The Elder Scrolls V: Skyrim | Xbox 360

بیشتر نمای سوم شخص را ترجیح می دهید یا اول شخص؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    453
دوستان یکی بیاد و یک توضیح کامل راجع به این ومپایر و گرگ نما شدن بنویسه!(یعنی کجاها این کار رو انجام میدی و چه معایب و مزایایی داره و چجوری میشه از یک حالت مثلاً گرگ نما رفت به حالت ومپایر؟)
در ضمن کسی می دونه وقتی که عضو یک حزب خاص توی بازی می شیم چجوری باید عضو گروه دیگه بشیم؟

من یک توضیحاتی در مورد گرگ نما بودن بدم : ( بنده خودم تا به حال گرگ نما نشدم واین ها صرفا ترجمه از روی منبع هستند )
اولا برای گرگ نما بودن یا باید از طرف اونا بهت حمله بشه یا این که باید خون گرگ نما رو بنوشید !! ( تا جایی که من میدونم اگر شما ماموریت های مختلف برای companion ها در winterrun انجام بدید اونا شما رو به گرگ نما تبدیل می کنن )
گرگ نما بودن از بیماری Lycanthropy ناشی میشه .
هنگام گرگ نما بودن شما میتوانید از برخی از melee weapons (claws) ها استفاده کنید .
شما تنها یک باز در روز میتونید گرگ نما بشید .
هنگام گرگ نما شدن دوربین روی حالت سوم شخص قفل میشه .
شما میتوانید در این حالت برای افزایش قدرت خود از بدن مردگان تغذیه کنید !
گرگ نما ویژگی roar ( غرش ) دارد که باعث ترس دشمنان و فرار آن ها میشود .
گرگ نما ها توانایی دریافت rested bonus را از خوابیدن ندارند .
همچنین توانایی انجام اسپل ها و برداشتن آیتم ها در این حالت وجود ندارد .
منبع

منم بازی رو انجام دادم باید بگم گرافیکش در بعضی جاها بی نهایت چشم نوازه مثل اسمون و درختان که از ۱۰ 10 میگیره و بعضی جاها ۸.۵ هم براش زیاده یا۹ ولی در کل خوبه سوالم از دوستان اینه که در همون اول بازی که هیولاهه داره اتیش میندازه و بقیه با تیر کمان میزننش باید چیکار کرد....من بلد نیستم...چه خوب میشد راهنمای قدم به قدم بازی میومد
منتظر پاسخ؟

با درود به دوستان گرامي
لطفا راهنمايي بفرماييد : من زياد اهل بازيهاي نقش آفريني نيستم مثلا فال آوت 3 و مس افكت را گرفتم ولي نتونستم بازي كنم خيلي توش متن و گفتگو بود به نظر شما اين اسكايريم را ميتونم بازي كنم يا نه ؟
متشكرم

با درود به دوستان گرامي
لطفا راهنمايي بفرماييد : من زياد اهل بازيهاي نقش آفريني نيستم مثلا فال آوت 3 و مس افكت را گرفتم ولي نتونستم بازي كنم خيلي توش متن و گفتگو بود به نظر شما اين اسكايريم را ميتونم بازي كنم يا نه ؟
متشكرم
فکر نکنم.... چون اون دو تا نسبت به این دیالوگاشون صفر حساب میشه..... ولی می تونی اسکیپ کنی گفت و گو ها رو مثل mass effect and fallout

منم چند روزه بازی رو گرفتم و میتونم بگم فوق العاده است ، دنیای بزرگ و زنده Skyrim رو تا الان توی هیچ بازی دیگه ایی ندیده بودم ، فقط من یه مشکلی دارم چرا هرکسی که به من نگاه میکنه تعجب میکنه و میگه قیافه ام مثل آدم های بیماره ؟! هرکاری هم میکنم دوباره همه همین رو بهم میگن حتی غذا و انرژی هم میخورم ولی فرقی نداره
نسبتا میشه گفت اولای بازیم و تا الان 4 تا اژدها کشتم

من توی خط داستانی اینجام : ( شاید مریض بودنم ربطی به بخش داستانی داره و به مرور زمان درست بشه ؟! )
تازه با یکی از اعضای گروه Blades آشنا شدم ، اون وسیله ( HORN ) رو هم ازش گرفتم و باید تحویل Graybeard ها بدم

منم چند روزه بازی رو گرفتم و میتونم بگم فوق العاده است ، دنیای بزرگ و زنده Skyrim رو تا الان توی هیچ بازی دیگه ایی ندیده بودم ، فقط من یه مشکلی دارم چرا هرکسی که به من نگاه میکنه تعجب میکنه و میگه قیافه ام مثل آدم های بیماره ؟! هرکاری هم میکنم دوباره همه همین رو بهم میگن حتی غذا و انرژی هم میخورم ولی فرقی نداره
نسبتا میشه گفت اولای بازیم و تا الان 4 تا اژدها کشتم

من توی خط داستانی اینجام : ( شاید مریض بودنم ربطی به بخش داستانی داره و به مرور زمان درست بشه ؟! )
تازه با یکی از اعضای گروه Blades آشنا شدم ، اون وسیله ( HORN ) رو هم ازش گرفتم و باید تحویل Graybeard ها بدم
شما برو سراغ مجسمه هایی که توی بعضی از شهرها هست و وقتی میری و A می زنی کل بیماری ها و مشکلاتت رو برطرف می کنه.اینکارو بکن ببین درست میشه یا نه!

شما برو سراغ مجسمه هایی که توی بعضی از شهرها هست و وقتی میری و A می زنی کل بیماری ها و مشکلاتت رو برطرف می کنه.اینکارو بکن ببین درست میشه یا نه!
کدوم مجسمه ها ؟! دقیقا توی کدوم شهرها پیدا میشن ؟! منظورت همون Blessing Stone ـه ؟!

کدوم مجسمه ها ؟! دقیقا توی کدوم شهرها پیدا میشن ؟! منظورت همون Blessing Stone ـه ؟!
نه فرقی نمیکنه Blessing بشی یا نه من امتحان کردم نمی دونم چیه شاید مال نخوابیدنه !!!
ومپایر بودیم ادم خوار هم شدیم :| یکی از الهه ها بم یه انگشتری داد که اگر از گوشت جسد ادم ها بخورم برا چند دقیقه 40 پوینت به جون و stamina میده reg شون هم سریع تر میشه فقط کم مونده werewolf بشم :|

نه فرقی نمیکنه Blessing بشی یا نه من امتحان کردم نمی دونم چیه شاید مال نخوابیدنه !!!
ومپایر بودیم ادم خوار هم شدیم :| یکی از الهه ها بم یه انگشتری داد که اگر از گوشت جسد ادم ها بخورم برا چند دقیقه 40 پوینت به جون و stamina میده reg شون هم سریع تر میشه فقط کم مونده werewolf بشم :|
نه بابا من اینقدر خوابیدم مثل خرس شدم :دی هرکاری میکنم فرقی نمیکنه !!! کسی راه حلی برای این مریضی ما نداره ؟!

نه بابا من اینقدر خوابیدم مثل خرس شدم :biggrin1: هرکاری میکنم فرقی نمیکنه !!! کسی راه حلی برای این مریضی ما نداره ؟!
یه potion هست که همه مریضی هارو خوب میکنه!اسمش یادم نیست،ولی فکرکنم اینو مصرف کنی مشکلت حل بشه....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or