا A انتخابش کن دیگه بقیش کاری نداره سه سنگ رو که فعال کردی وقتی درها 3 تاشون باز بودن یه RB میزنی خودش از بین 3 تا با سرعت رد میشه بابا کاری نداره دیگه:dبا RB سنگ هارو فعال نکن وقتی درا باز شدن بزنش دیگه چطوری بگم :d
بازی جذابه واسه کسی که خیلی اهل rpg نیست؟:dواسه تازه کارها هم خوبه؟بگیرم بنظرتون؟
اگه خیلی شکسته نباشه مشکلی نداری گرافیکه بازی هم خوبه من که خیلی از این استیل گرافیکی بیشتر خوشم اومد تا ابلیوین دیگه قیافهاشون هم شبیه میمون نیست :dیکی لطف کنه بگه اگه کسی انگلیسیش دست و پا شکسته ای باشه میتونه بازی رو پیش ببره؟گرافیک بازی در چه حدیه؟