The Elder Scrolls V: Skyrim | Xbox 360

بیشتر نمای سوم شخص را ترجیح می دهید یا اول شخص؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    453
برا ومپایر شدن کهباید یه ومپایر گازتون بگیره!برید توی غارهای کهومپایر ها هستن و معمولا یه lordـی هست اونجا.اون گازتون میگیره....البته شاید راه دیگه ای هم باشه که من بلد نباشم.
برای گرگ نما شدن 2 راه هست.1.یه گرگنماگازتون بگیره که خیلی سخته این!گرگنماها معمولا با پنجه هاشون ضربه میزنن و خیلی کم پیش میاد گاز بگیرن.
2.عضو companions (توی شهر whiterun)بشی و بعد از رد کردن چندتا کوئست طی یه مراسم تبدیل میشید
.
و خون اشاما بهترن یا گرگ نماها؟
و اینکه SHOUTS هامو چجوری روشن کنم؟
الان 3 تا دارم خاموشن
و این محل خون اشاما دقیقا کجاست؟
تو نقشه گشتم پیدا نکردم

Last edited by a moderator:
دوستان اگه از این پست به بعد از تگ اسپویلر برای توضیح داستان استفاده نکنید حداقل یک هفته دسترسیتون قطع میشه. لطفا رعایت کنید و داستان رو لو ندین.
ممنون.

از من میشنوید حتما بخریدش.ابلیویون که واسه خودش غولی بود جلوی این هیچه.به نظر منه بهترین بازی این نسل اسکاریمه یه شاهکار به تمام معناست.در ضمن دوستانی که بلد نیستن rpg بازی کنن یا حوصله ندارن الکی به بازی گیر ندن.

و خون اشاما بهترن یا گرگ نماها؟
و اینکه SHOUTS هامو چجوری روشن کنم؟
الان 3 تا دارم خاموشن
و این محل خون اشاما دقیقا کجاست؟
تو نقشه گشتم پیدا نکردم
گرگ نما بودن بهتره.ومپایر شدن دردسرش زیادتره.
باید با جذب کردن روح ازدهاها shout هارو Unlock کنید.
محل دقیق ندارن.توی بعضی غارها هستن.
اگه اشتباه نکنم یه محل اصلی(تقریبا شبیه قصر)دارن که ملکشون اونجاست و میتونید ازش درخواست کنید تا شما رو به خون آشام تبدیل کنه!

گرگ نما بودن بهتره.ومپایر شدن دردسرش زیادتره.
باید با جذب کردن روح ازدهاها shout هارو Unlock کنید.
محل دقیق ندارن.توی بعضی غارها هستن.
اگه اشتباه نکنم یه محل اصلی(تقریبا شبیه قصر)دارن که ملکشون اونجاست و میتونید ازش درخواست کنید تا شما رو به خون آشام تبدیل کنه!

خون اشام بودن چه دردسری داره؟و اینکه من 2 تا اژدها اول بازی کشتم 2 تا دیگه هم پیدا کردم کشتم ولی چیزی باز نشد و اینکه اژدها دوم بازی کشتم بعدش گفت با دلفین حرف بزن میرم پیش دلفینه بهم حمله میکنه!!!...

عزیز من سبک کسلوانیا تا این زمین تا اسمونه

از من میشنوید حتما بخریدش.ابلیویون که واسه خودش غولی بود جلوی این هیچه.به نظر منه بهترین بازی این نسل اسکاریمه یه شاهکار به تمام معناست.در ضمن دوستانی که بلد نیستن rpg بازی کنن یا حوصله ندارن الکی به بازی گیر ندن.
در حقیقت این بازی سبکی مثل فیبل داره درسته ؟
گرافیک هم در همون حده ؟
خشتکنندگیش بعد از چند ساعته ؟

در حقیقت این بازی سبکی مثل فیبل داره درسته ؟
گرافیک هم در همون حده ؟
خشتکنندگیش بعد از چند ساعته ؟
فیبل بیشتر اکشن بود تا نقش آفرینی ولی در کل تو یه سبکن......
خسته کننده بودنش هم به خودتون بستگی داره.اگه اهل بازی های RPG نباشین از همون اول براتون خسته کننده میشه ولی اگه به داستان بازی اهمیت میدین و دیالوگ های بازی ها خستتون نمیکنه بازی هیچوقت براتون خسته کننده نمیشه!

آقا من Vamp شدم حالا هر شهر یا جایی که میرم بهم حمله میشه! راهی هست که خوب شد؟ یا Cure کرد؟:(
اقا باید تغذیه کنی وقتی کسی خوابیدس بری بالا سرش میتونی از خونش بخوری فقط وقتی خون نمیخوری اینطوری میشه برا cure هم تو whintrun برو تو inn از کسی که اتاق برا خواب میگیری شایعات رو بپرس بت میگه کجا بری

فیبل بیشتر اکشن بود تا نقش آفرینی ولی در کل تو یه سبکن......
خسته کننده بودنش هم به خودتون بستگی داره.اگه اهل بازی های RPG نباشین از همون اول براتون خسته کننده میشه ولی اگه به داستان بازی اهمیت میدین و دیالوگ های بازی ها خستتون نمیکنه بازی هیچوقت براتون خسته کننده نمیشه!
مرسی دوست عزیز
راستش من خودم RPG هارو خیلی دوست دارم ، ولی گاهی این نوع بازی ها دچار تکرار مفرط میشن و مثلا مرحله هایی که به شما میدن از هر 10 تا 9 تاش همون کار قبلی رو باید انجام بدید ( فیبل 3 فکر می کنم تا حدودی همینطور بود ، بر خلاف فیبل 2 که ستودنی بود و فیبل 1 که شاهکار و بیاد ماندنی بود ) ، از اون نظر گفتم خسته کننده میشه یا نه .
چند اسکرین شات و دمو دیدم ، باید بازی جالبی باشه . بازم ممنونم

یک جا رفتم 2 تا ماموت 1 غول داشت رفتم بکشمشون لولم بره بالا رفتم نزدیکشون دیدم بخاطر باگ بازی یکی از ماموتا 50-60 متر رفت رو هوا افتاد زمین مرد!!!!!

دوستان من بازيو گرفتم اما يكم ضد حال بود.بازي از لحاظ طراحي محيط عاليو زيباست اما كيفيت بافت هاي شخصيت ها زياد جالب نيست.مثلا تو ديد اول شخص بافت هاي دست و سلاح شخصيت اصلي خيلي بد هستش.اين چيزي كه ما قبل از انتشار بازي ديديم با اين خيلي فرق ميكنه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or